- 16 Eylül 2021
- 738
- 1.776
- 63
- Konu Sahibi repaticykoknem
-
Linç yiyeceğim ama şöyle izah edeyim; malum parti malum kuralları kaldırınca eğitim fakülteleri ilahiyat fakültesi görüntüsünü aldı. 2010 yıllarında üniversiteye giden herkes bu durumu farketmistir benim gibi.25-30 yas arası bekar bayan öğretmenlerin çoğu böyle ne yazık ki. Yakışıklı, maddiyati iyi es bulma derdindeler. Keşke kendilerini daha iyi yetiştirme, okuma , kültür edinme derdinde olsalar...
Neye devam edeceksiniz? Koca aramaya mı?Hala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece
Sorsun annenMesleğimle konumun hiç ilgisi yok kendimi geliştirmediğimi kitap okumadığımı gezmediğimi nereden çıkardınız arkadaşlar. Ben 5 yıldır ailemden uzak bir şehirde yalnız yaşıyorum ve yuva kurma hayali içindeyim tabii ki evet biraz fazla duygusal davrandım bu olayda çünkü çok umutlandım ilk kez kalbimde bir şeyler hissettim ve sonrada dalga geçinilmiş gibi hissettim . Hala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece
Ya bırakın bu işleri allasen erkek için salya sümük ağlayan bir diğer kişide sizsiniz. Evde kalcam tribine en son 2000de girmiyor muyduknskAyrıca yine demek istiyorum biz öğretmeniz robot değil ki,öğretmen olunca bize doğru erkeği seçme kriteri yüklenmiyor.
Tamam da bazıları şunu anlamak istemiyor herkesin hayattan beklentisi farklıdır,ben koca beklerim sen ev,araba beklersin kimsenin yetiştirilme tarzını bilemezsiniz ki.Sevgi görmemiş bireyler genelde bir erkekten daha çok sevgi ister, ben şiddet olan bir ailede büyüdüm.Bu kızın da nasıl bir ailede büyüdüğünü bilemezsiniz/bilemeyiz.Ya bırakın bu işleri allasen erkek için salya sümük ağlayan bir diğer kişide sizsiniz. Evde kalcam tribine en son 2000de girmiyor muyduknsk
Kocaya yanar gibi dolaşmayın ya. Duyan sokakta kaldınız sanacak. Bir fotoğraf gördünüz diye ne bu tavır almalar, kocanızı elinizden aldılar sanki. Görücü usulü mü kaldı?? Öf anne ne yapayım ben bu kızı diyip geçmişlerdir.Merhaba hanımlar
27 yaşındayım atanmış öğretmenim babamla annemin eskiden arkadaşları olan bir çift var yıllardır görüşmüyorlar adam 2 ay önce aradı beni sordu yaşımı falan tam bilmiyor çünkü sonra kaynının oğlu varmıs o da öğretmenmiş benim gibi vs yani ona düşünmüş beni . Sonra annelerimiz de bayağıdır görüşmüyordu birbirlerinin numaralarını aldılar. Annemle kadın eskiden arkadaşmış zaten sohbet etmeye başlıyorlar kadın diyorki kaynımın oğluda iyidir ama benim de oğlum var mühendis sizden kız almak istiyorum falan dedi güya aralarında konuştular ama annem bana her şeyi anlattı neyse bu oğlunun fotosuna baktım hic beğenmedim bir yaşta küçük. Ama kaynının oğlunu çok çok beğendim tabi bişe söylemedik zaten benim bildiğimi söylemedi annem güya aralarında.
derdim şu.... 2 aydır kadınla annem telefonla konuşuyor birbirlerinin durumuna yorum falan yapıyorlar instagramda ama asla konu bana ve kaynını oğluna gelmiyor. Farklı şehirlerdeyiz yani ne oldu da laf açılmıyor. Tamam oğluna beni gösterdi o da beni beğenmedi diyelim okey ben de onu beğenmedim zaten ama neden kaynının oğlundan ses yok.? Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Acaba vazmıgeçtiler yoksa beğenmedimi beni kaynının oğlu yoksa onun hiç haberi yok mu bu belirsizlik beni öldürüyor
İşte öğretmen olmuş öğrencilerine eğitim veren bir kadın böyle düşünemez üzgünüm çünkü bu mantıkla hareket ederse, ben şiddet gördüm erkek sevgisi lazım diyerek daha coook yanlış erkeği hayatına alır. Öğretmen dediğimiz kişi en azından bunu ayırt edecek kadar kendini geliştirebilmiş olmalı koca isteyebilir tabi ama oturup salya sümük ağlayarak değil. Konu sahibi de bir fotoğraf görmüş çıldırmış neden hala haber yok diye uyku uyuyamıyor, böyle çıldıracağına gitsin ne oldu bizim iş bende beğendim kaynının oğlunu desin açık açık daha iyi.Tamam da bazıları şunu anlamak istemiyor herkesin hayattan beklentisi farklıdır,ben koca beklerim sen ev,araba beklersin kimsenin yetiştirilme tarzını bilemezsiniz ki.Sevgi görmemiş bireyler genelde bir erkekten daha çok sevgi ister ben de şiddet olan bir ailede büyüdüm.Bu kızın da nasıl bir ailede büyüdüğünü bilemezsiniz/bilemeyiz.
