- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Biz de sizi severiz ama bize az daha yumuşak davraniniz, bizler de bir kalp tasiyoruz kiriliyoruz falan :dBiz orta yaşlılar siz gençleri severiz aslında.
Belki de.Engelli olmanin bi birikimi de olabilir. Tahammülü kalmamistir hicbir seye. Hayatlari o kadar zor ki su dünyada.
Teyze olmasi da buna arti olarak eklenmistir.
Evet :) yanlış anladım. Afedersin. Yani ucuz yirtmisimSiz terbiyesizlik yapmamışsınız,yapmanız gerekeni yapmışsınız,O sinirle size vurabilirdi de,onu demek istemiştim,yanlış anladın herhalde
Seninki kendine bir sebep bulmuş bizde öyle görme engelli bir beyi karşıdan karşıya geçirdik tesadüfi sacaklardan birinden kafasına yağmur damlası düştü ve o anda kıyamet koptu beni bilerek burdan getirdin diyeİyi geceler kızlar. Bugün başıma enteresan bir olay geldi . otobüs bekliyordum bizim evimiz de sitededir yani site icinde trafik olmadığı için trafik falan hic olmaz. Otobüs site içine girdi ve bi teyze indi. Görme engelliydi benim oldgumi fark etmedi tabi "ya nasi gitcem" falan dedi bastonu da gorunce görme engelli olduguna emin oldum. Koluna girdim dedi x binasına gidicem ben de sesli düşünüyordum yaa orası neresiydj unuttum falan birine soracaktim ki kadın bağırdı "ya bilmiuosan ne koluma giriyosun nasi yardım ediceksin hayret bisey bi git şurdan" dedi. Ben de sinirlenip pardon ya iyilik yaramıyor heralde sadece yardım etmek istemiştim dedim. Biraz gitti iste sonra içim elvermedi tekrar gittim yanina bi kadın sağ olsun tarif etti de götürdum. Durakta da sigarami unutmusum döndüğümde yok tabi. Hehe
Yani bi dert sayılmaz ama cidden orta yasli bazı hanımlar neden bu kadar gergin biz gençlere karşı. Sagliklisi da boyle engellisi de. Anlamıyorum yani.
İyi geceler kızlar. Bugün başıma enteresan bir olay geldi . otobüs bekliyordum bizim evimiz de sitededir yani site icinde trafik olmadığı için trafik falan hic olmaz. Otobüs site içine girdi ve bi teyze indi. Görme engelliydi benim oldgumi fark etmedi tabi "ya nasi gitcem" falan dedi bastonu da gorunce görme engelli olduguna emin oldum. Koluna girdim dedi x binasına gidicem ben de sesli düşünüyordum yaa orası neresiydj unuttum falan birine soracaktim ki kadın bağırdı "ya bilmiuosan ne koluma giriyosun nasi yardım ediceksin hayret bisey bi git şurdan" dedi. Ben de sinirlenip pardon ya iyilik yaramıyor heralde sadece yardım etmek istemiştim dedim. Biraz gitti iste sonra içim elvermedi tekrar gittim yanina bi kadın sağ olsun tarif etti de götürdum. Durakta da sigarami unutmusum döndüğümde yok tabi. Hehe
Yani bi dert sayılmaz ama cidden orta yasli bazı hanımlar neden bu kadar gergin biz gençlere karşı. Sagliklisi da boyle engellisi de. Anlamıyorum yani.
Teşekkürler :) ha bi kere de metroda oldu. Lanet olsun o hanfendi de görme engelliydi telefonunu açmaya calisiyo acamiyo falan yere düşürdü . Yardımcı olmaya çalıştım " yardım edim mi:)" dedim. O da "nasi yardımcı olucaksiniz pardon da" dedi. Ben yine bozuldum kaldım. Bu hayatın bana bencillik iyidir deme bicimi sanırımTeyze de hakli aslinda, evde atar yapma, evlada atar yapma, geline atar yapma kime yapacak o da sana yapmisanlatim tarzina koptum ama aferin sana gercekten geri donmeni taktir ettim :)
Yok fazla mesafe yoktu aramızda. Dedim ben yardımcı olayım teyze dedim. Biraz gittik iste ora neredeydi ya unutmusum diye sesli düşünürken sert çıktı bana.Hemen koluna girdin ondanmi acaba sinirlendi korktu o an belki koluna biran girdiyseniz
AhahaSeninki kendine bir sebep bulmuş bizde öyle görme engelli bir beyi karşıdan karşıya geçirdik tesadüfi sacaklardan birinden kafasına yağmur damlası düştü ve o anda kıyamet koptu beni bilerek burdan getirdin diye
Gormemekte baska birsey ya insan neyle karailascagini kestiremiyor belki iylikleri artik kadin cittiye almiyodur piskolojik durum farklidr onlarin kesin, neyse sen yapacgini yaptin canim iylik sende kalsin yetrYok fazla mesafe yoktu aramızda. Dedim ben yardımcı olayım teyze dedim. Biraz gittik iste ora neredeydi ya unutmusum diye sesli düşünürken sert çıktı bana.
Bu daha iyisi en son yaşlı bir amcaya içimiz sizlar şekilde bakarken bize cebindeki paraları gösterip bıyık burmustuAhahaya simdi yardim etmesen millet "şimdiki gencler de cık cık çık" geyiğine başlayacak yardim edince daha büyük atar yiyoruz biz ölelim mi yav
Amin ya. Ben de üzüldüm zaten . allah şifa versin hepsineGecen gün markete gittik kizlarimla çabuk donucez diye telefonumu yanıma almadim.Markette iken elektrikler gitti.Binaya geldik asansor çalışmıyor,heryer zifiri karanlık, aydınlatacak telefonum bile yok.Dedim kızlara bekleyin ben evden telefonu alıp geleyim.Aman Allah im zifiri karanlık,burnumun ucunu göremiyorum. Zaten 2.kata geldim karanlıktan basım dönmeye başladı.Katları karıştırıp en ust kata kadar cikmisim,tekrar 5.kata zor dondum valla.Diyeceğim o ki,o gün halime tekrar tekrar sukrettim.Ve gorme engelli kardeşlerime çokça yardımlar diledim Rabbimden.Onların sinirli,agresif davranmaları çok normal bence.Bir adım sonra bir çukura dusmeyeceklerinin garantisi yok.Takmayin kafaya,yaptığınız davranış için sizi canı gönülden tebrik ederim.
Amin İnsallahAmin ya. Ben de üzüldüm zaten . allah şifa versin hepsine
Cidden iki saat anlamaya calistim ne diyor bu falan sonunda cozdum sanirim ahahaO değil de "sitede trafik olmadığı için trafik falan da hic olmaz " seklinde bi cümle kurmusumderdimi unutup bu anlam yüklü cümleye guluyorum su an
:) iyi de benden başka kimse yoktu ki. Bilen biri olsa zaten o götürür . kendisi tarif etseymiş biraz.Bende otobüste buna benzer bi olay yaşamıştım. Yaşlı bi amcaya yer vermek istedim azar isittim.neymiş o benden daha dincmis :) sadece bununla da kalmadı o kaldığım koltuga başka bir kadını oturtturmaz mi bütün gün bir daha kimseye yer vermiyecegim diye sövüp durmustum
Bu arada bende birisine yol tarifi sorduğumda sesli dusunenlere sinir oluyorum. Ve o sesli düşünenlerin hiçbirinin dediği sokağa sapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?