Görgüsüz gibi

Bu tip hareketler cok itici.. bi arkadasim vardi unide vay yavrum vay.. her gun giydigim seye yeni mi? Nerden aldin? Diye sorardi.. ama her gun :)

Ne biliyim bana arkadaş ortamında durduk yere böyle şeyler demesi garip geliyor tamam yapabilir a101dende alışveriş yapabilir ama ona sormadık hiçbirimizde ıyy ucuz şeyler mi alıyosun demedik
Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim demişler.Malesef arkadaş seçimlerinizde problemler var ki her ortamda tuhaf hareketler yaşatıyorlar size.

Kötü niyet yok ki tam aksi olduğunu düşünün yani ayyy bu peynirrr ne kadar ucuz bi seçim ben aslaaa yiyemem diyen bi tip olsaydı haklisiniz sizi utandırmış olurdu ama belli ki saf bence öyle düşünün.

Önce kelimenin anlamını öğrenin, görgüsüzlük bu değil. Evet belki de çok sık görmüyor böyle şeyleri, utanmanıza hor görmenize ne gerek var

Ne değişik bi insansın ya. Nev i şahsına münhasır mı desem, aşırı egoist ve ben merkezli mi desem
Artık kendin seçersin arasından birini...

Çalışıyor para kazanıyor diye pahalı mekanda saçmak zorunda değil emeğinin karşılığını. Bence bunu görgüsüzlük olarak görmek asıl görgüsüzlük

Belki durumu cidden iyi değil, belki borcu var, belki alamıyor imreniyor? Dışarıda pahalı bir yere gidildiğinde sadece içecek alması tokum demesi görgüsüz olduğu anlamına gelmez belki parası yok ödemesi var vs vs parası olsa ve almıyorsa da buna cimri denir görgüsüzlük denmez olmayan parasıyla övünene veya sonradan görmüşlere görgüsüz denir. Bu kadar yargılamanız çok itici geldi.

bi kere belki pot kırarda her şeye oooo böyle ooo şöyle deyip durmak gerçekten görgüsüzlük.bi de böyle görgüsüzler dünyanın en haklı insanı zannederler kendilerini baştan uyarayım bende konu sahibi. sen ne kadar kibar yaklaşsan da atar filan yapmaya kalkabilir.

Yok ya egoist hiç değilim keşke olsaydım ama :) sadece kendimi iyi ifade edemiyorum
Bence senin şu söylediğinle açtığın konular hiç örtüşmüyo. Dünya etrafında dönmüyor, sen ne kadar döndüğünü sansan da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…