GÖREVİMİ YAPMAK MI SEVDİĞİMLE EVLENMEK Mİ?

Eşinin çalışmasına mani olan biri gelişime açık değildir ve eğitime önem veren biri de değildir. Tam tersi dar zihniyetli biri. Gerekçesi neymiş eş adayinizin peki?
Üniversiteyi bırakma sepeplerinden biri de bu adammış zaten. Bence biri değil, tüm sebebi o, ama kendisi kabul etmiyor. Tek sebep o değildi diyor.

Adım adım kadın eve nasıl kapatılır volüm 1 bitmiş 2ye geçmeye çalışıyor.

Eş adayınız çalışmanızda mani görmüyorsa , olduğunuzun bölgenin insanların böyle bir kanaatinde olmalarının önemi ne ? Eş adayı babanızla konuşup ben eşimin böyle güzel bir meslekte çalışmasında bir mani görmüyorum diyebilir, sizde evlenip çalışırsınız ?

Konu sahibi yaşının vermiş olduğu tecrubesizlikle belki sevgi adı altında bunları sorun olarak görmüyordur ama bunun adı sevgi değil. Sevmek demek karşındakinin hayatinda tahakküm kurmak demek değil.
Aynen öyle eve kapatmak demek bütün bunlar. Kadının maddi anlamda adama bağımlı olması, yarın öbür gün zor durumda kalındığında alternatifi olmaması, deyim yerindeyse erkeğin eline ve merhametine muhtaç durumda bırakılması anlamına geliyor bence. Benim merak ettiğim mesela adam bunu derken sebep olarak neyi öne sürüyor..

Kocalar kuran öğreticiligini de destekliyor genelde . Bı sürü verim okulda aktif görev alıyordu, mahalledeki kurslarda çalışanlar vardı . Bu kadar kısıtlamanin dini gerekçesi yok . Baya köyü bı belim kendisi kurs açıp kızlarını başına geçirmişti, biz ilim yaymaliyiz diye

Fahri olarak çalışıyorum yeni mezun oldum şu an kpss ve dhbt için hazırlanıyorum.
Babam çocuğu tanıyor. Aile mesleğimi yapmamı istemediği için, zor olacağını düşündüklerini ve beni düşündüklerini (!) söylüyor.
Evet çok rahat bir meslek ve çalışma saatleri de esnek.
Okuduğum yorumlarda ve çevremden de onaylayan kimse yok galiba herkesin dediği gibi ben aileyi ve kişiyi çok güzelliyorum..

Hayır sadece düşüncelerinizin haklılığından dolayı birçoğuna cevap veremiyorum. Biraz da evlenirsem ikna ederim bir düşüncem var ama bu imkansız gözüküyor

Hayır sadece düşüncelerinizin haklılığından dolayı birçoğuna cevap veremiyorum. Biraz da evlenirsem ikna ederim bir düşüncem var ama bu imkansız gözüküyor
Erkeklerin kötü özellikleri sevgiliykrn 1se evlenince çarpı 10 oluyor bilesin. Mesela benim eşim sevgili iken biraz cimriligini gördüm ama umursamadım evlenince içinden 10yillik pantolonunu çöpe attım diye gözleri dolan bı manyak çıktı. Herşeye ne gerek var der. Falan.
Seninkinin kötü özelliği ile kıyas et yani artık

Sevgili iken aklınıza yatmayan hiçbir durum evlenince ya da çocuk yapınca düzelmiyor. Bilakis bu olumsuz durumu evlenince 10'la falan çarpılmış bir şekilde katlanarak büyüyor. Yaşınız çok genç fazla iyi niyetli ve nahifsiniz. Sizi çok üzer yıpratırlar. Sevgiliniz sizden kaç yaş büyük?

Evlenince sınava falan çalıştırmaz sizi, çalışmanızı istemiyor, kitap okuyacağız diye bakarken kayın ailenin 50 bin kişilik misafirine semaverde çay demlerken bulabilirsiniz kendinizi.

Evlenince sınava falan çalıştırmaz sizi, çalışmanızı istemiyor, kitap okuyacağız diye bakarken kayın ailenin 50 bin kişilik misafirine semaverde çay demlerken bulabilirsiniz kendinizi.
Belki de hayaller aşure tenceresinde kahve yapıp story atmaktır

Beni düşündükleri için derken neden (!) yaptınız ki?

Ailen %100 haklı. Sevdiğim dediğin o hödük gerçekten seni sevseydi ailesine resti çeker çalışmak istiyorsa çalışır derdi.

O da ailesinin sokma akıllısı ya da birebir aynısını düşünen bi yobaz demek ki ailesi çalışmanı istemiyor o da onlara katılıyor.

Ay yazmaya çalıştıkça içim şişti 22 yaşında mesleği olan ailesi çalışmasını destekleyen bir kadın olarak nasıl böyle geri kafalı bir adama seviyorum diyebiliyorsun aklım almıyor.

Adam sizi evine ailesine hizmetçi almak istiyor gözünüz açılmadan küçük yaşınızda kapatmaya çalışıyor.

Siz de minnoş minnoş pempiş gelin kitap okuma hayalleri kurun.

Oturduğunuz yerde evli iken çalışılmıyor .. siz okul okumuşsunuz ve işe girmişsiniz zaten tercihinizi yapmışsınız madem çalışmak istiyorsunuz hayatınız boyunca kimseyle evlenmeyeceksiniz ozaman evleneceksenizde boşuna okumuşsunuz yazık

Evlenince çalışmak fikri size yabanice geliyor ise sizi çok seven delikanlı tutsun kolunuzdan götürsün daha medeni bir şehire hem çalışın hem evlenin ne diyeyim aile yobaz eş adayı kişisi zaten dünden yobaz sizin işinize derman cikmaz buradan

Aileni dinle ne güzel arkanda baban var her baba desteklemez . Kolay kolay gelinmiyir bi yerlere. Sevgiye mevgiye kanma evlenince biter o isler. Calisip parani kazan keyfine bak.

Karsinizdaki aile "hayir biz gelinimjzin, kadinimizin calismasina izin vermeyizzz" diyen bir aile olsa tamam da, şu an calismanizi kimse sorun etmiyorken evlenicne neden calisamiyorsunuz??? Cok sacma degil mi? Ve bu kadar saçma seyleri siz dunden kabulleniyorsujuz, siz haric herkes hayatinizda soz sahibi, boyle yasanir mi? Ayrica evleneceginiz kisinin de calismaniza itirazi var mi velirtmemissiniz, konunuzu okuyunca daha cok siz olmasi gereken buymus ve bunu kabullenmis durumdasiniz gibi anlasiliyor. Hicbisey anlamadim valla. Cok tuhaf. Calismak istiyorsaniz calisin , sundugunuz iki alternatif birbirine engel degil. Bir kadinin calismasinin dogru olmadigina inanıyorsanız neden bekarken calisiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…