- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bu insan kardeşinin şekeri çıkınca ara diyen bi insan. Torunu olucak 1 kez aramış dert mi değil, ama kendinle bu kadar tezata düşme değil mi4. Hafta da netleşti daha adet görmemiştim. O günden beride haberleri var. Açık arama bende bulamazsın, çünkü haklıyım. K.v. Müsvette ( gereksiz) bir insandır benim için
Az demişsin k.v. Göre çok çok çok üstünümTamam sen dört dörtlüksün
Benim de tek derdim açığını yakalamaktı
4. Hafta da netleşti daha adet görmemiştim. O günden beride haberleri var. Açık arama bende bulamazsın, çünkü haklıyım. K.v. Müsvette ( gereksiz) bir insandır benim için
Yemin ederim lafına laf diye demiyorum, bazen cvp vermiyorum tel. a bu sefer arayıp eşimi şikayet ediyorlar, kendimi bazen labirentte fare hikayesine benzetiyorum. Ben muhatap olmak istemiyorum bu insanlarla çünkü zarardan başka bişey görmedim
Tam okumamışsın belliNeden torunu için kayınvalide hayırlı olsun demesin ki anlamadım ben. Hiçbirşey olmamış gibi davranmaz yani hiçbir kayınvalide ayrıca böyle bir şey varsa bile bu görgüsüzlük değil saygısızlık ama tutup vay siz benim bebeğimi hayırlamadınız bende arabanızı mı hayırlıcam diye cevap mı verecektiniz bu konuları eşinize bırakın. Biraz fazla düşünüp üstüne düşüyorsunuz nefret etmek için bahaneler.
Bi o kadar da mütevaziAz demişsin k.v. Göre çok çok çok üstünüm
Şimdi bayanlar bizbizeyiz yapmayın ya, şimdi tek kalınca k.v. İle bi probleminiz olunca X hanfendi falan mı diyorsunuz, yapmayın ya, müsvedde burda dediğim tek iken neler diyorum ooooğğğ banbanban ...... Yerim:))Peki eşin senin annen için aynı şeyi dese gereksiz müsvedde biri benim için diye ne dersin? olay bu mu yani müsvedde olması için bu yeterli mi o kadın senin eşini doğurmuş büyütmüş sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. Kimse annesine hakaret ettirmez o zaman eşinde annenin bir hatasını görünce öyle desin izin verir misin.
Problem ne, niye taktın bu kadar, ben k.v. Ve kızı kızkardeşleri yüzünden psikoloğa gittim, bunların bi diğer gelinleri ( teyzenin gelini) bunların yüzünden intihara kalkıştı, ben biliyorum konuşuyorum, ama sen ismini bile bilmezsin değil mi normal olarak, şeytanın avukatlığını yapmaBi o kadar da mütevazi
Yoo hepimiz evlenince bambaşka aileler görüp afallıyoruzProblem ne, niye taktın bu kadar, ben k.v. Ve kızı kızkardeşleri yüzünden psikoloğa gittim, bunların bi diğer gelinleri ( teyzenin gelini) bunların yüzünden intihara kalkıştı, ben biliyorum konuşuyorum, ama sen ismini bile bilmezsin değil mi normal olarak, şeytanın avukatlığını yapma
Bir hata mı ayrıca:))))))))Şimdi bayanlar bizbizeyiz yapmayın ya, şimdi tek kalınca k.v. İle bi probleminiz olunca X hanfendi falan mı diyorsunuz, yapmayın ya, müsvedde burda dediğim tek iken neler diyorum ooooğğğ banbanban ...... Yerim:))
Benim araba için aramamamın hala lafı geliyor kulağımada ondan
Bu kadar küçük hesaplarla uğraşacak cok zamanınız var mı gerçektenŞöyle ki benim hamileliğim öğrenildi k.v. Tarafından hayırlı olsun diyen olmadı bikaç kişi dışında, ama kendileri araba almış hayırlı olsunuz demediniz diye arayıp terbiye etmeye çalışıyo, eşimde cevabını vermiş ve k.v. Müsvettesi bu insanlara çanak tutuyo bunun gibi
