görgüsüz arkadaşım

sustugun icin sen de hatalisin.. yani cingar cikar demiyoruz, cocugu uyarir gbi soylersin, bi de surekli geliyosa musait olmadigi soyle kabul etme.. cok sessizsin bence, oyle hissettim..

ahh ahhh diyemıyorum işde annesiyle bırlıkte girdiler peşlerinden gidip de buraya girilmez diyemedim nasıl giyim ben dıyemıyorum işde sonrada dediğiniz gibi işime dert oluyo o gece uyuyamadım sinirden

ahh ahhh diyemıyorum işde annesiyle bırlıkte girdiler peşlerinden gidip de buraya girilmez diyemedim nasıl giyim ben dıyemıyorum işde sonrada dediğiniz gibi işime dert oluyo o gece uyuyamadım sinirden

O zaman dert sahibi olucaksin, ne diyelim.

Bazı insanlar kendilerini üstün ırk görüyor, senin evinde izinsiz bunu yapması bana öyle geldi. bunun üstünlük değil terbiyesizlik olduğunu biri ona hatırlatmalı..

e bencede görüşme..ayrıca yatak odanın kapısını kilitle..ne ayıp ya.yüz vetme..kocası kocanla arkadaş öylede kalsınlar..sen muhatap olma..

Neden tepki vermedin rahatsizligini dile getirmedin ? Bu şekilde davranirsan rahatsiz olmuyor nasilsa deyip devam eder ayni hareketlerine. Gorusmemende fayda var. Esinle konuş bu durumu.

Neden tepki vermedin rahatsizligini dile getirmedin ? Bu şekilde davranirsan rahatsiz olmuyor nasilsa deyip devam eder ayni hareketlerine. Gorusmemende fayda var. Esinle konuş bu durumu.
konuştum konuşmaz olur muyum kaçtır dıyorum sadece bu geldiğinde böyle yapmadıkı baştan beri böyle garıp halleri var ve cok soguk eşim rahatsız olduugumu biliyor oda tuaf buluyor davranışlarını eşlerimiz daha çok görüşüyolar eşi eşimin iş yerine geliyor.

Evinizi ve sizi kıskanıyor olabilir mi?

Terbiyemi bozarak oha diyorum ..Neden sesinizi çıkarmadınız ,illa çemkirerek değil ama kibar bir dille uyarsaydınız o biraz destur ederdi,sizde bu kadar dolmazdınız

Terbiyemi bozarak oha diyorum ..Neden sesinizi çıkarmadınız ,illa çemkirerek değil ama kibar bir dille uyarsaydınız o biraz destur ederdi,sizde bu kadar dolmazdınız
ben nıye böyleyım yaa çok gerginleştim ama ses çıkaramadım en ufak tepkı veremedım kıramadım. o düşüncesizlik yapıyosa benımde bu kadar ince düşünemem gerek olay anında tepkı veremıyorum ama

neden böyle düşündünüz ?
Size soğuk davranmış, misafir gelmiş ama sohbet etmek istememiş... ne bileyim en cahil en bilmez kadın bile misafirlikte çocuğuna sahip çıkar o kadarını yaptırtmaz yabancı evde...
O yüzden belki kıskandığı için bu şekilde davranmıştır kasıtlı olarak diye düşündüm.

Şaka gibi! Eğer bir şeyler söyleseydiniz ki şundan eminim 'ee çocuk işte istiyor,laftan anlamıyor' diyecekti. :)
Eğer öğretilirse anlar,hiçbir şey yapmaz. Demek ki bu konudaki eğitimini verememişler. Çocuk ailenin aynasıdır.
Salonda yaptıkları hadi bir derece ama başka odaya özellikle yatak odasına girmek ne demek?
Gerçekten insanlar çok ilginç.. Bence bir daha görüşmeyiin.

Madem sen birşey söyleyemiyorsun , o zaman eşine söyle..Eşin konuşsun arkadaşıyla madem çok samimilermiş..O adamda uyarsın karısını canım bu ne hadsizlik böyle ya!

Allah var cocuk hiç bir şey için tuturmadı görmedim annesi verıyor elıne bu kadar da olmaz cınsten dedirttiren rahatlıgı var çok görgüsüz çook

En sinir olduğum insan modeli iyi sabretmissiniz,ben olsam kesin ters bi laf ederdim

Allah var cocuk hiç bir şey için tuturmadı görmedim annesi verıyor elıne bu kadar da olmaz cınsten dedirttiren rahatlıgı var çok görgüsüz çook
O zaman kesinlikle görgüsüz. Çünkü ben birinin evine gittiğimde eğer çok samimi değilsem yani samimi bile olsam aşırı dikkat ederim hal ve hareketlerime.Kaldı ki elime de hiçbir şey almam incelemek için.Eğer ilgimi çektiyse uzaktan incelerim ki öyle olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…