Görgüsüz insanların görgü öğretmeye çalışması(k.v. Ve ekürleri)

Size aptal diyen bi kv ye karşı susmus olmaniza ben inanmadim çünkü yazdiklarinizdan belli yada sadece klavyede atıp tutuyorsunuz reelde gerçekten susuyorsunuz öyle mi ?

Size aptal diyen bi kv ye karşı susmus olmaniza ben inanmadim çünkü yazdiklarinizdan belli yada sadece klavyede atıp tutuyorsunuz reelde gerçekten susuyorsunuz öyle mi ?
kayınvalide aptal demedi, görümce dedi, evet kendi seviyesinde karşlık vermedim bi farkımız olması lazım değil mi yoksa niye şikayet edeyim. Atıp tuttuğum ne pardon ayrıca kayınvalide ve ekürlerinin yaptıklarını yazdım neyi attım

Bana onu dedi bana şunu dedi aramadilar sormadilar ama benden beklediler vs gibi. Yaptiklari eylemlere bu kadar kiziyorsunuz ya soylediklerine de cevap veriyomusunuz ? Hayır vermiyormussunuz tamam anladım ben

Bana onu dedi bana şunu dedi aramadilar sormadilar ama benden beklediler vs gibi. Yaptiklari eylemlere bu kadar kiziyorsunuz ya soylediklerine de cevap veriyomusunuz ? Hayır vermiyormussunuz tamam anladım ben
Benim meselem yanlış anlamayın dinime söven müslüman olsa durumu, ben bişey beklemiyorum ama benden beklenince eee siz niye yapmadınız derim, kendiniz yapmayıp benden nsl beklersiniz. Bunu demezsem istediklerini yapmış olucam, ama bu bana göre yanlış. Evet görümcemin seviyesizliğine seviyesizce bi cvp vermedim. İnanıp inanmamak size kalmış

Ama yazdığımı bile daha doğru dürüst okumuyosun tekrar belirttiğim halde, k.v. Değil aptal salak v.s. diyen görümce. Evet buna cvp vermedim kendi kendini rezil etti daha kötüsünü ben yapamazdım, bi de attığım ne bi desene

Okudum ve cevap vermedim dikkatinize ve acayip agresifsizsiniz hormonlardan sanırım eleştiriye kapalisiniz sinirlenirinize zarar vermek istemiyorum. Yeterince gerginsiniz

Okudum ve cevap vermedim dikkatinize ve acayip agresifsizsiniz hormonlardan sanırım eleştiriye kapalisiniz sinirlenirinize zarar vermek istemiyorum. Yeterince gerginsiniz
Nryi okudun hala k.v. Diyosun . Git uzakta oyna, şeytanın avukatlığını yapma bana

Görgü öğretmeyin kimseye

O size derse de senden öğrenmeyeceğiz dersin

Ama örneğe gelince hamile olanı tel ile arayıp hayırlı olsun demem mesela

sağlıkla doğsun o zaman güle güle büyüt derim

Araba alanı da arayıp demem hayırlı olsun diye bu arada ama karşılaşırsam derim

Aynı durumlaru yaşadım takmayacaksın cnm başka yolu yok.
Kp ailesi hiç karışmaz böyle şeylere kv ailesine noluyo anlamadım bi türlü

hngi konu o rica etsem söyler miseiniz

Senin gibi burada bir çocuğunu hayırlamamışlar benle konuşsaydı verirdim cevabını diyen bin laf sayan biri sanmam kji altınlarını kaynanaya kaptırsın o zaman yanlış adamla evlenmişsin baştan konuşacaktınız eşinle bunları ha borç yapmışlardır almışlardır eşin vermeseydi? ayrıca senin evine sen yokken mi giriyor da çekmecenden doğum kontrol hapını alıyor yatak odanda durmuyor mu o haplar sokmasaydın kilitleseydin kapını çekmece karıştırmış acaba sen izin verir misin buna hiç öyle bir izlenim almadım. İlk annene gitmişsin peoblem etmiş tamam öbür bayram eşin bu bayram ilk anneme gidelim dedi diye dize getirdim diyecek diyorsunuz ksuura bakmayın tabii ki öbür bayramda ilk onlara gidilir. Sanki o istiyor diye onu istediği ismi mi koyacaksın. Ben de kaynanamdan neler gördüm yazsam şaşar kalırsın ama eşim arkamda oldu cevabını verdi hiç yüz göz olmadım saygımı yine de korudum tek gelinim yanında kötü olsa kime ne faydası var yine bana muıhtaç. Eşim koruduktan sonra hiçbir önemi yok

Bende yaşıyorum aynı sorunları babamın ayağı yandı anneannem vefat etti babam arabasını değiştirdi hiçbirinde görümcem ilgilenmedi aramadı annemi sonra kendi doğum yapınca benim annem onu aramadı diye laf etmiş

Ya ne sanslisin aramasin iste ne guzel
Benim oglum dogali neredeyse uc ay olacak hamilelik surecimi de katarsan bir yil oluyor kv bir defa aradi beni
O gunden beridir basim agriyor yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…