Bir hata mı ayrıca:))))))))
Sevmek istedim yemin ederim istedim, duydukça k.v. V.s. Hikayelerini ben böyle olmam ne var diyodum 3 günlük dünya kalp kırıcak diyodum ama sırf senin istemenle olmuyomuş bunlar büyük konuşmuşum. Düşmanımın başına vermesinler böylesini
Kızınız var mı veya evladınız? Bak bir insan kendim diye demiyorum illa ki objektif olamam, hiç bir insanla problemi yoksa insan ilişkilerim çok iyidir, yüzünü 10 yılı geçmiş görmediğim arkadaşlarımla ilk günki samimiyetle görüşürüz sağolsunlar ararlar sorarlar, neyse ben kötü bir insan değilim( hoş kimse kendine kötüyüm diyemez herhalde) , ben sözlendim o günden başladı, kızı nişanıma onun istediği kıyafeti almadım diye küstü( benden büyük bu insan) eşyalarıma b.k gibi dedi, eşimi arada msj atar( onlada kavgalı, kendi meseleleri) beni kötüler eşimin yolu yol değilmiş( beni kayırdığından) zamanında hakaret etti( manyak, salak, gerizekalı....) karşılık vermedim. Arada yazar çatar gene( durduk yere) .görüşmüyorum haliyle. K.v . Bi halı hikayem var zaten burda konusu var ondan da bahsetseydin. Düğün altınlarımı aldı ondan da bahsetseydin. Çekmecemi karıştırıp doğuö kontrolümü aldı utanmadan yüzüme dedi aldım diye, ondan da bahsetseydin. Kendisi evet bayramda ilk kendisine gelinsin der ilk anneme gittim diye onu problem etti, kendisi annem den kaç yaş küçük ne bir bayram arar ne gider ama kendi bunları bekler bunlardan da bahsetseydin, kızlardeşleri(eşimin teyzeleri eşimi arayıp kızkardeşi ile arası düzelsin diye( görümcem) ) beni kötülerler. K.v. Doğmamış çocuğuma isim koymaya kalkar, rahmetli babamın ismi varken kendi kocasının ismini koymaya kalkar, buna bahaneside yaşayanın adı konur:)) evine gittiğimde işten gelmişiz yemek yememişiz sende yiycen mi der:)) annen kendi tarafın orda dursun kendi kocan tarafınla olcN der( kendisi annesi kızkardeşlerinden) çıkmaz ya daha neler neler bunlardan da bahsetseydin. Hıı cvp verince de kötü olursun .Valla eski konularınıza baktım da siz gerçekten kayınvalidenizle kafayı bozmuşsunuz herşeyi gözünüze batmış ne bulsam da desem diye.
Yok işte bir bayram 2. günü gittik bu bayram eşim ilk gün gitmek istiyor ama kaynana oh dize getirdim diyecek demişsiniz ne alakası varsa tabii ki öbür bayramda eşiniz annesine ilk gün gitmek ister.
Bir konunuzda biz gittik bayramlaşmaya ama onlar gelmediler demişsiniz ne alakaysa zaten gitmişsiniz siz onlar niye gelsin küçüklerin evine ha özellikle çağırırsınız gelirler. Ama bayram günü misafirleri olur siz de ne işleri var.
Şimdi de vay hayırlamadılar görgü bilmiyorda ben kaynanamdan üstünüm. Pardon ne meziyetleriniz var? bu kadın çocuğuna bakmış büyütmüş meslek sahibi etmiş evlendirmiş evine mi bakamıyor eşine mi bakamıyor siz de daha bir evlat sahibi olun bir yetiştirin büyütünde sonra kaynananızı beğenmeyin ortada bir şey olsa amenna diyeceğim yani.
Cvbı vardır.O zaman eşinizde tek kalınca sizin annenize desin olur mu. Neler diyormuşsunuz yazık gerçekten o da bir anne elle tutulacak bir durumda ne eski konularda ne şimdi yok illa arada anlaşmazlıklar olur ama bu kadar nefret etmeyi gerektirmez.
