Görmiyeyim ömrümce... Akrabası

Sen daha çok ortalığı karıştırmışsın gibi duruyor. Her kadın herhangi bir eve misafirliğe aynı gün aranıp gidilmeyeceğini akıl eder. Sen bilerek ısrar etmişsin. Sonra da terbiyesizlik yaptı diye kışkırtıyorsun.
Onlarda arıyor bjzi ve yarım. Saat içinde geliyor lar. Buna takılmıyoruz

Çünkü o bir görümce 😂 ya bu görümcelere çok büyük ön yargılar var. Hepimiz bir gün görümce olacağız ne bu şiddet ne bu celal
Ben görümceyim. Pambık gibiyim maşallah. :nazar:
Kardesler arasında kötü şeyler yaşanmış olsa bile, niye yemeğe gelmiyorsunuz demesinde kötü bir şey yok gerçekten. Adin görümce olmasın.

Ben görümceyim. Pambık gibiyim maşallah. :nazar:
Kardesler arasında kötü şeyler yaşanmış olsa bile, niye yemeğe gelmiyorsunuz demesinde kötü bir şey yok gerçekten. Adin görümce olmasın.
Sadec yemeğe niye gelmiyorsun denmedi.
Gelmeyin farz edin evd eyokum dendi.

Kizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.

O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.

Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.

Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim

Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.

Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.

.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
Abartmış. Siz normalsiniz.

Ay yani aranız iyi olmayabilir görümcenizle Ama Kardeşi gelmiş ne diye bir çay ikram etsin. Hiç sanmıyorum farz edin evde yokum dediğini. Öyle diyen insan yemeğe ne kalıyorsunuz diye sitem etmez

Misafirlik için en az birkaç gün önceden haber verilmesi gerektiğini düşündüğüm için ben olsam evde ağırlamam. Zaten de evim derli toplu değildir muhtemelen, mutfakta da hazırlık için bir şey yoktur. Siz ne kadar çay da deseniz bir şeyler çıkarmak lazım, aynı gün içinde haber vermeyin yani çok ayıp.

Diğer konu, eşinizin aile üyesi sonuçta siz neden müdahil oluyorsunuz ki? Görüşesi yoksa ısrar etmek hoş değil. Eşim yapsa tartışma çıkardı.

Yemek konusunda haklısınız bence, ben de bir yere kısa süreli gidiyorsam ve meşhur yemeği varsa kesin disarda yerim.
Biz yurtdisinda yasadigimiz icin geldigimix zaman disarda yemek cok önemli bizim için, kimsenin evde yapılmış fasulyesini yemeye gitmiyoruz başka yere🙄 Bence en ideali disarda bir yere rezervasyon yapıp onu da davet etmeniz olurdu.

Ay yani aranız iyi olmayabilir görümcenizle Ama Kardeşi gelmiş ne diye bir çay ikram etsin. Hiç sanmıyorum farz edin evde yokum dediğini. Öyle diyen insan yemeğe ne kalıyorsunuz diye sitem etmez
Öyle dedi.
Yemek yemiyecekseniz gelmeyin dedi

Öyle dedi.
Yemek yemiyeceks
Misafirlik için en az birkaç gün önceden haber verilmesi gerektiğini düşündüğüm için ben olsam evde ağırlamam. Zaten de evim derli toplu değildir muhtemelen, mutfakta da hazırlık için bir şey yoktur. Siz ne kadar çay da deseniz bir şeyler çıkarmak lazım, aynı gün içinde haber vermeyin yani çok ayıp.

Diğer konu, eşinizin aile üyesi sonuçta siz neden müdahil oluyorsunuz ki? Görüşesi yoksa ısrar etmek hoş değil. Eşim yapsa tartışma çıkardı.

Yemek konusunda haklısınız bence, ben de bir yere kısa süreli gidiyorsam ve meşhur yemeği varsa kesin disarda yerim.
Biz yurtdisinda yasadigimiz icin geldigimix zaman disarda yemek cok önemli bizim için, kimsenin evde yapılmış fasulyesini yemeye gitmiyoruz başka yere🙄 Bence en ideali disarda bir yere rezervasyon yapıp onu da davet etmeniz olurdu.
Onlarda bana Cat kapı geliyor

Kizlar bir iş için.Hemen yanibasimizdaki başka bir şehire gittik.
Yani başımız ama 2 saat var.

O şehirde çok da sevmediğimiz ama her fırsatta konuşurken niye bize gelmiyorsunuz diyen bir akrabamiz var.

Eşim gitmek istemiyorum desede ben olsun gönlü olsun dedim.

Ama geldiğimiz şehrin meşhur bir yemeği var.
Onu yer öyle geçeriz dedim

Eşim aradi Gelip sizi gkrecegiz hazırlık yaoma bir çay içeriz dedi.

Bize Trip attı kadin.
İstemiyorum benim yemeğimde ne varmış niye yemek yemiycekmissinz.
Niye akşamdan haber vermiyorsunuz.
Bir çay içmeye geleceksinz gelmeyin dedi.

.Bu terbiyesizlik değil mi biz bizdemi sıkıntı...
Allah aşkına ya
ohaaaa terbiyesize bak 😳 basıl engeli bence zaten kocanızda sevmiyormuş size de bahane olur derim ben

Benim kardeşim de bu şekilde gelse kızarım. Bir iki gün önce arasaydiniz abla oradan gecegiz müsaitsen size de geleceğiz deseydiniz daha şık olurdu. Belli sevmiyor görüşmek istemiyorsunuz ama böyle de koz veriyorsunuz eline. Belki çok haklısınız görüşmeyi istememekle ama bu durumda gorumceniz haklı.

Yani biz geliyoruz diye aynı gün aramak yanlış.
Ama geliyorum diyene gelme demesi de olmamış görümcenizin. Bizde de bazı akrabalar zahmet etmeyin, akşam çayına geliyoruz vs. der. Bunda alınacak bir şey yok bana göre.
Samimiysem ben de derim X aç geliyorum ya da çay koy tatlı aldım geliyorum vs. gibisinden.
Yedi kat el değil sonuçta, her şeye de küsülmez ama.

İşiniz önceden bellidir, illa uğrayacaksanız 'şu gün oradayız, müsait misin' diye sorulur. Sanki kadını sinirlendirip zor durumda bırakmak için haber vermişsiniz. Ayrıca eşiniz madem istemiyor niye ısrar ediyorsunuz görüştürmek için?
Bana iyi niyetli gelmediniz. İki gün sonra 'ablan evine bile almadi' diye eşinizi dolduracaksınız gibi.

Back
X