Kızlar benim kendime güvenim yok

.
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim

(niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı

. Bende güzel sayılırım süslenince

yoksa tırt

. Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı

ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim

) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben

çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten