Görmediğim şehri yıllardır nasıl sever insan

Evet inan haklisin söyleyince oluyor

Hadi ya aynı şeyleri yasyz

Tayinini iste gel buraya canim. Ama sana soliyim yazin sicagi ve tozu var. Ama ben coook seviyim. Buraliyim diye mi bilmem. Baska sehirde yapamam yani.

Bendede eskiden urfa sevdası vardı. Sıra gecelerine gitmek istwrdim. Tüm urfa türkülerinide ezberlemiştim. Rüyamda urfayı gördüğüm bile oldu. Aslen artvinliyim. Baya uzun yıllar sürdü bu sevdam. Sonra birden bire bitti

Bende bir şehire aşık değilim ama benimde bir çöl sevgisi varki anlatamam. İmkanım olsa dünyanın bütün çöllerini görmek isterdim. Şimdilik sadece sahra çölünü gördüm.
Sahra çölü yetmiştir bence mısırada ilginiz var mı en çok görmek istediğim ülkelerden biridir benimde mısır. Çölde deveyle dolaşma falan

Tayinini iste gel buraya canim. Ama sana soliyim yazin sicagi ve tozu var. Ama ben coook seviyim. Buraliyim diye mi bilmem. Baska sehirde yapamam yani.
Kesinlikle ınsallah isteyecegim dua et de ciksin

Benimde karadenize muthis bi hayranligim vardi. Gecen ay esimle gittik. Cok guzeldi gercekten. Ve insanlarida coook iyiydiler

Maalesef benim de Avustralya hayalim var. Maalesef diyorum çünkü hiç mümkün değil gitmek
E Mardin aha şurası,gidin ya hu en kısa sürede
Doğu şehirleri pek ilgimi çekmiyor içinden çıktığım için
Yalnız ne garip şu an boynumda 19 yıl önce Midyat'tan aldığım telkari kolye var.

Yok canim niye imkansi olsun allah buyuk gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…