Bence kadın bımıyor.yetısme tarzı bu yanı.aıleden gelme egıtımın onemıne bır ornek ıste.aılesınden gormemıs.arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
hayatta yapamam yerin dibine geçerim o yapıyo ama ben yapamam yapamıyorum istıyorum aslında yapmak ama olmuyoÇok sinir bozucu bir durum.
Ama hadi bir şey söyleyemiyorsunuz, hareketlerinizle belli etseydiniz.
Mesela onlar yatak odasındayken gidip, ben buranın kapısını kapayım bari deseydiniz ya da onlar çıkar çıkmaz yerinizden kalkıp kapıyı biraz hızlı kapasaydınız.
Çocuğun elinden , o kadının verdiği süs eşyalarınızı alıp başka bir şey verseydiniz.
Gibi gibi ...
hiç bir şey diyemedim yatak odamda oyalanıp duruyolar insanın özeli ne işi var benım yatak odamda cocugun girdiyse al çık kapıyıda çek geri gidip kapıyıda çekmedim kırmayayım mesaj vermeyeyım diye. dingonun ahırı gibi kullanıyo evı oğlu çekmeceden çezve alıp kapıya vuruyo elinden çezveyi almıyo ben alsam kırılacak hiç bişey yapmadımKeske sakayla karisik bir seyler soyleseydiniz
hayatta yapamam yerin dibine geçerim o yapıyo ama ben yapamam yapamıyorum istıyorum aslında yapmak ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?