Görgüsüz gibi

Sizin kardesiniz degil akrabaniz degil ortada sizi utandiracak bir durum goremiyorum ben. Kendini kucuk dusurmus sadece o kadar. Disarda yemek yememesi de bu da sizinle hic alakasi yok. Benimde cebimde para oldugu halde sadece kahve veya cay ictigim oluyor. Herkes ayagini yorganina gore uzatir tatlim. Eger gercekten kendini onun yaninda kotu hissediyorsan arana mesafe koyabilirsin.

çok aydınlatıcı oldu,sağol canım

Ayy konu sahibi takıldığın şeye bakar mısın... Ne var öyle dediyse hadi görgüsüz gerçekten dedi diyelim paranı yemiyorsa sorun yok. Çok rahatsız olursan gitme bi yerlere. Ayrıca pahalı bi yere gittiğimizde sadece içecek söylüyor demişsin de yiyecek söylese eminim onun lafını edersin. Belki o da laf edeceğini bildiği için bütçesine göre davranıyodur. Gerçekten burda dert olmayacak şeylere konu açılıp geyik yapan arkadaşlar ağzınıza sağlık konu geyik yapmayı hakeden bi konu

dışarıda pahalı yemeğe para harcamayacak kadar akıllıdır belki.

Görgüsüz değil durumu yok.
Ben de çalışıyorum ve dışarıdan inanılmaz lüks bir hayatım var gibi görünüyor. Ama cebimde bir lirayla haftalarca dolaştığımı biliyorum. Kimsenin borcunu, harcını bilemezsiniz. Ya da pintilik hastası mı bilemezsiniz. Anlamaya çalışın onu. Belki çok sıkıntılı bir insan. Çok da abartmayın.

Görgüsüz değil görmemiş. Bir peynirin fiyatı bile evde konu oluyorsa ne yapsın görünce ooo diyordur. Kendinize göre arkadaşlar edinin. Arada bu derece fark olunca sorun çıkması kaçınılmaz.

Görgüsüzlük bu mudur bana göre görgüsüzlük aldığı birşeyle övünendir. Sürekli kendini üstün görmeye çalışandır. Belki espiri olarak takılmıştır. Yada bazı insanlar samimi olduğu için düşündüğünü yüzüne söyler ben alamıyorum vs der.

Son düzenleme:
Yorumlar çok fütursuzca dalga geçilecek ne var ki?

Belkide gerçekten görmemiştir. Herkesin hayat şartları bir olmuyor, belkide alışkanlık bilemiyorum.

Zamanında yokluk çekmiş olabilir.

Herkes güllük gülistanlık yaşamıyor.

Böyle kabul edeceksiniz yada rahatsız oluyorsanız aranıza almayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…