Yüzüne dediğimi nerden çıkardın, yüzüne insan olmanın verdiğimi hakkımı kullanarak ince cvplar veriyorum, suspus olunması hoşunuza mı gider. Ozamanda niye demiyosunuz dersiniz eminim. Kibir değil insan olmanın verdiği fizyoloji ile insan insana yapmaz k.v. Nin yaptıklarını kibir falan değil bu.Yoo hepimiz evlenince bambaşka aileler görüp afallıyoruz
Ama müsvette yetmiyo şeytan diyosun
Ben sana ya yüzüne de ya burda saydırma diyorum
O kadar takıyosan da dinleme eşin sana destek madem eşin cevaplasın diyorum
Adam cevaplıyo, hatta sende cevaplamışsın ama yine seni kesmiyo, hamilesin takma diyorum hayırrr ben çok çok üstünüme çevirdin olayı ki buna kibir denir ve bence bu en kötü şeydir.
Neyse benim cevaplarım seni tatmin etmez, ben fazla yazmamayayım bebeğinin hatrına
Sende ver veriştir için soğuyacaksa
İyi günler
Dur aklıma geldikçe yazıyım sana içim de ferahlıyo anlattıkça, eşimle dışarda yemek yesek onu da problem eder bi ton laf söyler( çalışıyoz kazanıyoz kendine neyse) oğlu yanımda iki gzl laf dese kudurur laf söyler, artık ben rahatsız olup eşimi uyarıyorum annenin yanında gzl bi laf söyleme diye:)) böyle bi dünya varmıymış varmış, bende yeni keşfettim, tatile senede bir gidiyoz diye ona da laf söyler( yine krndine neyse) herşeye ama herşeye karışma hakkını kendinde bulur, ya daha neler neler, ben kendi annemin evinde böyle şeyler görmedim duymadım bizimde gelinlerimiz var dayımların teyzemlerin ama yok valla böylesi olmasında. Şimdi benim kayınvalideye yazık öyle mi g...ne kazık derlerKızınız var mı veya evladınız? Bak bir insan kendim diye demiyorum illa ki objektif olamam, hiç bir insanla problemi yoksa insan ilişkilerim çok iyidir, yüzünü 10 yılı geçmiş görmediğim arkadaşlarımla ilk günki samimiyetle görüşürüz sağolsunlar ararlar sorarlar, neyse ben kötü bir insan değilim( hoş kimse kendine kötüyüm diyemez herhalde) , ben sözlendim o günden başladı, kızı nişanıma onun istediği kıyafeti almadım diye küstü( benden büyük bu insan) eşyalarıma b.k gibi dedi, eşimi arada msj atar( onlada kavgalı, kendi meseleleri) beni kötüler eşimin yolu yol değilmiş( beni kayırdığından) zamanında hakaret etti( manyak, salak, gerizekalı....) karşılık vermedim. Arada yazar çatar gene( durduk yere) .görüşmüyorum haliyle. K.v . Bi halı hikayem var zaten burda konusu var ondan da bahsetseydin. Düğün altınlarımı aldı ondan da bahsetseydin. Çekmecemi karıştırıp doğuö kontrolümü aldı utanmadan yüzüme dedi aldım diye, ondan da bahsetseydin. Kendisi evet bayramda ilk kendisine gelinsin der ilk anneme gittim diye onu problem etti, kendisi annem den kaç yaş küçük ne bir bayram arar ne gider ama kendi bunları bekler bunlardan da bahsetseydin, kızlardeşleri(eşimin teyzeleri eşimi arayıp kızkardeşi ile arası düzelsin diye( görümcem) ) beni kötülerler. K.v. Doğmamış çocuğuma isim koymaya kalkar, rahmetli babamın ismi varken kendi kocasının ismini koymaya kalkar, buna bahaneside yaşayanın adı konur:)) evine gittiğimde işten gelmişiz yemek yememişiz sende yiycen mi der:)) annen kendi tarafın orda dursun kendi kocan tarafınla olcN der( kendisi annesi kızkardeşlerinden) çıkmaz ya daha neler neler bunlardan da bahsetseydin. Hıı cvp verince de kötü olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?