Görmediğini görmekk???

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
bir buçuk yıllık evliyim tartışma esnasında eşim bana "görmediğini gördüğün için böyle haklısın "Dedi siz olsanız ne yaparsınız Nasıl davranırdınız ?

Nasil degisebiliyo bu adamlar ya evlendikden sonra.
Sizlermi taniyamiyorsunuz
Onlarmi kendilerini iyi kamufle ediyo anlamiyorum bu ne densizlik.
Esimin karakteri ilk tanidigim gunden beri ayni.
Dogrusu yanlisi neyse oyle devam etti degismedi oda bende.
Boyle konulari okuyunca siz hanimlarada kiziyorum tanimadanmi evleniyosunuz bu ayilarla

Ne çirkin bir uslub!!! Alaycı kınama ...Boşanılacak bir şey değil belki ama iyi bir cevap verseydiniz keşke.

Annenin evinde görmediğini hayatı bende gördün anlamında
Terbiyesiz adam,
Üzülme canım benim, emin ol hepsinin mayasında var bu fikir, hiçbir şey demese tutup "babanın evinde de şöyle şöyle yapıyordun sanki" diyebiliyorlar mesela. Konuşmayı bilmeyip üste çıkma cümlesidir bunlar hep. Annemin evinde prenses gbydim de senin yanında böyke oldum deyip morartacaksın ama ne anlar?

Dedim diyeceğimide içime dert oldu bu laf çok üzgünüm

İ
sanırım tanıyamadım ya da gördüm görmek istemedim

cok sacmalamıs
ben olsam çakarım bir tane agzının ortasına
kimsin sen ya. o ingiltere prensiyse sen kraliçesin. kendisine gelsin

Asıl sen haklısın koca kişisini gözümde büyütmüşüm. Evet baba ocağında gördüğüm saygıyı merhameti sende göremiyorum deseydiniz.

Terbiyesizlik etmiş. Tepkinizi koyun ki kırıldığınızı anlasın.

ya hani adama koyar sonradan görme iması ama harbi bizim ülkemizde sonradan görme insan çok bilemedim şimdi
Ama kimse sonradan görmeye de bu imayı yapmaz ... Bir şey istediği zaman anne evinde görmedim ben ondan yapmıyorum tribi atsan da olay büyür . ilk başta çirkefleşseydin keşke . Görmediklerini öğrenmeye birkaç gün annenin evine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…