görücü mevzusu :) :(

Kızlar benim kendime güvenim yok :KK61: .
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim :KK45: (niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı :KK51::KK51: . Bende güzel sayılırım süslenince :KK48: yoksa tırt :KK53: . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı :KK48: ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim :KK48::KK48:) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben o_O çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten :KK61:
Ya sen çok tatlısın amaa:)) önemli olan.iç guzellik gorebildimi dogalligini iç guzelligini merak ettim noldu

Kızlar malesef olmadı ,bana karşı soğuk davrandığı bigün msj attım bu iş olmayacak gibi yolun açık olsun hoşçakal dedim ve bitirdim ALLAH hayırlı birini çıkarsın karşıma işallahhhhhhh en kısa zamanda nisanlanayim burda haykirayim " Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben nisanlandim "diye (Aminnnnnnnnn ) :) :) :)
Amiiinn inşallah Allâh iyileriyle karsilastirsin seni

Olduğun gibi ol beğenmezse beğenmesin. O da çok yakışıklıysa herkesin bir kusuru var onun da vardır önemli olan kafaların uyması.

Kızlar malesef olmadı ,bana karşı soğuk davrandığı bigün msj attım bu iş olmayacak gibi yolun açık olsun hoşçakal dedim ve bitirdim ALLAH hayırlı birini çıkarsın karşıma işallahhhhhhh en kısa zamanda nisanlanayim burda haykirayim " Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben nisanlandim "diye (Aminnnnnnnnn ) :) :) :)

Hayallerindeki insan istemekle çıkmaz. Aramakla da bulunmaz. Ama inşallah en kısa zamanda mutlu olursun.

Doğru kişiyle evlenince, hayat daha güzel oluyor. :KK200:

Kızlar benim kendime güvenim yok :KK61: .
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim :KK45: (niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı :KK51::KK51: . Bende güzel sayılırım süslenince :KK48: yoksa tırt :KK53: . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı :KK48: ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim :KK48::KK48:) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben o_O çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten :KK61:

Kac yasindasin ?

31 ve sanırım çocuk benden küçük

Merak etme sen eger mahalle teyzeleri ayarladiysa cocuk yasinida biliyordur senle alakali gereken on bilgiyi almistir neden bu kadar panik oluyorsun ki. Ayrica o kadar yakisikli diye tabir ettigi adam hala teyzelerin araciligiyla kiz bulmaya calisiyorsa inan oyle gorundugu kadarda muhtesem olmayabilir. Bence hic sac boyama islerine girme giyin suslen ozen kendine tabiki ama oldugun gibi davrna yani. Sen saniyormusunki sabah uyandiginda oyle yakisikli uyaniyor o adam.
Kendine guven 31 yasindasin ne bu haller.

ben eşimi ilk facede gördüm farkliydı orda:KK53:
oda beni facede gördü hoşuna gitmiş bende farkliymişimm :KK45:
ee sonrada görmeye geliyo ilk defa evime.. ben bakiyorum eşime oda bana bakiyor göz göze gelmekten çekiniyorum.. sorada mutfakta görüştük ne konuşacagi bilemedim :eek:
ertesi gün sora kahvaltıda buluştuk... ben çok çekindim vallaa.. o gün elimizi tuttuk ben tutmak istemedim düşecem diye mecbur tuttum ona :110: olaylar cabuk gelişti bi bakmişiz aşık olduk birbirmize.. :nazar: 10 ay içinde evlendim eşimle :KK68::KK37:
ya işte böle. görüşün bakalım. beraber yemege çikin.. inşallah evlilikle sonuçlanir:):KK68:

Keh keh katılıyorum.
Siz benim her sabahki evrimimi görseniz ne dersiniz acaba :KK70: Anlatayım madem.
Şimdi öncelikle peeling etkili bir jel ile yüz arındırılır, ardından nemlendirilir. Böylelikle makyaja hazırlanmış olunur.
İkinci adım saçlar, çılgın buklelerle ne yapılacağına karar verilir. Bukle belirginleştirici mi, yoksa düzleştirici mi yoksa hafif düzleştirici uçlara maşa mı?
O adım da bitti mi? Heh geldik badana kısmına. Fondoten kullanamadığım için, bir güzel bb krem boca edilir, emdikten sonra pudrayla üstünden geçilir, sivilceler görünmez olur böylelikle. Sonra Tanrı ne verdiyse girilir, 5 kat rimel, dudak dolgunlaştırmak için hileler vs.
Şu ayvacık göbeğimin belli olacağı bir kıyafet varsa, heh hadi korsenin içine girelim. Ana boyum da kısa şimdi, nasıl daha ince görünebilirim? Tabi ki topuklu ayakkabı!
Heh son adıma geldik, parfüm! Gösteriş sevdiğim için, parfümde de aynı kriteri ararım :) 5 metreden kokması lazım.
Eh hal buyken tabi sabah kalktığım an ile 1 saat sonraki hiç bir değil, olamaz da :) Rahatsız mıyım? Hayır.
Malzeme var demek ki makyaj işe yarıyor. Olmasa ne yapardık :) Altyapı da önemli.
Konu sahibi sen de takma :) Güzel hissetmek için bunları yapman gerekiyorsa yap, kasma bu kadar.
Hem erkekler neden güzel kadın isterler? Kendi çirkinliklerini örtebilmek için! :KK70:
maşallah hergün ugrasıyor musunuz bunlarla
ben direkt yüzümü yıkar dişimi fırcalar sacımı toplar cıkarım :)

ben eşimi ilk facede gördüm farkliydı orda:KK53:
oda beni facede gördü hoşuna gitmiş bende farkliymişimm :KK45:
ee sonrada görmeye geliyo ilk defa evime.. ben bakiyorum eşime oda bana bakiyor göz göze gelmekten çekiniyorum.. sorada mutfakta görüştük ne konuşacagi bilemedim :eek:
ertesi gün sora kahvaltıda buluştuk... ben çok çekindim vallaa.. o gün elimizi tuttuk ben tutmak istemedim düşecem diye mecbur tuttum ona :110: olaylar cabuk gelişti bi bakmişiz aşık olduk birbirmize.. :nazar: 10 ay içinde evlendim eşimle :KK68::KK37:
ya işte böle. görüşün bakalım. beraber yemege çikin.. inşallah evlilikle sonuçlanir:):KK68:
biz de facede tanıstık
:KK45::KK45::KK45:

Ay Allah iyiliğini versin;)kafana çok takma bakımlı git ve kendine güvendiğini belli et,ve ilk fırsatta diş doktorundan randevu al.Bazı insanlar evlenince güzelleşiyor belki Sendede öyle olur.

aaa nie bitirdin canım yaaa :(

aaa nie bitirdin canım yaaa :KK43:
canım 1 defa buluştuk görüşmemiz iyi geçti, sabahları bayağı mesajlaşıyorduk ,3 gün falan böyle sürdü bigün baktım ne mesaj atıyor ne bişey diyo işi çok yoğunmuş o yüzden mesaj atamamış arayamamış bende zaten olabileceğini düşünmediğim için bitirdim

• Beğen
Reactions: lra
canım 1 defa buluştuk görüşmemiz iyi geçti, sabahları bayağı mesajlaşıyorduk ,3 gün falan böyle sürdü bigün baktım ne mesaj atıyor ne bişey diyo işi çok yoğunmuş o yüzden mesaj atamamış arayamamış bende zaten olabileceğini düşünmediğim için bitirdim
tatlım belki gercekten yogundur yada bi sorunu falan vardır neden olamayacagını düsündünki keske fevri davranmasaysın hayırlısı hakkında cnm

Back
X