- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.230
- 73
E ne güzel olmuş işte eşiniz de birşey diyemez bir dahaEşimin ablasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ne güzel olmuş işte eşiniz de birşey diyemez bir dahaEşimin ablasi
Çünkü o bir görümceEşinizin ablasıymış bahsettiğiniz kisi, görmemeyim ömrümcelik ne var Allah aşkına? Kadın gidilsin bir yemeği yenilsin istemiş.
Size özelden mesaj attımSizin aile ilişkileriniz iyi değil o zaman. Bizde öyle bir şey olamaz yani.
Evet bunuda düşündümMüsait değildir belki bahane etmiştir
Bağlari guclensin istiyorum ama her fırsatta mutlaka bir şey oluyor.Ve dönüp bunun yanına gidip ne yapacaz dedi,eşiniz kendi ablasına gitmek istemiyorsa keşke kulak verseydiniz. vardır bi bildiği.
Eşiniz gitmek istemiyorum demiş niye ısrar ettiniz ki?bide niye bu soğukluk öncesinde birşeyler yaşandı mı aranızdaKizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.
O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.
Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.
Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim
Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.
Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.
.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
İnsanların arasını malesef bizler duzeltemeyiz bu hatayı yeni evli iken bende yaptım sonrada bana ne yaş deyip köşeme çekildimBağlari guclensin istiyorum ama her fırsatta mutlaka bir şey oluyor.Ve dönüp bunun yanına gidip ne yapacaz dedi,
Çok şey yaşandı bağları iyi değilEşiniz gitmek istemiyorum demiş niye ısrar ettiniz ki?bide niye bu soğukluk öncesinde birşeyler yaşandı mı aranızda
O zaman ısrar etmeyin ve bu konuda konuşmayın yarın onlar iyi olur siz kötü olursunuzÇok şey yaşandı bağları iyi değil
Burada o kadar haklı ki. Önceden haber vermeyen misafire aşırı uyuz oluyorum ben. Hem son gün haber ver hem de sadece çaya geliyoruz de. Biz 10 dk mesafedeki insanlara çaya gideriz anca, siz şehir değiştiriyorsunuz bayağı. Uzak akraba olsa çay da tamam ama öz ablası yani. Size normal gelse de ona gelmemiş, sitem etmiş, gayet normal.Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bağlari guclensin istiyorum ama her fırsatta mutlaka bir şey oluyor.Ve dönüp bunun yanına gidip ne yapacaz dedi,
Siz kaşınmışsınız bence. Eşiniz de gitmek istemiyorum demiş. Gitmeyebilirdiniz çok sevmiyorsanız. Sevmemenize rağmen yakınlık göstermişsiniz ne bekliyordunuz ki.Kizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.
O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.
Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.
Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim
Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.
Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.
.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
Konuşuykrum ama eşime boş ver takılma iyi niyetli dir.kktu düşünme.tarzi konuştum kiskirtmasim yaniO zaman ısrar etmeyin ve bu konuda konuşmayın yarın onlar iyi olur siz kötü olursunuz
Öylede konuşmayın benden tavsiye nötr olun inanın bana değmezKonuşuykrum ama eşime boş ver takılma iyi niyetli dir.kktu düşünme.tarzi konuştum kiskirtmasim yani
Belkide haklisinizÖylede konuşmayın benden tavsiye nötr olun inanın bana değmez
Konuşuykrum ama eşime boş ver takılma iyi niyetli dir.kktu düşünme.tarzi konuştum kiskirtmasim yani
İnsan oğlu nankördür olay yarın bir gün size dönebilir dedim ya insanların arasına girmek doğru değil sonra taraflar menfaat vs değişebiliyorBelkide haklisiniz![]()