- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Evet inan haklisin söyleyince oluyorBir seyi cok istersen oluyormuş kardeşim esmer ben sarışın kardeşime hep kara kara diye takılıp kizdirirdim tabi esimin soyismini kara olduğunu öğrenene kadar artik nasil beddua ettiyse tuttu kara lara gelin geldim şimdi o kara kara diye takılıyor
Hadi ya aynı şeyleri yasyzSebebini bilmem ama yalniz degilsin. Ben de hic karsa gitmedim. Hicbir baglantim yok. Karsli birisiyle bile hic tanismadim. Hatta orda yasadigimda cok mutlu olacagima emin oldugum halde daha bir sefer kars ta nasil yasanir? Kars nasil bir sehir arastirmadim. Ama biliyorum. Kars benim şehrim.
Tayinini iste gel buraya canim. Ama sana soliyim yazin sicagi ve tozu var. Ama ben coook seviyim. Buraliyim diye mi bilmem. Baska sehirde yapamam yani.Kızlar merhaba 24 yaşındayım aslen antepliyim hemen hemen 17 yıldır bir Mardin sevdası var içimde bir kere dahi görmemiş bilmediğim bir şehir nasıl bu kadar sevecen olabilir bir geçmişim falan da yok ama öyle bir hal aldı ki tayinim çıksa oraya gideceğim rüyalarımda görüyorum ayrı bir sevgisi var sizce bu ne olabilir
Sahra çölü yetmiştir benceBende bir şehire aşık değilim ama benimde bir çöl sevgisi varki anlatamam. İmkanım olsa dünyanın bütün çöllerini görmek isterdim. Şimdilik sadece sahra çölünü gördüm.
Gittin mi pekiBendede eskiden urfa sevdası vardı. Sıra gecelerine gitmek istwrdim. Tüm urfa türkülerinide ezberlemiştim. Rüyamda urfayı gördüğüm bile oldu. Aslen artvinliyim. Baya uzun yıllar sürdü bu sevdam. Sonra birden bire bitti
Bendede eskiden urfa sevdası vardı. Sıra gecelerine gitmek istwrdim. Tüm urfa türkülerinide ezberlemiştim. Rüyamda urfayı gördüğüm bile oldu. Aslen artvinliyim. Baya uzun yıllar sürdü bu sevdam. Sonra birden bire bitti
Kesinlikle ınsallah isteyecegim dua et de ciksinTayinini iste gel buraya canim. Ama sana soliyim yazin sicagi ve tozu var. Ama ben coook seviyim. Buraliyim diye mi bilmem. Baska sehirde yapamam yani.
Benimde karadenize muthis bi hayranligim vardi. Gecen ay esimle gittik. Cok guzeldi gercekten. Ve insanlarida coook iyiydilerBendede eskiden urfa sevdası vardı. Sıra gecelerine gitmek istwrdim. Tüm urfa türkülerinide ezberlemiştim. Rüyamda urfayı gördüğüm bile oldu. Aslen artvinliyim. Baya uzun yıllar sürdü bu sevdam. Sonra birden bire bitti
Evet bende gittim ama doğu tarafına özellikle mardine hayranlığın var karadenizden çok orayı sevyrmBenimde karadenize muthis bi hayranligim vardi. Gecen ay esimle gittik. Cok guzeldi gercekten. Ve insanlarida coook iyiydiler
Insallah cikar canimKesinlikle ınsallah isteyecegim dua et de ciksin
ınsallah canimInsallah cikar canim
Yok canim niye imkansi olsun allah buyuk gidebilirsinMaalesef benim de Avustralya hayalim var. Maalesef diyorum çünkü hiç mümkün değil gitmek
E Mardin aha şurası,gidin ya hu en kısa sürede
Doğu şehirleri pek ilgimi çekmiyor içinden çıktığım için
Yalnız ne garip şu an boynumda 19 yıl önce Midyat'tan aldığım telkari kolye var.
Malesef hayırGittin mi peki
Peki sonra nasıl bitti o sevgiMalesef hayır
Teşekkür ederizBenimde karadenize muthis bi hayranligim vardi. Gecen ay esimle gittik. Cok guzeldi gercekten. Ve insanlarida coook iyiydiler
Kendiliğinden bitti :)Peki sonra nasıl bitti o sevgi
Kesinlikle oralaa da cok guzelTeşekkür ederizevet karadenizimin enerjisi bi başka, temiz havası. Herkes kıpır kıpır
Him yine de gitmeye bir deger sehir gitmelisin benceKendiliğinden bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?