Dur aklıma geldikçe yazıyım sana içim de ferahlıyo anlattıkça, eşimle dışarda yemek yesek onu da problem eder bi ton laf söyler( çalışıyoz kazanıyoz kendine neyse) oğlu yanımda iki gzl laf dese kudurur laf söyler, artık ben rahatsız olup eşimi uyarıyorum annenin yanında gzl bi laf söyleme diye:)) böyle bi dünya varmıymış varmış, bende yeni keşfettim, tatile senede bir gidiyoz diye ona da laf söyler( yine krndine neyse) herşeye ama herşeye karışma hakkını kendinde bulur, ya daha neler neler, ben kendi annemin evinde böyle şeyler görmedim duymadım bizimde gelinlerimiz var dayımların teyzemlerin ama yok valla böylesi olmasında. Şimdi benim kayınvalideye yazık öyle mi g...ne kazık derler
kayınvalide aptal demedi, görümce dedi, evet kendi seviyesinde karşlık vermedim bi farkımız olması lazım değil mi yoksa niye şikayet edeyim. Atıp tuttuğum ne pardon ayrıca kayınvalide ve ekürlerinin yaptıklarını yazdım neyi attımSize aptal diyen bi kv ye karşı susmus olmaniza ben inanmadim çünkü yazdiklarinizdan belli yada sadece klavyede atıp tutuyorsunuz reelde gerçekten susuyorsunuz öyle mi ?
kayınvalide aptal demedi, görümce dedi, evet kendi seviyesinde karşlık vermedim bi farkımız olması lazım değil mi yoksa niye şikayet edeyim. Atıp tuttuğum ne pardon ayrıca kayınvalide ve ekürlerinin yaptıklarını yazdım neyi attım
Hesap yapan kim ben bişey beklemiyorum, ama beklerlerse bende pardon öyleyse neden böyle yapmadınız derim, tavsiye ederimBu kadar küçük hesaplarla uğraşacak cok zamanınız var mı gerçekten
Benim meselem yanlış anlamayın dinime söven müslüman olsa durumu, ben bişey beklemiyorum ama benden beklenince eee siz niye yapmadınız derim, kendiniz yapmayıp benden nsl beklersiniz. Bunu demezsem istediklerini yapmış olucam, ama bu bana göre yanlış. Evet görümcemin seviyesizliğine seviyesizce bi cvp vermedim. İnanıp inanmamak size kalmışBana onu dedi bana şunu dedi aramadilar sormadilar ama benden beklediler vs gibi. Yaptiklari eylemlere bu kadar kiziyorsunuz ya soylediklerine de cevap veriyomusunuz ? Hayır vermiyormussunuz tamam anladım ben
Ama yazdığımı bile daha doğru dürüst okumuyosun tekrar belirttiğim halde, k.v. Değil aptal salak v.s. diyen görümce. Evet buna cvp vermedim kendi kendini rezil etti daha kötüsünü ben yapamazdım, bi de attığım ne bi deseneSize aptal diyen bi kv ye karşı susmus olmaniza ben inanmadim çünkü yazdiklarinizdan belli yada sadece klavyede atıp tutuyorsunuz reelde gerçekten susuyorsunuz öyle mi ?
