• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmemezlikten gelen arkadas

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.114
30.486
798
35
Merhaba ,

Bir arkadasım vardı. Kadın. İş dolayısıyla ile hergün muhattap oluyorduk yüzyüze bazen günde 2-3 kez hatta.

15 gün falan yoktu izne çıkmıştı. Bu hafta dönmüş kahve içerken gördüm o da beni gördü selam verecektim tam görmezden geldi. Tuhaf değil mi ?

Belki sizle göz göze gelmiştir ama bakmıyordur o sırada başka bi şey düşünüyodur. Ben de dalgınlık yapıyorum bazen..

Merhaba ,

Bir arkadasım vardı. Kadın. İş dolayısıyla ile hergün muhattap oluyorduk yüzyüze bazen günde 2-3 kez hatta.

15 gün falan yoktu izne çıkmıştı. Bu hafta dönmüş kahve içerken gördüm o da beni gördü selam verecektim tam görmezden geldi. Tuhaf değil mi ?
Aranizda bir sorun mu oldu peki yada siz bilmeden onu kirmis olabilir misiniz.

Aranızda bir problem yoksa kasıtlı yapmamıştır.
Dalmıştır,kafasında bir sıkıntı vardır,farkında değildir.
Bazen de insanın hiç kimseyle konuşası olmuyor, bilerek görmemiş gibi yapıyor. (şekil A:Ben)

yakından mı gördü sizi uzaktan mı.. yakından görüp slm vermiyorsa vardır birşey ..

Aranızda bir problem yoksa kasıtlı yapmamıştır.
Dalmıştır,kafasında bir sıkıntı vardır,farkında değildir.
Bazen de insanın hiç kimseyle konuşası olmuyor, bilerek görmemiş gibi yapıyor. (şekil A:Ben)
Bir kere olmadı aslında

Eee iş dolayısıyla hala iletişiminiz yok mu?
Belki sizinle muhabbet etmek artık ilgisini çekmiyordur diyeceğim ama bir selam vermek de zor iş değil. O kadar medeni olası yok herhalde.
Neyse ya bende bundan sonra ona göre davranırım o halde

Back
X