- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Ben bilirim bu sevgiyi küçüklüğümden beni kıbrıs a aşığım hiç gitmedim çok fırsatım oldu ama neden gitmedim bilmiyorum sanırım hayal kırıklığına uğramak istemedim küçükken babam hep giderdi sorduğumda kıbrıs da derlerdi sanırım benimki ta o zamandan kalan bir sevgi oraya karşı büyük aşk var içimdeKızlar merhaba 24 yaşındayım aslen antepliyim hemen hemen 17 yıldır bir Mardin sevdası var içimde bir kere dahi görmemiş bilmediğim bir şehir nasıl bu kadar sevecen olabilir bir geçmişim falan da yok ama öyle bir hal aldı ki tayinim çıksa oraya gideceğim rüyalarımda görüyorum ayrı bir sevgisi var sizce bu ne olabilir
Muğla'nın en güzel ilçelerinden birinde doğup büyüyen ben, senelerce vızıldadım Artvin/Borçka diye..
İlgim, alakam, bağım, bağlantım sıfır kere sıfır.
Çok şükür Borçka'ya defalarca gitme, yaylalarında gezme, Maçaheline çıkma şansım oldu. Hayat şartları nedeniyle şimdi uzağında olsam da ben de öncelik Borçka olmak üzere Artvin'in her yerinde çok çok mutlu yaşardım.
Yalnız değilsiniz demeye geldim, inşallah bir gün gidip keyfini sürersiniz.
Gel misafirim olBen bilirim bu sevgiyi küçüklüğümden beni kıbrıs a aşığım hiç gitmedim çok fırsatım oldu ama neden gitmedim bilmiyorum sanırım hayal kırıklığına uğramak istemedim küçükken babam hep giderdi sorduğumda kıbrıs da derlerdi sanırım benimki ta o zamandan kalan bir sevgi oraya karşı büyük aşk var içimde
Kumar varsa varım hemen gelirim :) şaka bir yana benim ömrümün yarısından fazlası mersin de geçti çok gitme şansı yakaladım ama bu büyüyü bozmak istemiyorum :)Gel misafirim ol
Gündüz ölü gece kumar başka bişey Yok
Bende tarsusluyum aslenKumar varsa varım hemen gelirim :) şaka bir yana benim ömrümün yarısından fazlası mersin de geçti çok gitme şansı yakaladım ama bu büyüyü bozmak istemiyorum :)
Bende TarsusluyumBende tarsusluyum aslen
Taşucundan binip gitseydin :) bir kere görmeye değer 2003 yılından beri yaşıyorum
Artık Kıbrıslı oldum sayılır
Abovvvv belkide tanışıyoruzBende Tarsusluyum
2003 den beri Kıbrıs'tayim diyorsun ama seneler tutmuyorAbovvvv belkide tanışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?