- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranizda bir sorun mu oldu peki yada siz bilmeden onu kirmis olabilir misiniz.Merhaba ,
Bir arkadasım vardı. Kadın. İş dolayısıyla ile hergün muhattap oluyorduk yüzyüze bazen günde 2-3 kez hatta.
15 gün falan yoktu izne çıkmıştı. Bu hafta dönmüş kahve içerken gördüm o da beni gördü selam verecektim tam görmezden geldi. Tuhaf değil mi ?
Yok bu öyle değildi. Hissedersiniz ya hani. Gözgöze gelirsiniz hatta.Belki sizle göz göze gelmiştir ama bakmıyordur o sırada başka bi şey düşünüyodur. Ben de dalgınlık yapıyorum bazen..
Hayır. İş harici pek muhabbet yok aramızdaAranizda bir sorun mu oldu peki yada siz bilmeden onu kirmis olabilir misiniz.
Bir kere olmadı aslındaAranızda bir problem yoksa kasıtlı yapmamıştır.
Dalmıştır,kafasında bir sıkıntı vardır,farkında değildir.
Bazen de insanın hiç kimseyle konuşası olmuyor, bilerek görmemiş gibi yapıyor. (şekil A:Ben)
Birkaç kez oldu 2-3 kez falanBir kerecik olan bir şey yüzünden bir tespitte bulunmayın bence. Dalgındır, bakar kör kıvamındadır vs... Tekrarlanırsa siz de onu çok sallamazsınız.
Yakındanyakından mı gördü sizi uzaktan mı.. yakından görüp slm vermiyorsa vardır birşey ..
Eee iş dolayısıyla hala iletişiminiz yok mu?Birkaç kez oldu 2-3 kez falan
O zaman senden elektirik alamamış demek.Bir kere olmadı aslında
Neyse ya bende bundan sonra ona göre davranırım o haldeEee iş dolayısıyla hala iletişiminiz yok mu?
Belki sizinle muhabbet etmek artık ilgisini çekmiyordur diyeceğim ama bir selam vermek de zor iş değil. O kadar medeni olası yok herhalde.
O sohbet ediyordu aksine benimle.O zaman senden elektirik alamamış demek.
O zaman sorabilirsin,ne derdi varmış diye.O sohbet ediyordu aksine benimle.
Sormam ya demek ki öyle biriO zaman sorabilirsin,ne derdi varmış diye.