Görgüsüz insanların görgü öğretmeye çalışması(k.v. Ve ekürleri)

Beklemiyorum ben hiç muhatap olmasınlar hatta, ama terbiye etmeye çalışınca bi araba için görgü bilmezler görgü öğretmeye çalışınca hopps diyosun,

Benim için dert değil fena insanlar çünki ama arayıpta araba için hayırlı olsun demediniz diye hesap sorma hakkınının saçmalığını kendinde buluyosa bi pardon noluyoz diyo insan haliyle
eşin diyeceğini demiş ya neden bu kadar gerginsin. Hadi altta kalmış olsa neyse de.. Sonuçta verilecek bir cevap varsa verilmiş zaten.

Eee eşin yetmemiş sende cevap vermişsin hala niye bu kadar dolusun
Hamilesin bak böyle saçma sapan şeyler için doldurup durma kendini
K.v. Eşime sabah demiş arasın bi novelll diye eşim gerekeni demiş, ama benim lafımın üzerine hala oğlunu arıyo, novelll arasın diye

K.v. Eşime sabah demiş arasın bi novelll diye eşim gerekeni demiş, ama benim lafımın üzerine hala oğlunu arıyo, novelll arasın diye
Tamam kim ne derse desin
Sende arama
Ama çok büyük bir olay varmış gibi de doldurma kendini
İstemiyosun aramıyosun bitti, eşinde sana hak veriyo daha ne bekliyosun

Benimde oğlum var ilerde kv musveddesi adayıyım
Valla bak bebeğimin cinsiyeti belli değil belki erkek bende bi adayım bi nevi, ama benim k.v. Gibi karakterde olursam bende bi k.v. Müsvettesi olurum. Dert etme lafımı sen kendini bildik sonra

Anlamadım ki derse desin zaten eşin senin yanında,
Kv boğazına sarılmadı ara diye fikrini söylemiş
Yani siz laf söyleyince kadın acizane fikrini beyan edemeyecekmi ,
Sizde böyle bir tavır yaparak kv terbiye etmiş oluyorsunuz farkındamısınız ?
Ha uygulamazsın olur biter AMA dert edip çocuğa stres yükleme !

Valla bak bebeğimin cinsiyeti belli değil belki erkek bende bi adayım bi nevi, ama benim k.v. Gibi karakterde olursam bende bi k.v. Müsvettesi olurum. Dert etme lafımı sen kendini bildik sonra
Sen taktın mı takıyosun gibi ama

Bence sen Onları sevmediğinden bahane arıyorsun,sana her hareketleri batıyor.
Sevmek istedim yemin ederim istedim, duydukça k.v. V.s. Hikayelerini ben böyle olmam ne var diyodum 3 günlük dünya kalp kırıcak diyodum ama sırf senin istemenle olmuyomuş bunlar büyük konuşmuşum. Düşmanımın başına vermesinler böylesini

Benim k.v. Bebeğimi öğrendik sonra 1 kez aramış insan o da 2 hafta oldu. Şimdi böyle bişey için arıyo el insaf

Böylelerini tanımıyosan şanslısın maşallah diyim, hayat etkiye tepkidir hiç birşey durağan değildir. Biraz fizik dersi gibi oldu ama nsl anlatılır ki bilemedim
Yoo bi sende yok bu gibi insanlar
Bende gayet dünyalıyım hani
Bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo
İşim, gücüm, çocuğum, eşim var gayet yoğunum zaten onların bana diğerlerinin dediği ninni gibi geliyo, fırsat bulsam da kestirsem modundayım
İnşallah bebeğin doğunca sende bebekle ilgilenmekten kim ne dedi ne ettiye vakit bile bulamazsın

Ben vaküt bulamamaktan bu konulara kafa yormuyorum, işyerinde veya günlük rutin olaylarımın içerisinde arayıp veya başka bi şekilde bu olayların içine dahil ediyorlar

Ben vaküt bulamamaktan bu konulara kafa yormuyorum, işyerinde veya günlük rutin olaylarımın içerisinde arayıp veya başka bi şekilde bu olayların içine dahil ediyorlar
Açma
Ben bazen istemediğim telefonlara bakmam
Eşimi arasınlar anlatsınlar, o düşünsün bana ne

Benim k.v. Bebeğimi öğrendik sonra 1 kez aramış insan o da 2 hafta oldu. Şimdi böyle bişey için arıyo el insaf
Bebeğin 10 haftalık
Sanırım 6 haftada netleşmiştir hani
4 haftadır zırt pırt mı arasa daha iyi
Sende seviyosun da ilgilenmeyince alınıyo musun
Yoksa sevmiyo musun şu müsvetteyi belli değil

Açma
Ben bazen istemediğim telefonlara bakmam
Eşimi arasınlar anlatsınlar, o düşünsün bana ne
Yemin ederim lafına laf diye demiyorum, bazen cvp vermiyorum tel. a bu sefer arayıp eşimi şikayet ediyorlar, kendimi bazen labirentte fare hikayesine benzetiyorum. Ben muhatap olmak istemiyorum bu insanlarla çünkü zarardan başka bişey görmedim

Eşin zaten sana hak veriyo
Eşine de ki ben açmayacam sen cevapla diye, sinirim bozuluyo boş yere
Sen o kadar takmıyosun, anne senin annen zaten açın konuşun dertleşin ben karışmıyorum

Bebeğin 10 haftalık
Sanırım 6 haftada netleşmiştir hani
4 haftadır zırt pırt mı arasa daha iyi
Sende seviyosun da ilgilenmeyince alınıyo musun
Yoksa sevmiyo musun şu müsvetteyi belli değil
4. Hafta da netleşti daha adet görmemiştim. O günden beride haberleri var. Açık arama bende bulamazsın, çünkü haklıyım. K.v. Müsvette ( gereksiz) bir insandır benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…