görgüden mi görgüsüzlükten mi?

kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!
Haber vermesi iyi olmuş bence. Şu anki durumunuzdan dolayı erken haber vermiştir, kendinizi, evinizi toparlayabilin , mahçup olmayın diye.
Zaten hasta ziyaretiymiş öyle ahım şahım bişeyler hazırlamanıza gerek yok bence. Kendinizi yormamak şartıyla bişeyler ikram edersiniz olur biter.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Bence görgü..
Sonuçta yemeğe gelmiyorlar.. Öyle aman aman hizmet beklediklerini sanmıyorum. Bekliyorlarsa onların ayıbı olur..
Bence, hani yatarsın falan evin müsait olmaz, aman bi haber etselerdi en azından etrafı toparlardım deme diye aramıştır..
Geçmiş olsuna gelenlere zaten çok çok şeyler ikram edilmez.

öncelıkle gecmış olsun...bence aman aman bır hazırlık yapma kendını düşün tam iyilesmemıssın...hazır seyler aldır eşine yada iki cesit kolay aparatıf yaparsan tamamdır ...kendını strese sokma:34:

kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!

allah allah yaa aramasalar neden aramıyolar diye topik açardın aramış söylemiş ne var bunda daha iyi işte kendine göre evini toparlarsın kadında mahcup olma diye demiştir öyle kaynana bulmuşun öp başının üstüne koy :ssz:

Son düzenleme:
Ne zarari var ki haber vermesinin eliniz is tutmuyosa yapmayin bise hazir bikac cesit bise koyarsiniz olur biter kimse hasta birine ziyafete gitmez rahat olun

Bence görgüden kaynaklı kayınvalidenizin haber vermesi sonuçta evinize gelirken yanında başka misafirleride olacak,gelecegi gün haber vermiş olsa yada çat kapı gelmiş olsa yine canınız sıkılır neden erken haber vermedi diye,ayrıca hazırlık yapmanıza gerek dışarıdan yaş pasta ve kuru pasta alarak meyvesuyu eşliğinde ikram edebilirsin.

aynen bende arkadaşların dediklerine katılıyorum,ben de bana gelen misafirin 2-3 gün öncesinden haber vermesini beklerim,sonuçta kayınvalideniz ve diğer akrabalarınız size geçmiş olsuna geliyorlar sizden bir hizmet beklediklerini de düşünmüyorum,geçmiş olsun bu arada

burnumdan ameliyat oldum 4 gün geçmişti hesapta geçmiş olsuna gelecek olan kv.nin akrabaları 5 kadın 4 adam 3 4 çocukla geldiler gelirken poğaça tatlı falan getrmş kv. hizmete yardıma geldi ama çayı biten suratıma baktı sonra yok canım kalkma biz hasta ziyaretine geldik dedi aklıma geldikçe deli oluyorum keşke yatak döşek yatsaymışım o gün salak kafam yapma sakın bişey madem hasta ziyareti sakın yapma onlar utansın n bekliyorlar hasta insandan

burnumdan ameliyat oldum 4 gün geçmişti hesapta geçmiş olsuna gelecek olan kv.nin akrabaları 5 kadın 4 adam 3 4 çocukla geldiler gelirken poğaça tatlı falan getrmş kv. hizmete yardıma geldi ama çayı biten suratıma baktı sonra yok canım kalkma biz hasta ziyaretine geldik dedi aklıma geldikçe deli oluyorum keşke yatak döşek yatsaymışım o gün salak kafam yapma sakın bişey madem hasta ziyareti sakın yapma onlar utansın n bekliyorlar hasta insandan

çay koysanız ne olurdu:44:

kaynana çok büyük hata yapmış.gelmelerine 1 saat kala arayacaktı ki koşturacaktın.:34:

ben bilmem pek böyle şeyleri o yüzden bilemicem görgü mü görgüsüzlük mü ben ararım müsaitse ev giderim bürokrasisisni bilmem işin, hasta isem kendimi kötü hissediyo isemde hazırlık falan yapmam konuşan olursada kaba etlerimi dönüveririm

