görücü geldi!!! :/

geldi gelmesine de görücü kadın pek oralı değildi sanki,hiç muhabbeti yoktu. giderken de görüşürüz falan demediler,numara istemediler ama yanında gelen diğer kadınla annem çok eskiden beri tanışıyorlarmış.böyle bişey yaşayan var mı yani görücünün bu tavırları 'sizi beğenmedik' manasına mı geliyor. bir de söylemesi ayıp kadının oturduğu koltuğunun yanındaki sehpada ayran lekesi vardı :)))

işte bu sebeplerden asla asla görücü usulü evliliği aklımdan bile geçirmedim, aileme karşı sivil itaatsizlik yaptım ve sonunda kendim bulup evlendim. iyi mi oldu derseniz hayırlısı buymuş demek ki hakkımızda:))))

seksiyim seksiyim diye dolanırsan ortalıklarda böyle olur:1:
kapı kapı gelin diye dolaşan kadınlar bile beğenmez işte:):)

bizim burda apartmanları dolaşıyolar evlenilecek kız bakıyolar. ben de onlardan birine denk geldim hay Allahh :9::9:

Hiç unutmam bir keresinde lisede nöbetçiydim. İki kadın geldi okula. Biz bir öğrencinin velisidir sandık. Meğerse dertleri başkaymış. Bize diyorlar ki sizin okulda bekar bayan hoca var mı? :)) Biz de iki kız öğrenci başladık okuldaki bayan hocalarımızı saymaya :D Okullara bile gidiyorlar böyle :))

Hiç gerekleri yok.

Ben evli ve 2 çocuklu bir kadınım geçen sene bana gelmişlerdi.

Apartmana girerken görmüşler,tutturdular kapıda anneni çağır diye.Bende gitmezseniz bağırırım bak dedimde gitti manyaklar.

Bence bunlar çete hatta yurt çapında örgütlenmiş ve farklı coğrafi bölgelere dağılmış çeşitli teyzeler. Yolda, sokokta, parkta, hastanede, postanede kendilerine uygun bir gelin adayı görünce haberleşiyorlar ondan sonra baskın yapıyorlar böyle demek ki. Allah bilir bir çoğumuzun GBT'si ellerinde vardır bu teyzelerin her an hazırlıklı olmak lazım . :27:

Son düzenleme:
banada yarın görücü gelıyormus..kendımı ınek gıbı hıssettım duyunca.. gelip görmeye gelıyolar..etıme buduma bakaklar tıpıme haraketlerıme fln begenırlerse olcak bu ıs begenmezlerse hıh dıyıp gıtcekler ??!! yokk yaa !! benı kımse mal gıbı görmeye gelemezzz!!!

ay hiç hoşlanmıyorum bu görücü muhabbetinden.. "pardon sizin evde kız kaldı mı ? bize bi adet lazım da" der gibi.. böyle şeyler siparişle olmaz ki.. bana da geldiler geçenlerde anneannemin köyünden 20 kişilik bi "görücü" ordusu, geleceklerini duyar duymaz kaçtım evden.. hiç gelemem kasılırım ben.. şaş olsun kör olsun ama kendim seçeyim di mi ama :34:

afedersiniz ama çok keyifli bir dertmiş bu :D keşke bana da gelseler evden kaçsam öyle kalsalar ne gülerdim. Hiç sevmem böyle şeyleri. Ailem de asla eve almaz zaten.

bazı teyzelerin istihbaratları nedense yanlış yönlendiriyor
1 senelik evliyken bana görücü gelmişti..
bu tip teyzelerin ilginç tarafıda geldikleri kişiler uygun değilse
buralarda başka kız var mı? gibi pişkin soruyu anında sormaları
birde anlamadığım kısım neden bu teyzeler hep öğleden önce gelirler?????

Back
X