görücü mevzusu :) :(

en önemli unsur özgüven. o buluşmaya öyle bi edayla öyle bi özgüvenle git ki viktorya sikrıt meleğiyle buluştuğunu düşünsün :)

ama tabi fazla da şımarma. ;)

not: bakımlı olmak güzeldir. hem artık bi çok şeyin çaresi var. üzülme.

Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaa :KK51::KK51: ama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim :KK48: görüşürüz diyerek ayrıldık durun bakalım nolacak :oops::oops:

Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaa :KK51::KK51: ama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim :KK48: görüşürüz diyerek ayrıldık durun bakalım nolacak :oops::oops:

Yakışıklı olsun da isterse çöp toplasın ya:KK70::KK30: Ne olcak kız , memur olmak artık çok zor be.:KK3:
Dediğin kadar yakışıklıysa işi gücü dert etme leym.:KK55:

Özelde çalışsın ne olacak yani. Huyu güzel olsun. Yakında diplomatik pasaport isteyeceksiniz.
Not: çok sevindim.

Ya var ya kriterler de değişti artık, eskiden memura kız vermezlerdi :KK70:
Şimdi de ilk buluşmadan sonra ilk dikkate alınan şey özelde mi devlette mi çalıştığı oluyor :KK70:
Bizi şu hale düşürenler utansın:KK11:

Ozelde calismasinin ne onemi var ki,yeter ki huyu guzel olsun.Cok sevindim senin adina:)

:KK8: vuu işte bu:KK5:
detay versene kız azcık sabahtan beri seni beklioz gel de anlat die:-)

görücü usulunu sekline yorum yapacaktım ama konu sahibi senden çok elektrik aldım yorum yapasım gelmedi ben bile heyecanlandım :D acaba etrafa söylesem banada görücü gelsin mi desem o moda girdim çok tatlı yazmışsın :D e hayırlısı olsun ayrıca artık devlette çalışabilen mi var zaten özel sektör olsun çalışsında ;)

Kızlar saat 4'te bulustuk o benden sonra geldi Özür dilerim trafik çok yogundu falan dedi. Neyse benle aynı yaşta , ozellesen bir kurumda çalışıyor ama özel kısmında yani kamuda değil , benim boyum 1.75 o 185 falan var ve cok konuskan. Neyse sohbet muhabbet güzel geçti. Sonra kalktık nasıl gideceksin birakayim seni istersen dedi araba var teşekkür ederim dedim ben eşlik edeyim o zaman arabaya kadar sana dedi. Sonra yine görüşürüz diyerek ayrıldık. (Kafamı kurcalayan ben kamu sektöründe çalışıyorum o özelde , birde onun ailesinin durumu pek iyi değil heralde yani orta halliler bizimkilerin durumu iyidir. ) eve geçtikten sonra msj attı bana eve geçtin mi diye bende evet dedim "tabi benim düldül ile ancak geçtim ben, sen hızlı şoförsun " falan diye msj atmış :110: bilmiyorum zaman ne gösterecek Rabbim hayirlisini nasip etsin işallah

Back
X