sustugun icin sen de hatalisin.. yani cingar cikar demiyoruz, cocugu uyarir gbi soylersin, bi de surekli geliyosa musait olmadigi soyle kabul etme.. cok sessizsin bence, oyle hissettim..yapmayı çok istedim iç sesim hiç susmadı kalk çıkar kapıyı kılıtle diye ama yapamadım tepkili gibi olmayayım kırılmasın dıye 4 5 kez girdiler oyalandılar içerde nasıl rahatsız olmuyo bılmıyorum çok rahat ev benım degıl onun gibi davranıyo gayet rahat insan kendı evınde bıle cocuguna bak oyle olmaz böyle falan dıye terbıye verır bu cocuga yanlışı gosterıyo mesela çekırdegı sehpaya dokmese dokmezdı cocuk duruyodu aglamıyodu kı çekırdeklerden sehba üzerinde tavşan yapıyo kedi yapıyo goya bak ne yaptım sana dıyo cocuk ellini sallamasıyla her tarafa dagaldı bır çekırdek değil tuaf tuaf davranışlar hemşire okumuş insan ama dedikleri gibi OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR
ahh ahhh diyemıyorum işde annesiyle bırlıkte girdiler peşlerinden gidip de buraya girilmez diyemedim nasıl giyim ben dıyemıyorum işde sonrada dediğiniz gibi işime dert oluyo o gece uyuyamadım sinirdenNiye diyemiyorsunuz ki.
Benim yatak odamada bazen cocuklar girer, sonucta bilmiyorlar nereye girilip girilmiyecegini.
Ama gorursem cikaririm, onlara oyun odasini gosteririm.
Anneleri oyle yapicak olsa yanlarinda yatak odasina girilmez derdim cocuga, annesi de anlardi, ne zaman girse ayni seyi tekrar ederdim.
Sonucta insan uc ya da bes tekrardan sonra ogrenir.
Ayrica bana gore deyerli olan esyami da elinden alirdim, onunla oynanmaz, kirilir, ben sana baska bir sey veriyim diye.
Anlamiyorum niye gikiniz cikmiyor.
Sonra da burda dert ediniyorsunuz icinize.
ahh ahhh diyemıyorum işde annesiyle bırlıkte girdiler peşlerinden gidip de buraya girilmez diyemedim nasıl giyim ben dıyemıyorum işde sonrada dediğiniz gibi işime dert oluyo o gece uyuyamadım sinirden
yapmayı çok istedim iç sesim hiç susmadı kalk çıkar kapıyı kılıtle diye ama yapamadım tepkili gibi olmayayım kırılmasın dıye 4 5 kez girdiler oyalandılar içerde nasıl rahatsız olmuyo bılmıyorum çok rahat ev benım degıl onun gibi davranıyo gayet rahat insan kendı evınde bıle cocuguna bak oyle olmaz böyle falan dıye terbıye verır bu cocuga yanlışı gosterıyo mesela çekırdegı sehpaya dokmese dokmezdı cocuk duruyodu aglamıyodu kı çekırdeklerden sehba üzerinde tavşan yapıyo kedi yapıyo goya bak ne yaptım sana dıyo cocuk ellini sallamasıyla her tarafa dagaldı bır çekırdek değil tuaf tuaf davranışlar hemşire okumuş insan ama dedikleri gibi OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR
e bencede görüşme..ayrıca yatak odanın kapısını kilitle..ne ayıp ya.yüz vetme..kocası kocanla arkadaş öylede kalsınlar..sen muhatap olma..arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
konuştum konuşmaz olur muyum kaçtır dıyorum sadece bu geldiğinde böyle yapmadıkı baştan beri böyle garıp halleri var ve cok soguk eşim rahatsız olduugumu biliyor oda tuaf buluyor davranışlarını eşlerimiz daha çok görüşüyolar eşi eşimin iş yerine geliyor.Neden tepki vermedin rahatsizligini dile getirmedin ? Bu şekilde davranirsan rahatsiz olmuyor nasilsa deyip devam eder ayni hareketlerine. Gorusmemende fayda var. Esinle konuş bu durumu.
arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
neden böyle düşündünüz ?Evinizi ve sizi kıskanıyor olabilir mi?
eşimle beni çevremideki tanıdıklarımız örnek çift olarak gösterirler çok iyi anlaşırız şükür ALLAH herkesi evinde mutlu huzurlu etsinEvinizi ve sizi kıskanıyor olabilir mi?
arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ben nıye böyleyım yaaTerbiyemi bozarak oha diyorum ..Neden sesinizi çıkarmadınız ,illa çemkirerek değil ama kibar bir dille uyarsaydınız o biraz destur ederdi,sizde bu kadar dolmazdınız
Size soğuk davranmış, misafir gelmiş ama sohbet etmek istememiş... ne bileyim en cahil en bilmez kadın bile misafirlikte çocuğuna sahip çıkar o kadarını yaptırtmaz yabancı evde...neden böyle düşündünüz ?
Madem sen birşey söyleyemiyorsun , o zaman eşine söyle..Eşin konuşsun arkadaşıyla madem çok samimilermiş..O adamda uyarsın karısını canım bu ne hadsizlik böyle ya!ben nıye böyleyım yaaçok gerginleştim ama ses çıkaramadım en ufak tepkı veremedım kıramadım. o düşüncesizlik yapıyosa benımde bu kadar ince düşünemem gerek olay anında tepkı veremıyorum ama
Allah var cocuk hiç bir şey için tuturmadı görmedim annesi verıyor elıne bu kadar da olmaz cınsten dedirttiren rahatlıgı var çok görgüsüz çookŞaka gibi! Eğer bir şeyler söyleseydiniz ki şundan eminim 'ee çocuk işte istiyor,laftan anlamıyor' diyecekti. :)
Eğer öğretilirse anlar,hiçbir şey yapmaz. Demek ki bu konudaki eğitimini verememişler. Çocuk ailenin aynasıdır.
Salonda yaptıkları hadi bir derece ama başka odaya özellikle yatak odasına girmek ne demek?
Gerçekten insanlar çok ilginç.. Bence bir daha görüşmeyiin.
O zaman kesinlikle görgüsüz. Çünkü ben birinin evine gittiğimde eğer çok samimi değilsem yani samimi bile olsam aşırı dikkat ederim hal ve hareketlerime.Kaldı ki elime de hiçbir şey almam incelemek için.Eğer ilgimi çektiyse uzaktan incelerim ki öyle olmalı.Allah var cocuk hiç bir şey için tuturmadı görmedim annesi verıyor elıne bu kadar da olmaz cınsten dedirttiren rahatlıgı var çok görgüsüz çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?