çayınıda koydum gün tabağı gibi tabakta hazırladım, çerezde ikram ettim ama benim bildiğim hasta ziyaretlerinde böyle olmaz ben bir beklenti içinde gitmem ziyaretlere halini hatrını tedavi sürecini sorarım en fazla giderken ufak tefek bir şey alrım ve kısa süre en fazla20dk oturur kalkarım ben böyle gördüm ailemden, 4,5 saatlik hasta ziyaretimi olurmuş yerime bile oturmadım hizmet etmekten

hasta ziyareti altında oturmaya gelmişler resmen, ve bizde çok yakın değilse eşler değil hanımları gelir rahatsız etmemek için gündüz uğrar giderler ,onlar akşam 8gelip 12de gittiler burnumda tampon koşturdum durdum

hasta ziyareti altında oturmaya gelmişler resmen, ve bizde çok yakın değilse eşler değil hanımları gelir rahatsız etmemek için gündüz uğrar giderler ,onlar akşam 8gelip 12de gittiler burnumda tampon koşturdum durdum

ameliyat olmuşsun 4 gün geçmiş.zaten kaynana hazırlıklı gelmiş ve yardım da etmiş.ne olacak.belki de bahane edip oturmaya geldiler.:34:
aynı ameliyatı ben de oldum.üstelik ameliyat anında tansiyonum yükselmiş ve uzun süre ayılamadım.1 gece hastane de kaldım eve geldim.evi topladım,çamaşır bulaşık makineye attım.ev süpürüp sildim,yemek yaptım.sonra da gelenleri ağırladım.yani çok zorlayan,seni hayattan koparan bir ameliyat değil:34:

İster yapın ister yapmayın
Hem telefonda geçmiş olsun derken hemde 3 gün sonra da görmeye gelecez demişler
Bence iyi de olmuş
İsterseniz eşine söyleyin 2 kilo kuru pasta alsın
Hastasınız zaten, millet niye börek çörek yapmadın demez
Size geçmiş olsun, bol ünlemli asabiyetiniz ağrınızdandır umarım

ameliyat olmuşsun 4 gün geçmiş.zaten kaynana hazırlıklı gelmiş ve yardım da etmiş.ne olacak.belki de bahane edip oturmaya geldiler.:34:
aynı ameliyatı ben de oldum.üstelik ameliyat anında tansiyonum yükselmiş ve uzun süre ayılamadım.1 gece hastane de kaldım eve geldim.evi topladım,çamaşır bulaşık makineye attım.ev süpürüp sildim,yemek yaptım.sonra da gelenleri ağırladım.yani çok zorlayan,seni hayattan koparan bir ameliyat değil:34:

işte keşke bahane etmeselerdi birkaç gün sonra gelselerdi, sizin bünyeniz daha dayanıklı sanırım ben biraz nanemolla biriyim hemen tansiyonum düşer ve kan tutar, o kadar çok kanama oldu ki burnumda o da hem içimi fena yapıyordu hem de o halde burnum kan içinde konuştukça zonklayarak ağırlamak istemezdim aslında ama oldu bir kere düşünülmemiş bir davranıştı benim gözümde

işte keşke bahane etmeselerdi birkaç gün sonra gelselerdi, sizin bünyeniz daha dayanıklı sanırım ben biraz nanemolla biriyim hemen tansiyonum düşer ve kan tutar, o kadar çok kanama oldu ki burnumda o da hem içimi fena yapıyordu hem de o halde burnum kan içinde konuştukça zonklayarak ağırlamak istemezdim aslında ama oldu bir kere düşünülmemiş bir davranıştı benim gözümde

Olabilir
Geçmiş olsun, herkesin bünyesi farklıdır ama
Kimse otur mantı aç dememiş ki, geçmiş olsun 3 gün sonra da ziyarete gelecez demişler bu örnekte, sizinkini bilemiyorum
Ben erken söylemelerine sevinirdim açıkçası
Eşime de pastaneden şunu şunu alır mısın der, bi çay koyabilirdim herhalde lavaboya gidebilen insan çay koyabilir diye düşünüyorum

çayınıda koydum gün tabağı gibi tabakta hazırladım, çerezde ikram ettim ama benim bildiğim hasta ziyaretlerinde böyle olmaz ben bir beklenti içinde gitmem ziyaretlere halini hatrını tedavi sürecini sorarım en fazla giderken ufak tefek bir şey alrım ve kısa süre en fazla20dk oturur kalkarım ben böyle gördüm ailemden, 4,5 saatlik hasta ziyaretimi olurmuş yerime bile oturmadım hizmet etmekten
çok bile yapmışsınız. ben de hasta ziyaretinde ikramlık sunulacak kadar oturulmaz diye biliyorum. 2 dilim baklava koyarsınız meyvesuyuyla yollanır en fazla. yok ikramdı yok çay tazeleydi. şaka gibi. bu beklenti görgüsüzlük bence.

Back
X