Görmemişin çiçeği olmuş !

Vizyon dar olunca tek eğlencesi başkalarına b.k atıp eğlenmek oluyo işte. Sana tavsiyem bozulduğun bi şey olunca sertce ne demek istiyosun ya da bi şey mi dedin diye tersle. Patron adaletliyse biliyodur akrabasını yok değilse daha çok huzursuz olursun orada.

Hiç muhattap almayın böyle dedikoducu kıskanç leş insanları onun amacı da zaten sizle laf dalaşına girmek bırakın onlar dedikoducu kalsın siz işine bakan iyi insan olarak kalın hem daha da kudururlar neden tepki vermiyorsunuz diye istediklerini vermeyin onlara

Kıskandıkları için bu tarz bir yorum yatpğının farkındayım ama içime dert ettim işte değmeyen patavatsızın biri için
Hakikaten de leş sürüsü var benm bu işyerimde
Dedikodu gırla çekememezlik kıskançlık had safhada
İhtiyacım olmasa 1 dk durmam da zamanında çok sıkıntı çektim işsizken mecburiyet
Allah bana hayırlısını nasip eder inşallah

Patron biliyor akrabasını ama bazen patrona bile atar gider yapıyor
Geçen patrona kızıp bardak kırdı bi fırlattı duvara herkes şok ama kimseden tık ses çıkmadı
Ama dediğin gibi yapcam artık vercem cevabını ben dert edeceğimi o etsin

Diyemedim bianda oldu zaten hatta sonradan dank etti napıyım abla bişey olcak diye korkuyorum dedim sadece
Yani jeton sonradan düştü desem yeridir
Deli miyim neyim ben offf
Millet çakal olmuş sizde delilik Yok.
iyi niyetli insanlara laf çakıp susturduklarını zannedip, bundanda hazz alıyorlar.
Okadar çoğaldı ki böyle insanlar meziyet zannediyorlar.

E yuh. Çaycı değil patron mübarek. Triplere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…