- Konu Sahibi repaticykoknem
-
Olur mu canım öyle bana uymadi sana olsun size uymadı bize olsun mu olacak?
olumsuz olsa 2 aydır cevap verebilirlerdi sanki dalga geçiyorlar gibi hissettimBelki kaynının oğluda beğenmedi, belki görüştüğü kişiler var yani ikisininde. Görücü usulü artık eskisi gibi değil millet manitayla evlenmeyi tercih ediyor. Ve neden 10 çocukla ortada bırakılmış gibi ağlanıyosunuz ki ?
Onu sen yapıyor gibisinolumsuz olsa 2 aydır cevap verebilirlerdi sanki dalga geçiyorlar gibi hissettim
Kim niye dalga geçsin? Zaten uzun süredir görüşmüyormuşsunuz, seni zaten tanımıyorlar bile.olumsuz olsa 2 aydır cevap verebilirlerdi sanki dalga geçiyorlar gibi hissettim
Ay beklemeyin haber filan.Mesleğimle konumun hiç ilgisi yok kendimi geliştirmediğimi kitap okumadığımı gezmediğimi nereden çıkardınız arkadaşlar. Ben 5 yıldır ailemden uzak bir şehirde yalnız yaşıyorum ve yuva kurma hayali içindeyim tabii ki evet biraz fazla duygusal davrandım bu olayda çünkü çok umutlandım ilk kez kalbimde bir şeyler hissettim ve sonrada dalga geçinilmiş gibi hissettim . Hala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece
evet ben de çok kızdım bu duruma . Zaten ellerinde patladı ikisi de olmadı ortada kalmaktan kastım buOlur mu canım öyle bana uymadi sana olsun size uymadı bize olsun mu olacak? Buna uyacaksin yani, iki kuzen arasında kime olursa o mu olacak, sana kalsa fotoğrafını beğendiğin mi olacak ??
Kafamda deli sorular... Uymadı bana.
istemediğimi söylemedim ki kimseye sadece kendi kendime fotosuna baktım beğenmedim yaşıda benden küçük zaten . Kadına dermiyim öyle asla ayıp. Zaten konu asla açılmıyor sinir bozucu bir şekildeKendi oglunu istemedin, senin arani kayninin oglu ile yapar mi senceyapmaz. Hatta onlar istese bile engel olur. Böyle isler böyle olur
O veya bu sebepten konu kapanmış işte. Sen de önüne bakistemediğimi söylemedim ki kimseye sadece kendi kendime fotosuna baktım beğenmedim yaşıda benden küçük zaten . Kadına dermiyim öyle asla ayıp. Zaten konu asla açılmıyor sinir bozucu bir şekilde
Hala haber diyor, bayılazam.Mesleğimle konumun hiç ilgisi yok kendimi geliştirmediğimi kitap okumadığımı gezmediğimi nereden çıkardınız arkadaşlar. Ben 5 yıldır ailemden uzak bir şehirde yalnız yaşıyorum ve yuva kurma hayali içindeyim tabii ki evet biraz fazla duygusal davrandım bu olayda çünkü çok umutlandım ilk kez kalbimde bir şeyler hissettim ve sonrada dalga geçinilmiş gibi hissettim . Hala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece
Olayları yorumlama ve yazım şekli bazen çok şey anlatır…Mesleğimle konumun hiç ilgisi yok kendimi geliştirmediğimi kitap okumadığımı gezmediğimi nereden çıkardınız arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?