Görgüsüz gibi

Bir iki uyardiniz diyelim, deģisecek mi sanki? Adı üzerinde görgüsüz.. göre göre görgüyü de ögrenir elbet:) ben oyle biriyle arkadaslik etmeye utanirdim ama.

Canım bu kişi senin sadece arkadaşın madem seni ne söylediği ilgilendirmez ki sonuçta o bir birey ve söylemlerinden kendisi sorumlu o sütaş peyniri pahalı buluyor ya da sadece içecek alıyor diye seni kimse eleştirmez zaten

bence bı ınsanın gorgusuz olması ıcın sızın ona kahvaltıya gıtmış olmanız gerekıyo ve arkadaşınızda" baaaaak şu marka ,bu kadar para olan peynır çıkardım sana "demesı gerekmezmı
zıra anlattığınız seyden bıraz sızın gorgusuz olduğunuzu hıssettım
çalısıyo olabılır belkı cok borcu vardır nerden bıleceksın

Görmemiş gibi davranmıyor ki:)

Herkesin görgüsü kendine, siz niye utanıyorsunuz aileniz den biri değil sonuçta.Size niye dert oldu bende onu anlayamadım.İşinize gelmiyorsa görüşmezsiniz olur biter !

Yine sen :)

Ah canim kardesim arkadasin peynirin sutas oldugunu nerden biliyo evde tabak yokta kabiyla mi sofraya koyuyosun?

Azicik market gez a101 dedigin yerde pinar ekici sutas tahsildaroglu donusumlu olarak surekli gelir bin tane brosur eklerim buraya

Gitte ycuzundan bi tabak al peyniri tabakta koyarsin kimse markasini gormez

Adi ustunde arkadasinmis evine geldigine gorede baya iyisiniz demekki. Yani kiz en iyi arkadaslarina bi kac bsy diyemicekte napicak. Onun yaptigi gorgusuzluk degil, ama senin yaptigin kucuk gormek ki kiz yemekmi yiycek icecekmi icicek hepsine iyi dikkat etmissin.
Keske sende o kiz gibi GÖRGÜSÜZ olsaydin, boyle olmak yerine...

Sürekli para konuşan insanlardan hoşlanmıyorum. O ucuz bu pahalı kıyaslaması vs.
Benimbir arkadaşım da böyle, sürekli 1-2 liranın hesabı, kasiyere manasız sorular ve hep bir fiyat tartışması. Bir yerde oturuyoruz ben bir şey söylüyorum, bu gidiyor çocuğuna yan taraftan dürüm falan alıyor. Niye oradan aldın diyorum eti daha çok diyor, e oraya otursaydık o zaman rezil olmazdık bari Kadının hiç bir borcu yok birikim de yapıyor.

iste böyle bildigim arkadaslarla asla iyi kaliteli bi yer eyemeye gitmem ille gelcem diye takılırsada bu sefer yemek yicen kolayla gecistiremezsin derim kapatırım agzının payını bu turler her yerde böyel sinir olurum madem para harcamıcan harcayanlarla takılma

Dışarı da yemek istemeye bilir bu onun mali durumununa göre değişir. Fakat üst düzey görgüsüz olması iflah edilir mi bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…