görgüsüz arkadaşım

allah allah kırılırsa kırılsın daha iyi ya bir daha gelmez
ben olsam peşlerine gider kapıyıda kilitlerdim
siz böyle yapamam edemem derseniz bu kadın daha çok kullanmaya çalışır söyleyeyim

Ben de eskiden yapamazdım da şimdi gaddarlaştım. Yaparım. Söyleyemem bişey ama yaparım :) Bence yap, yoksa evinde eşya kalmayacak . Nefret ettim kadından yahu .
aynen bende eskiden sesimi çıkarmazdım arkalarından bakardım öyle artık akıllandım

Ben asla böyle değilim ama çok titizlerin evinde rahat edemiyorum çocukla sonuçta bebek kirletir yerken doker,bir yere elini surer sürekli diken ustumde olan ev sahiplerine acılça sen gel ben rahat edemiyorum diyorum

allah allah kırılırsa kırılsın daha iyi ya bir daha gelmez
ben olsam peşlerine gider kapıyıda kilitlerdim
siz böyle yapamam edemem derseniz bu kadın daha çok kullanmaya çalışır söyleyeyim
yapamıyorum yaa kendime çok kızıyorum başka arkadaşlarımda var çok nazıkler bu kız böyle bi

Yerinizde olsam bir daha evime davet etmem
eşleriniz samimiyse dışarıda görüşsünler
yatak odasına girmek nedir
hele çekirdeği sehpaya döküp çocuğun eline tabağı vermek konu başlığın bayana çok uygun gerçekten

Ben asla böyle değilim ama çok titizlerin evinde rahat edemiyorum çocukla sonuçta bebek kirletir yerken doker,bir yere elini surer sürekli diken ustumde olan ev sahiplerine acılça sen gel ben rahat edemiyorum diyorum
cocuk bu batırır batırdı da ona sözüm yok ben anasına kızıyorum o cocuk bilmez yatak odasını alınıp alınmaması gereken eşyaları kapım cam cezveyle vuruyo cocuk hiç kılını kıpırdartmıyo o cam kırılsa senın cocuguna da zarar allah korusun bır yerıne batcak gırcek belkı. anası dokuyor çekırdegı sehbaya oynatmak için cocuk dokmedi

canım çagırmıyorum kı telefon edıyolar size geliyoruz dıye bu sefer 1 hafta önceden aradılar şu gunu size gelicez dıye 1 hafta önceden de bahane bulunmuyor kı istemıyorum görüşmek

Böyle annelere bende sinir oluyorum. .benimde başıma geliyo bazen.ama sakayla karışık lafımı söylüyorum. İsterse alınsın darılsın. Eşya tabiki önemli değil çocuktan ama bu kadar rahat olunmaz! !

canım çagırmıyorum kı telefon edıyolar size geliyoruz dıye bu sefer 1 hafta önceden aradılar şu gunu size gelicez dıye 1 hafta önceden de bahane bulunmuyor kı istemıyorum görüşmek
Yatak odası kapısını kilitle ben kim gelirse gelsin kilitlerim çocuklar bilmez girer alır
annenin sahip çıkması lazım
çok rahat davranan insanlardan hoşlanmıyorum
hele ki böyle zoraki konuşan tiplerle aynı ortamda olmak çok zor
siz gidiyor musunuz evlerine ?

Çok ayıp etmş çocuğu öyle alıştırmaması lazım

geçen sene gitmiştik bı en son onlar çok geldi üst üste o bizi davet etmıyor kı bizede davet edilmeden geliyo

hem (sozde) mesafeli, hem de yatak odana giriyor.. sakin musade etme, ne demek yani, hele ki yatak odasi.. kapat kapisini, cocuk girince sakayla karisik 'aa oraya girilmez' filan yap..

geçen sene gitmiştik bı en son onlar çok geldi üst üste o bizi davet etmıyor kı bizede davet edilmeden geliyo
onlar gelmeden kilitle kapıyı o zaman
ne işi var yahu yatak odasında
surat as geldiklerinde de

Niye diyemiyorsunuz ki.
Benim yatak odamada bazen cocuklar girer, sonucta bilmiyorlar nereye girilip girilmiyecegini.
Ama gorursem cikaririm, onlara oyun odasini gosteririm.
Anneleri oyle yapicak olsa yanlarinda yatak odasina girilmez derdim cocuga, annesi de anlardi, ne zaman girse ayni seyi tekrar ederdim.
Sonucta insan uc ya da bes tekrardan sonra ogrenir.
Ayrica bana gore deyerli olan esyami da elinden alirdim, onunla oynanmaz, kirilir, ben sana baska bir sey veriyim diye.
Anlamiyorum niye gikiniz cikmiyor.
Sonra da burda dert ediniyorsunuz icinize.

Bu kadar rahat insanlardan ve tam tersi diken ustunde oturan insanlardan da hoslanmiyorum. Ben annenin o rahatligini gorsem sesimi cikarirdim herhalde.

hem (sozde) mesafeli, hem de yatak odana giriyor.. sakin musade etme, ne demek yani, hele ki yatak odasi.. kapat kapisini, cocuk girince sakayla karisik 'aa oraya girilmez' filan yap..
yapmayı çok istedim iç sesim hiç susmadı kalk çıkar kapıyı kılıtle diye ama yapamadım tepkili gibi olmayayım kırılmasın dıye 4 5 kez girdiler oyalandılar içerde nasıl rahatsız olmuyo bılmıyorum çok rahat ev benım degıl onun gibi davranıyo gayet rahat insan kendı evınde bıle cocuguna bak oyle olmaz böyle falan dıye terbıye verır bu cocuga yanlışı gosterıyo mesela çekırdegı sehpaya dokmese dokmezdı cocuk duruyodu aglamıyodu kı çekırdeklerden sehba üzerinde tavşan yapıyo kedi yapıyo goya bak ne yaptım sana dıyo cocuk ellini sallamasıyla her tarafa dagaldı bır çekırdek değil tuaf tuaf davranışlar hemşire okumuş insan ama dedikleri gibi OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…