• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmemişin çiçeği olmuş !

Bende çürütcem diye korkuyorum işte
Odada adını bilmediğim sadece yapraktan oluşan kocaman saksılarda çiçekler var anneler bilir eski model
Onlara bile ikide bir su dökün şu çiçöeklere diye söylüyor başımıza gelip gidip
O böyle yaparken sıradan bi durum ben orkidemle ilgilenince görmemişlik :)
Vizyon dar olunca tek eğlencesi başkalarına b.k atıp eğlenmek oluyo işte. Sana tavsiyem bozulduğun bi şey olunca sertce ne demek istiyosun ya da bi şey mi dedin diye tersle. Patron adaletliyse biliyodur akrabasını yok değilse daha çok huzursuz olursun orada.

Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim

Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi

Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?

Hiç muhattap almayın böyle dedikoducu kıskanç leş insanları onun amacı da zaten sizle laf dalaşına girmek bırakın onlar dedikoducu kalsın siz işine bakan iyi insan olarak kalın hem daha da kudururlar neden tepki vermiyorsunuz diye istediklerini vermeyin onlara

Hiç muhattap almayın böyle dedikoducu kıskanç leş insanları onun amacı da zaten sizle laf dalaşına girmek bırakın onlar dedikoducu kalsın siz işine bakan iyi insan olarak kalın hem daha da kudururlar neden tepki vermiyorsunuz diye istediklerini vermeyin onlara
Kıskandıkları için bu tarz bir yorum yatpğının farkındayım ama içime dert ettim işte değmeyen patavatsızın biri için
Hakikaten de leş sürüsü var benm bu işyerimde
Dedikodu gırla çekememezlik kıskançlık had safhada
İhtiyacım olmasa 1 dk durmam da zamanında çok sıkıntı çektim işsizken mecburiyet
Allah bana hayırlısını nasip eder inşallah

Vizyon dar olunca tek eğlencesi başkalarına b.k atıp eğlenmek oluyo işte. Sana tavsiyem bozulduğun bi şey olunca sertce ne demek istiyosun ya da bi şey mi dedin diye tersle. Patron adaletliyse biliyodur akrabasını yok değilse daha çok huzursuz olursun orada.
Patron biliyor akrabasını ama bazen patrona bile atar gider yapıyor
Geçen patrona kızıp bardak kırdı bi fırlattı duvara herkes şok ama kimseden tık ses çıkmadı
Ama dediğin gibi yapcam artık vercem cevabını ben dert edeceğimi o etsin

Diyemedim bianda oldu zaten hatta sonradan dank etti napıyım abla bişey olcak diye korkuyorum dedim sadece
Yani jeton sonradan düştü desem yeridir
Deli miyim neyim ben offf :KK51::63:
Millet çakal olmuş sizde delilik Yok.
iyi niyetli insanlara laf çakıp susturduklarını zannedip, bundanda hazz alıyorlar.
Okadar çoğaldı ki böyle insanlar meziyet zannediyorlar.

Patron biliyor akrabasını ama bazen patrona bile atar gider yapıyor
Geçen patrona kızıp bardak kırdı bi fırlattı duvara herkes şok ama kimseden tık ses çıkmadı
Ama dediğin gibi yapcam artık vercem cevabını ben dert edeceğimi o etsin
E yuh. Çaycı değil patron mübarek. Triplere bak.

Back
X