- 15 Şubat 2015
- 13.373
- 47.224
- 798
- Konu Sahibi mesirmacunu
Birde şöyle birsey var. Kadin isteklerin devaminin geleceğini düşünüyor olabilir. Zamaninda bir ofise is gorusmesine gittim. Isverenle gorusme kisminda tavrindan hoslanmadim ancak bölüp kalkamadim. Sessizlgimden ve yasimin genc olmasindan dolayı tecrubemin az oldugunu dusundu herhalde ancak cok daha iyi bir yerde iyi bir maasla calismistim olmasi gerekenleri biliyordum, işimde de iyiydim bana is ogretmesi gerekmiyordu yani.
Ana işim dışında, ofis temizligi, ziyaretcilere cay kahve ikrami, disarida takip edilmesi gereken isler olarak listeyi uzatti. Karsiliginda sigorta yok, asgari ucretin 200tl üstü maas, yol ve yemek yok. Sartlariniz bana uygun sizi arayacagim deyip aramadim. Orada ise girsem eminimki baska islerede beni kosturacakti.
Ana işim dışında, ofis temizligi, ziyaretcilere cay kahve ikrami, disarida takip edilmesi gereken isler olarak listeyi uzatti. Karsiliginda sigorta yok, asgari ucretin 200tl üstü maas, yol ve yemek yok. Sartlariniz bana uygun sizi arayacagim deyip aramadim. Orada ise girsem eminimki baska islerede beni kosturacakti.