görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibisin gerçekten ortada kaldım ne demek illa birine yamanman mi gerekiyor? Bu kadar kafaya taktiysan sen sor kadına bu görücü işi ne oldu merak ettim bir daha konusu geçmedi de. Ayrıca her fotoda görünen gerçekte göründüğü gibi çıkmaz benden söylemesi. Bekarken bana da birini gösterdiler adam o biçim yakışıklı görüşmeye gittiğimde nasıl kaçacağımi şaşırdım

Evlilik istemeniz çok doğal, ama hiç görmediğiniz biri için hemde 2 ay boyunca hayaler kurup beklentiye girmek doğru değil. Beklemenizede gerek yok. Size dönüş yaptıklarında hayatınızda biri yoksa görüşürsünüz varsa ne yapacağınızı zaten bilmiyorsunuzdur

Şakamısınız siz? Bir fotoğraftan inmidir cinmidir belli değil? Kafayı yemek ne demek

Sen böyle yazınca bilmiyorum neden canım gurur ve önyargı yı tekrar okumak istedi,ayyy hamile değilim ama aşerdim kitaba. ..Sayende güzel zaman geçireyim hadi ben kaçar

Sen böyle yazınca bilmiyorum neden canım gurur ve önyargı yı tekrar okumak istedi,ayyy hamile değilim ama aşerdim kitaba. ..Sayende güzel zaman geçireyim hadi ben kaçar
Ne mutlu oldum Ben de çok severim, şimdiden keyifli okumalar.

İki kuzen arasında kaldınız sanırım. Yani onlar da bu olaydan haberdar ise istemiyor olabilirler.
Sen istemedin ben alayım o kızı diyecek halleri yok. Eşya mısınız paylaşsınlar sizi.
Unutun gitsin

Sizi anlamaya çalışıyorum evlilik için yaşınızın geçtiğini düşünüp mantık evliliği yapmak istiyorsunuz fakat mantık da, görücü de olsa nasipte Yoksa olmaz.

Büyük ihtimal başta fotoğrafınızı kaynın oğlu gördü ve istemedi.

Sonra sizi kendi oğullarına düşündüler.

Yerinizde olsam ben kabul etmezdim. Aynı aileden iki kişi sizi biliyor saçma bir durum.

Belkide sizin kısmetiniz daha iyi bir insan olacak.

Belki çok beğeneceğini anlaşacağız bir insan olacak o yüzden bu iş olmuyor.

Öyle düşünün ve kendinizi üzmeyin akışına bırakın.

Ya ben çoğu konuda mesleği bağdaştıranları görmedim ama öğretmen olunca ayy vah vah ayy yazıkkklar havada uçuşuyor , öğretmenlerin kız çocuklarına tam olarak ne eğitimi verdiğini düşünüyorsunuz Allah aşkına mat öğretmeniyse 3+5i anlatıp çıkıyor çok abartmayın ailenin öğretmesi gerekiyor hayata dair mevzuları, zaten 50 kişilik sınıfta çoğu öğrencinin yüzünü sene sonu görüyorlar , he tabi arada hayata dair mevzular geçer okuyun kimsenin eline bakmayın diyoruz ama kısa bir sürede bu kadar çıkıyor, konu sahibi çok kaptırmışsın bu duruma kendini mesleğinden bağımsız! biraz daha sakin ve yavaş ilerlemeni tavsiye edeceğim ben yoğunlaştığı kız her duygunun esiri oluyoruz

Muhtemelen sevgilisi var. Ben bu görücü işlerine sıcak bakmıyorum. İlk olarak oğlana "Aklımızda bir kız var. Tanışmak ister misin?" diye sormak yerine ilk kıza ve ailesine haber gönderiyorlar. Saçma sapan bir şey. Oğlandan habersiz iş yapıyorlar. Aynisi benim de başıma geldi.
Konu sahibi sana tavsiyem karşındaki erkek seni istemeden seni sevdiğini söylemeden sakın umutlanma. Git kendin tanış görüş birileriyle. Elinde mesleğin de var. Bu görücülerin ipiyle kuyuya inilmez.

Adamı çok çok beğendiyseniz eli yüzü de düzgünse sevgilisi vardır. Kalkıp bilmem kimin kaynının görümcesinin bilmem nesine bakmaz.
Görücü usulü dediklerinde olmaz der geçerler.
adamın belki sevgilisi var. Olmasa bile şahsen amcam biriyle tanıştırsın istemem baştan hayır derdim.
Üniversite mezunu çalışan bir kadın olarak bu ihtimalleri fark edemeyip iki aydır umutlanmanız asıl sorun bence
Ki aileler kendi kendilerine elaleme yeğenim oğlum var diyor ama yeğenlerin oğlanlar istemiyor zaten.. fotoğraftan görücü seçmek mi kaldi allasen

mesajlarınızı okudum teşekkür ediyorum özgüveni eksik karakterlerin hakaret içeren mesajları hariç hepsine hak verdim. Sanırım fazla kaptırdım kendimi belki de depresyondan yeni çıkmış olmam buna sebep olabilir insan tutunacak bir dal arıyor. Flörte karşıyım görücü usulü deneyelim dedik rezil oldum böyle de işte aileler de işim içine girince insan utanıyor mahcup oluyor ister istemez neyse bakalım yolumuza

Üzüntüden kafayı yemek üzeresiniz?
Hiç görmediğiniz bir adam için öyle mi?

Ben de öğretmenim ve konuyla mesleği bağdaştıramadım.Yukarıda birinin dediği gibi öğretmenlere doktor gözüyle bakılıyor en ufak hatada tü pis kaka moduna giriliyor,ki biz gerçekten öğrencilerin yüzünü fazla görmüyoruz öğretmenlik dizilerde ki gibi değil ki çıkıp akıl verelim -kendi adıma konuşuyorum-staj hocam beni görsün, yeterli puanı versin tamamdır benim için.Konuya gelecek olursak adam seni beğenmemiştir ya da bu işler ona saçma geliyordur üzülmeyin elbet biri çıkar karşınıza.

Beş çocukla ortada kalmış gibi davranmayın . Alt tarafı bi fotoğraf bu kadar düşünmenize bile gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…