Ama yazdığımı bile daha doğru dürüst okumuyosun tekrar belirttiğim halde, k.v. Değil aptal salak v.s. diyen görümce. Evet buna cvp vermedim kendi kendini rezil etti daha kötüsünü ben yapamazdım, bi de attığım ne bi desene
Nryi okudun hala k.v. Diyosun . Git uzakta oyna, şeytanın avukatlığını yapma banaOkudum ve cevap vermedim dikkatinize ve acayip agresifsizsiniz hormonlardan sanırım eleştiriye kapalisiniz sinirlenirinize zarar vermek istemiyorum. Yeterince gerginsiniz
Nryi okudun hala k.v. Diyosun . Git uzakta oyna, şeytanın avukatlığını yapma bana
Haklısın kardeşimNryi okudun hala k.v. Diyosun . Git uzakta oyna, şeytanın avukatlığını yapma bana
Aynı durumlaru yaşadım takmayacaksın cnm başka yolu yok.Arkadaşlar bu kayınvalide ve kızkardeşleri, kızı,.....v.b. Sülalesinden gına geldi. Bana ve eşime gelince ayrıca benim ailem tarafına gelince hiç görgü bilmezler; ama bizden görgü beklerler. Nefret ediyorum bu durumlarından, terbiyesiz insanlar bizi terbiye etmeye çalışıyo, hamileyim ve böyle böyle yaptıkça bunlar sinirlerim oynuyo, sizinkilerde böyle kendi ile çelişik mi bıktım bunlardan
Haklısın kardeşim
Yeni üyeler de bi tuhaf
@blackout yeni üyesin bu kadar da konu sahibinin üstüne gidilmezki
Sende de ne çene varmış dilde pabuç gibiNiye yeni üyeler yorum yapamaz mi ? Pardon devrecilik mi oynayalım S siradanuye
Zararlı cikmada sonra
hngi konu o rica etsem söyler miseinizSenin konularını okumadım canım ama bak başka bir konu var şu ara hamile kadına senin süt hakkın bitince bebeği ben alır büyütürüm diyen manyak bi kv var. Kadıncağızın eşide yok annem iyi niyetli modunda takılıyor. Annesine yüz veriyor.
Yani diyeceğim o ki çok daha vahimleri var canım.
Yani senin kv seni rahatsız ediyor, baskı kurmaya çalışıyor vs olabilir. Ama en önemlisi eşin sana destek, ya o da annem haklı sende ara deseydi. Sen hem kv ye hem de eşine karşı mücadele verecektin. Belki de huzursuzluk çıkmasın vs diye istemeden
de olsa arayacaktın.
Şimdi senin kv ye vereceğin en güzel cevap kimi aramani istemisse onu aramamak olacak. O yüzden rahat takıl yapman gereken hiç bişey yok şu anda.
Sende de ne çene varmış dilde pabuç gibi
Allah eşine kv ne sabır versin
Kızınız var mı veya evladınız? Bak bir insan kendim diye demiyorum illa ki objektif olamam, hiç bir insanla problemi yoksa insan ilişkilerim çok iyidir, yüzünü 10 yılı geçmiş görmediğim arkadaşlarımla ilk günki samimiyetle görüşürüz sağolsunlar ararlar sorarlar, neyse ben kötü bir insan değilim( hoş kimse kendine kötüyüm diyemez herhalde) , ben sözlendim o günden başladı, kızı nişanıma onun istediği kıyafeti almadım diye küstü( benden büyük bu insan) eşyalarıma b.k gibi dedi, eşimi arada msj atar( onlada kavgalı, kendi meseleleri) beni kötüler eşimin yolu yol değilmiş( beni kayırdığından) zamanında hakaret etti( manyak, salak, gerizekalı....) karşılık vermedim. Arada yazar çatar gene( durduk yere) .görüşmüyorum haliyle. K.v . Bi halı hikayem var zaten burda konusu var ondan da bahsetseydin. Düğün altınlarımı aldı ondan da bahsetseydin. Çekmecemi karıştırıp doğuö kontrolümü aldı utanmadan yüzüme dedi aldım diye, ondan da bahsetseydin. Kendisi evet bayramda ilk kendisine gelinsin der ilk anneme gittim diye onu problem etti, kendisi annem den kaç yaş küçük ne bir bayram arar ne gider ama kendi bunları bekler bunlardan da bahsetseydin, kızlardeşleri(eşimin teyzeleri eşimi arayıp kızkardeşi ile arası düzelsin diye( görümcem) ) beni kötülerler. K.v. Doğmamış çocuğuma isim koymaya kalkar, rahmetli babamın ismi varken kendi kocasının ismini koymaya kalkar, buna bahaneside yaşayanın adı konur:)) evine gittiğimde işten gelmişiz yemek yememişiz sende yiycen mi der:)) annen kendi tarafın orda dursun kendi kocan tarafınla olcN der( kendisi annesi kızkardeşlerinden) çıkmaz ya daha neler neler bunlardan da bahsetseydin. Hıı cvp verince de kötü olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?