Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaaama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim
görüşürüz diyerek ayrıldık durun bakalım nolacak
![]()
Özelde çalışsın ne olacak yani. Huyu güzel olsun. Yakında diplomatik pasaport isteyeceksiniz.Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaaama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim
![]()
Özelde çalışsın ne olacak yani. Huyu güzel olsun. Yakında diplomatik pasaport isteyeceksiniz.
Not: çok sevindim.
Huy nedir ya benim için yakışıklı olsun da ne olursa olsun![]()
Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaaama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim
![]()
vuu işte bu
detay versene kız azcık sabahtan beri seni beklioz gel de anlat die![]()
geçen gün kazenin bize yaptığı gbi reytingleri yükseltio milleti meraklandırarakAynen yaa, butun gun catladik gele gele 3 satir geldi.Elanur anlat hele ne dedi ne yapti
![]()
senin de böle bi konun vardı di mi sanki öle hatırladımSende evleneceksin kız biz kaldik boyle hayirlisi hakkinda.
Evet vardı .Ama artık yoksenin de böle bi konun vardı di mi sanki öle hatırladım