Görmiyeyim ömrümce... Akrabası

Eşinizin ablasıymış bahsettiğiniz kisi, görmemeyim ömrümcelik ne var Allah aşkına? Kadın gidilsin bir yemeği yenilsin istemiş.
Çünkü o bir görümce 😂 ya bu görümcelere çok büyük ön yargılar var. Hepimiz bir gün görümce olacağız ne bu şiddet ne bu celal

Kizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.

O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.

Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.

Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim

Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.

Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.

.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
Eşiniz gitmek istemiyorum demiş niye ısrar ettiniz ki?bide niye bu soğukluk öncesinde birşeyler yaşandı mı aranızda

Kardeş abi arasında olmuş.
Abim böyle yapsa ben gorusmezdim bir daha.

Burada o kadar haklı ki. Önceden haber vermeyen misafire aşırı uyuz oluyorum ben. Hem son gün haber ver hem de sadece çaya geliyoruz de. Biz 10 dk mesafedeki insanlara çaya gideriz anca, siz şehir değiştiriyorsunuz bayağı. Uzak akraba olsa çay da tamam ama öz ablası yani. Size normal gelse de ona gelmemiş, sitem etmiş, gayet normal.

Bağlari guclensin istiyorum ama her fırsatta mutlaka bir şey oluyor.Ve dönüp bunun yanına gidip ne yapacaz dedi,

sizin istemenizle bu olmasın, lütfen. eşinizin size dahi açıklamakta zorlandığı ve aradaki bağı zayıflatan şeyler var demek ki.
benim çok yakın bir arkadaşım da daha flört ederlerken eşi ile annesini barıştırdı. eşi gönülsüzdü. her hafta yemek gittiler. hatta ara ara ben de gidiyordum. sonra baktım ki kadın bipolarmış ve ne konuştuğunu bilmiyor. kadının yüzünden kaç hafta küs kaldılar ben sayısını bilemiyorum artık.
lütfen siz hiçbir girişimde bulunmayın.

Kizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.

O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.

Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.

Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim

Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.

Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.

.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
Siz kaşınmışsınız bence. Eşiniz de gitmek istemiyorum demiş. Gitmeyebilirdiniz çok sevmiyorsanız. Sevmemenize rağmen yakınlık göstermişsiniz ne bekliyordunuz ki.

Konuşuykrum ama eşime boş ver takılma iyi niyetli dir.kktu düşünme.tarzi konuştum kiskirtmasim yani

Sen daha çok ortalığı karıştırmışsın gibi duruyor. Her kadın herhangi bir eve misafirliğe aynı gün aranıp gidilmeyeceğini akıl eder. Sen bilerek ısrar etmişsin. Sonra da terbiyesizlik yaptı diye kışkırtıyorsun.

Back
X