Duygularınızı ne kadar abartılı yaşıyorsunuz yahu.. Kafayı yiyecek bir şey yok ki ortada. Sanki 2 çocukla terk edildiniz. Annenize neden kızıyorsunuz, kadın ne yapsın. Neden sizin yüzünüzden arkadaşlığını kessin? Belki de fotoğrafınızı gösterdiler ama karşı taraf istemedi. Anneler kendi kendine gelin güvey olup gelin bakarken erkeklerin bundan haberi olmuyor, anneleri konuyu açınca da anında kapatıyorlar bilginiz olsun. Hayal kırıklığı, ortada kalmak falan ne? Bir fotoğraf görüp ne yaşadınız da hemen hayallere daldınız? Çok garip ve hiç normal değil duyguları bu şekilde yaşamanız.Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Doğru erkeği seçmek bir seçenek olursa mümkündür. Ortada fol yok fos yok ne doğru erkeği seçmesi... 20 yaşına gelmemiş bir birey olsa neyse 27 yasinda ogretmen biri de bu kadar basit dusunmemeli...Ayrıca yine demek istiyorum biz öğretmeniz robot değil ki,öğretmen olunca bize doğru erkeği seçme kriteri yüklenmiyor.
Bence gelinlik bakmaya başlayınHala haber beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim bunu bilememek beni yordu sadece
Hayata sığ bakıyorsunuzAyrıca yine demek istiyorum biz öğretmeniz robot değil ki,öğretmen olunca bize doğru erkeği seçme kriteri yüklenmiyor.
Senden haber gelmeyince ciddi düşünüyorsun sandım diyerekBence gelinlik bakmaya başlayın
Hangi alanda kalite var ki eğitimde olsun? Eski öğretmenlerin bir ağırlığı, duruşu vardı. Anadolunun her şehrine eğitim/fen-edebiyat fakültesi açıp öğrenci doldurmayı marifet bilen devlet bu şekilde vasat bir öğretmen yığını oluşturdu. Kasa dolsun diye 1.5 milyon sıralamayla girip hasbelkader bölümü okuyup bitirenlere pedagojik formasyonu parayla sattı, öğretmen olabilir belgesi verdi. Bizim zamanımızda drama dersleri vardı, stajları evrak üzerinde göstermelik yapmıyorduk, alanımızda yetkin olabilelim diye canımızı çıkarırdı hocalar. Şimdi her şey öylesine yapılıyor. Sonuç olarak ortaya böyle vizyonu düşük bir profil çıkıyor.Bu insanlar pedagojik eğitim alıyor ve bu eğitim öyle küçümsenecek bir eğitim değil
Ayrıca yine demek istiyorum biz öğretmeniz robot değil ki,öğretmen olunca bize doğru erkeği seçme kriteri yüklenmiyor.
siktir lan o..Hangi alanda kalite var ki eğitimde olsun? Eski öğretmenlerin bir ağırlığı, duruşu vardı. Anadolunun her şehrine eğitim/fen-edebiyat fakültesi açıp öğrenci doldurmayı marifet bilen devlet bu şekilde vasat bir öğretmen yığını oluşturdu. Kasa dolsun diye 1.5 milyon sıralamayla girip hasbelkader bölümü okuyup bitirenlere pedagojik formasyonu parayla sattı, öğretmen olabilir belgesi verdi. Bizim zamanımızda drama dersleri vardı, stajları evrak üzerinde göstermelik yapmıyorduk, alanımızda yetkin olabilelim diye canımızı çıkarırdı hocalar. Şimdi her şey öylesine yapılıyor. Sonuç olarak ortaya böyle vizyonu düşük bir profil çıkıyor.
Mesela böyle işte…siktir lan o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?