Neyiniz oluyorKizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.
O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.
Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.
Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim
Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.
Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.
.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
Neyiniz oluyor
Eşimin ablasiNeyiniz oluyor
Eğer öyleyse belki kardeşini özlemiş olabilir. Halam da ugrayıp geçtiğimiz zaman böyle sitemler eder. Sizin kârınıza olmuş. TakılmayınEşimin ablasi
Görümce yaniEşimin ablasi
Evet bende öyle düşünüyorum ama yinede tepkisi gereksiz oldu gibiEğer öyleyse belki kardeşini özlemiş olabilir. Halam da ugrayıp geçtiğimiz zaman böyle sitemler eder. Sizin kârınıza olmuş. Takılmayın
EwetGörümce yani
Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz
Olabilir saygı duyarım.Abla diyorsunuz. Yani benim kardeşim gelecek gelip yanımda sadece bir çay içecek bilmiyorum bana da asla normal gelmez.
Saygı duyuyorum.Abla diyorsunuz. Yani benim kardeşim gelecek gelip yanımda sadece bir çay içecek bilmiyorum bana da asla normal gelmez.
Siz takılmayabilirsiniz ama görümceniz takılıyor. Görümce olarak da düşünmeyin. Kendi ablanızmış? Onun olduğu şehre gidiyorsunuz ve sadece çaya uğruyorsunuz? Bir düşünün nasış hissettirdi?Olabilir saygı duyarım.
Ama bize garip geldi
Bı çok takılmayiz öyle şeylere
E konuyu öyle bir açmışsın ki sanki 40 kat el akraba. Haklı kadın o ne öyle hemen aynı gün bir telefon aç (ki önceden haber verilmeliydi) çay içip kaçıcaz de bir de tembihle. Ateş almaya mı gittiniz? Ayıp gerçekten.Eşimin ablasi
Benim abim ve babam.Siz takılmayabilirsiniz ama görümceniz takılıyor. Görümce olarak da düşünmeyin. Kendi ablanızmış? Onun olduğu şehre gidiyorsunuz ve sadece çaya uğruyorsunuz? Bir düşünün nasış hissettirdi?
Sizin aile ilişkileriniz iyi değil o zaman. Bizde öyle bir şey olamaz yani.Benim abim ve babam.
24 saatlik yol geldi kaç defa iş için.Doneeken aradilar.Yogunduk görüşmedik diye.bilmiyorum hiç takilmak Aklima gelmez aksi düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?