görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf offf! Bilmem kimin kaynının oğlunun seni beğenmesini bekleyecek ve umacak kadar ne yaşadın konu sahibi? Bu kadar mı yani?
Allah aşkına çık biraz gez, dolaş, kurslara etkinliklere katıl. İlla ki birinde biriyle tanışırsın ya. Ne olur bu bekleme halinden kurtul. Hiç mantıklı değil hareketlerin.
Hiç görmediğin, tanımadığın, geçmişte aile dostunuz olan kişinin kaynının oğlu ya! Pes! Ne diyeyim sana ya?

Olur mu canım öyle bana uymadi sana olsun size uymadı bize olsun mu olacak?

olumsuz olsa 2 aydır cevap verebilirlerdi sanki dalga geçiyorlar gibi hissettim

olumsuz olsa 2 aydır cevap verebilirlerdi sanki dalga geçiyorlar gibi hissettim
Kim niye dalga geçsin? Zaten uzun süredir görüşmüyormuşsunuz, seni zaten tanımıyorlar bile.
Büyük ihtimalle iki adamın da ya görüştüğü biri var ya da görücü usulüne sıcak bakmıyorlar. Bir ihtimal seni beğenmemişlerdir, açık açık beğenmedi demek yerine konuyu kapatmışlardır kırıcı olmasın diye. Hiç mi başına gelmedi? Olumluysa dönüş yapılır, değilse konu kapanır gibisinden.

Mesleğimle konumun hiç ilgisi yok kendimi geliştirmediğimi kitap okumadığımı gezmediğimi nereden çıkardınız arkadaşlar. Ben 5 yıldır ailemden uzak bir şehirde yalnız yaşıyorum ve yuva kurma hayali içindeyim tabii ki evet biraz fazla duygusal davrandım bu olayda çünkü çok umutlandım ilk kez kalbimde bir şeyler hissettim ve sonrada dalga geçinilmiş gibi hissettim . Hala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece

Ay beklemeyin haber filan.

evet ben de çok kızdım bu duruma . Zaten ellerinde patladı ikisi de olmadı ortada kalmaktan kastım bu

Kendi oglunu istemedin, senin arani kayninin oglu ile yapar mi sence yapmaz. Hatta onlar istese bile engel olur. Böyle isler böyle olur
istemediğimi söylemedim ki kimseye sadece kendi kendime fotosuna baktım beğenmedim yaşıda benden küçük zaten . Kadına dermiyim öyle asla ayıp. Zaten konu asla açılmıyor sinir bozucu bir şekilde

istemediğimi söylemedim ki kimseye sadece kendi kendime fotosuna baktım beğenmedim yaşıda benden küçük zaten . Kadına dermiyim öyle asla ayıp. Zaten konu asla açılmıyor sinir bozucu bir şekilde
O veya bu sebepten konu kapanmış işte. Sen de önüne bak

Hala haber diyor, bayılazam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…