allah allah kırılırsa kırılsın daha iyi ya bir daha gelmezhiç bir şey diyemedim yatak odamda oyalanıp duruyolar insanın özeli ne işi var benım yatak odamda cocugun girdiyse al çık kapıyıda çek geri gidip kapıyıda çekmedim kırmayayım mesaj vermeyeyım diye. dingonun ahırı gibi kullanıyo evı oğlu çekmeceden çezve alıp kapıya vuruyo elinden çezveyi almıyo ben alsam kırılacak hiç bişey yapmadım
aynen bende eskiden sesimi çıkarmazdım arkalarından bakardım öyle artık akıllandımBen de eskiden yapamazdım da şimdi gaddarlaştım. Yaparım. Söyleyemem bişey ama yaparım :) Bence yap, yoksa evinde eşya kalmayacak . Nefret ettim kadından yahu .
yapamıyorum yaa kendime çok kızıyorum başka arkadaşlarımda var çok nazıkler bu kız böyle biallah allah kırılırsa kırılsın daha iyi ya bir daha gelmez
ben olsam peşlerine gider kapıyıda kilitlerdim
siz böyle yapamam edemem derseniz bu kadın daha çok kullanmaya çalışır söyleyeyim
cocuk bu batırır batırdı da ona sözüm yok ben anasına kızıyorum o cocuk bilmez yatak odasını alınıp alınmaması gereken eşyaları kapım cam cezveyle vuruyo cocuk hiç kılını kıpırdartmıyo o cam kırılsa senın cocuguna da zarar allah korusun bır yerıne batcak gırcek belkı. anası dokuyor çekırdegı sehbaya oynatmak için cocuk dokmediBen asla böyle değilim ama çok titizlerin evinde rahat edemiyorum çocukla sonuçta bebek kirletir yerken doker,bir yere elini surer sürekli diken ustumde olan ev sahiplerine acılça sen gel ben rahat edemiyorum diyorum
canım çagırmıyorum kı telefon edıyolar size geliyoruz dıye bu sefer 1 hafta önceden aradılar şu gunu size gelicez dıye 1 hafta önceden de bahane bulunmuyor kı istemıyorum görüşmekYerinizde olsam bir daha evime davet etmem
eşleriniz samimiyse dışarıda görüşsünler
yatak odasına girmek nedir
hele çekirdeği sehpaya döküp çocuğun eline tabağı vermek konu başlığın bayana çok uygun gerçekten
aynen bende eskiden sesimi çıkarmazdım arkalarından bakardım öyle artık akıllandım
Yatak odası kapısını kilitle ben kim gelirse gelsin kilitlerim çocuklar bilmez girer alırcanım çagırmıyorum kı telefon edıyolar size geliyoruz dıye bu sefer 1 hafta önceden aradılar şu gunu size gelicez dıye 1 hafta önceden de bahane bulunmuyor kı istemıyorum görüşmek
Çok ayıp etmş çocuğu öyle alıştırmaması lazımcocuk bu batırır batırdı da ona sözüm yok ben anasına kızıyorum o cocuk bilmez yatak odasını alınıp alınmaması gereken eşyaları kapım cam cezveyle vuruyo cocuk hiç kılını kıpırdartmıyo o cam kırılsa senın cocuguna da zarar allah korusun bır yerıne batcak gırcek belkı. anası dokuyor çekırdegı sehbaya oynatmak için cocuk dokmedi
aynen arkadaşımBir yerde öğreniyorsun affedersin dövüle dövüle , dövmeyi .
geçen sene gitmiştik bı en son onlar çok geldi üst üste o bizi davet etmıyor kı bizede davet edilmeden geliyoYatak odası kapısını kilitle ben kim gelirse gelsin kilitlerim çocuklar bilmez girer alır
annenin sahip çıkması lazım
çok rahat davranan insanlardan hoşlanmıyorum
hele ki böyle zoraki konuşan tiplerle aynı ortamda olmak çok zor
siz gidiyor musunuz evlerine ?
hem (sozde) mesafeli, hem de yatak odana giriyor.. sakin musade etme, ne demek yani, hele ki yatak odasi.. kapat kapisini, cocuk girince sakayla karisik 'aa oraya girilmez' filan yap..arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
onlar gelmeden kilitle kapıyı o zamangeçen sene gitmiştik bı en son onlar çok geldi üst üste o bizi davet etmıyor kı bizede davet edilmeden geliyo
arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.
ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
1 hafta önceden haber vermek nedirgeçen sene gitmiştik bı en son onlar çok geldi üst üste o bizi davet etmıyor kı bizede davet edilmeden geliyo
yapmayı çok istedim iç sesim hiç susmadı kalk çıkar kapıyı kılıtle diye ama yapamadım tepkili gibi olmayayım kırılmasın dıye 4 5 kez girdiler oyalandılar içerde nasıl rahatsız olmuyo bılmıyorum çok rahat ev benım degıl onun gibi davranıyo gayet rahat insan kendı evınde bıle cocuguna bak oyle olmaz böyle falan dıye terbıye verır bu cocuga yanlışı gosterıyo mesela çekırdegı sehpaya dokmese dokmezdı cocuk duruyodu aglamıyodu kı çekırdeklerden sehba üzerinde tavşan yapıyo kedi yapıyo goya bak ne yaptım sana dıyo cocuk ellini sallamasıyla her tarafa dagaldı bır çekırdek değil tuaf tuaf davranışlar hemşire okumuş insan ama dedikleri gibi OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIRhem (sozde) mesafeli, hem de yatak odana giriyor.. sakin musade etme, ne demek yani, hele ki yatak odasi.. kapat kapisini, cocuk girince sakayla karisik 'aa oraya girilmez' filan yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?