görgüden mi görgüsüzlükten mi?

Olabilir
Geçmiş olsun, herkesin bünyesi farklıdır ama
Kimse otur mantı aç dememiş ki, geçmiş olsun 3 gün sonra da ziyarete gelecez demişler bu örnekte, sizinkini bilemiyorum
Ben erken söylemelerine sevinirdim açıkçası
Eşime de pastaneden şunu şunu alır mısın der, bi çay koyabilirdim herhalde lavaboya gidebilen insan çay koyabilir diye düşünüyorum

zaten ameliyatının 4.günü gelmişler.üstelik kaynana poğaça tatlı getirmiş,yardım da etm,iş:34:

Hemen kötü düşünmeyin bence, belki kendinizi daha iyi hissedince gelmeyi beklemişlerdir, kendinizi iyi hissediyorsanız bir şeyler hazırlarsınız, iyi hissetmiyorsanız hazır bir şeyler sunarsınız...

çok bile yapmışsınız. ben de hasta ziyaretinde ikramlık sunulacak kadar oturulmaz diye biliyorum. 2 dilim baklava koyarsınız meyvesuyuyla yollanır en fazla. yok ikramdı yok çay tazeleydi. şaka gibi. bu beklenti görgüsüzlük bence.

işte benimde demek istediğim bu arkadaşlar ne olacak demiş ama hasta ziyareti diye gelip saatlerce kalkmayan üzerine hizmet bekleyenlere sitemim benim bizde hasta ziyaretine hanımlar gelir çolukçombalak kocalar gelmez bizde öyle gidilmez en azından ve gelenlerde tanımadığım insanlar baris ortada oturmaya ev görmeye geldikleri kendilerini komik duruma düşürdüler

kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!

detaylı ve yanlı düşünmek için kendinizi kasıyor musunuz? öylesine bir paylaşım olamaz mı? zaten siz ayağınızın üstüne basamıyorsanız sizden sultan sofrası beklemezler herhalde.
kvalidenin tarzını bilmiyoruz. sizin anlattığınız tek bir olayda ben sorun göremedim.
siz de hazırlık yapmazsınız. 1 gün önce kvalidenizi arayıp "anne kalkamıyorum ne ikram etsek" gibisinden bir şeyler söyleyip beklentileri büyükse yıkıp hatta yardım dahi alabilirsiniz.
neden hayatı zorlaştırıyorsunuz?

zaten ameliyatının 4.günü gelmişler.üstelik kaynana poğaça tatlı getirmiş,yardım da etm,iş:34:

Bunu bilmiyordum
Ne güzel bir davranış
Sadece telefonda geçmiş olsun demek içlerine sinmeyip, 3 gün sonra gelecez demişler ve ikramlıkları da kendileri getirmişler

Her misafir bu kadar nezaket sahibi olsa keşke

daha ne olsun egem abla o zaman.
kadın ne kadar düşünceliymiş..
bir de gelin o kadar düşünceli olsa da olmamış şeyler için veryansın etmeseydi keşke.

Bunu bilmiyordum
Ne güzel bir davranış
Sadece telefonda geçmiş olsun demek içlerine sinmeyip, 3 gün sonra gelecez demişler ve ikramlıkları da kendileri getirmişler

Her misafir bu kadar nezaket sahibi olsa keşke

daha ne olsun egem abla o zaman.
kadın ne kadar düşünceliymiş..
bir de gelin o kadar düşünceli olsa da olmamış şeyler için veryansın etmeseydi keşke.
kızlar yanlış anlama oldu.:1:

konu sahibinin ne yaptığını bilmiyoruz.gülerresim adlı üyenin yorumu için yazdım:34:

burnumdan ameliyat oldum 4 gün geçmişti hesapta geçmiş olsuna gelecek olan kv.nin akrabaları 5 kadın 4 adam 3 4 çocukla geldiler gelirken poğaça tatlı falan getrmş kv. hizmete yardıma geldi ama çayı biten suratıma baktı sonra yok canım kalkma biz hasta ziyaretine geldik dedi aklıma geldikçe deli oluyorum keşke yatak döşek yatsaymışım o gün salak kafam yapma sakın bişey madem hasta ziyareti sakın yapma onlar utansın n bekliyorlar hasta insandan

Geçmiş olsun öncelikle;

Kendinizi kasmayın bence. Sonuçta bu insanlarda geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar. Sizden aman aman birşey bekleyeceklerini sanmıyorum.

Bekliyorlarsada onlarda bir sorun olduğunu düşünürüm açıkçası...

kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!

öncelikle çok geçmiş olsun...insanları anlamak zor, ne amaçla 3 gün önceden haber verilmiş olabilir ihtimalleri düşünürsek bence iyi niyetli düşünelim: kv' nin yanında getirecekleri kişiler teyze, anneanne filan olduğu için evde toparlamanız gereken işleriniz varsa son anda sıkışmayın diye haber vermiştir yani zaten rahatsız olduğunuzu bir hazırlık yapamayacağınızı biliyor ama ne bileyim son anda eliniz ayağınız karışmasın hasta hasta bir de evi toparlamak daha zor olur diye böyle davranmıştır. açıkçası ben de son bir saat kala haber verilmesinden rahatsız olurum hasta da olsam önceden haberim olsun ki ev çok absürd bir durumdayken insanları ağırlamak zorunda kalmamayım isterim. siz yine de kendinizi zorlamayacak derecede çayın yanında ikram edebileceğiniz birşey bulundurun hazır da alabilrisiniz illa kendiniz yapmak zorunda değilsiniz.

Back
X