Çok onurum kırıldı tek sebep bu değil ama bardağı taşıran bu diyebilirim boşanmayı düşünüyorum ciddiEvet deseydin haklısın, senin bu yüzünüde görmemistim mesela. Ne kendisi acaba galler prensi falanmı?
Annenin evinde görmediğini hayatı bende gördün anlamındaO ne demek ki? Anlayamadım ben
Terbiyesiz adam,Annenin evinde görmediğini hayatı bende gördün anlamında
Dedim diyeceğimide içime dert oldu bu laf çok üzgünümTerbiyesiz adam,
Üzülme canım benim, emin ol hepsinin mayasında var bu fikir, hiçbir şey demese tutup "babanın evinde de şöyle şöyle yapıyordun sanki" diyebiliyorlar mesela. Konuşmayı bilmeyip üste çıkma cümlesidir bunlar hep. Annemin evinde prenses gbydim de senin yanında böyke oldum deyip morartacaksın ama ne anlar?
Verdim verdim ama çok üzüldümNe çirkin bir uslub!!! Alaycı kınama ...Boşanılacak bir şey değil belki ama iyi bir cevap verseydiniz keşke.
sanırım tanıyamadım ya da gördüm görmek istemedimNasil degisebiliyo bu adamlar ya evlendikden sonra.
Sizlermi taniyamiyorsunuz
Onlarmi kendilerini iyi kamufle ediyo anlamiyorum bu ne densizlik.
Esimin karakteri ilk tanidigim gunden beri ayni.
Dogrusu yanlisi neyse oyle devam etti degismedi oda bende.
Boyle konulari okuyunca siz hanimlarada kiziyorum tanimadanmi evleniyosunuz bu ayilarla
Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü, insan bir şoka uğruyor zaten bu küçümseme karşısında. Dik dur hiç pas vermeDedim diyeceğimide içime dert oldu bu laf çok üzgünüm
Öyle yapıyorum gözümde böcekten farksızTahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü, insan bir şoka uğruyor zaten bu küçümseme karşısında. Dik dur hiç pas verme
Yanımda değildi telefonda tartıştıkcok sacmalamıs
ben olsam çakarım bir tane agzının ortasına
kimsin sen ya. o ingiltere prensiyse sen kraliçesin. kendisine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?