Görücü usulü, eş adayı nasıl anlaşılır?

Akrep erkeğinin dışarıdan da farkedilen bir enerjisi vardır. Karizmatik olurlar ama bir o kadar da sahiplenici oluyorlar. Bazıları takıntılı kıskanç oluyor. Ama tabi burca göre değerlendirme çok yapılmamalı. Mesela ben ana burcumun değil yükselen burcumun özelliklerini taşıyorum. Umarım iyi biridir sizin enerjinizi sevdim umarım mutlu olursunuz 🩷
İnşallah yaa. Daha tanımaya çalışıyorum.

30 yasinda birinin nasil tanimaliyim ne sormaliyim diye sormasi bana cok sacma geldi. Bulusacak gorusecek birlikte vakit gecireceksiniz gezecek yemek yiyeceksiniz zamanla hersey rayina oturur elektrik olursa zaten akar gider. Adamla ilk bulusmada gidipte maasin ne evlilikten ne bklersin gibi sacma sapan seyler sormayin arkadas gibi hayattan neler yaparsiniz vs va konusun yani bunlari yazmak bile komik geldi

Tamam, akrepse koy sepete, devam. Valla olumlu bir şeyler hissediyorum. 🤦🤦🤷🤷
Akrep bi sevgilim vardı çok sever sahiplenirdi.Ben istemeden herşeyimi düşünür yapar, her konuda destekler, ağzımdan çıkacak bir harfe bakar, üzerime titrerdi. Genç ve toydum o zamanlar hangi kursa eğitime gitsem en sevdiğim yemekleri yollar (yemek kırmızı çizgim😂), her güne çiçekler ve hediyelerle başlardım. Aaah ah çok güzel kokardı, çok romantik, tutkulu ve libidosu yüksekti, fazla yakışıklı olmasa da değişik bi havası vardı bütün kızlar peşindeydi ama göz ucuyla bile bakmazdı.Tüm hayatını bana kanalize etmişti.Evimin tam karşısındaki bi yeri satın alıp sevdiğim yemekleri yapan bi yere dönüştürüp mekana adımı vermişti.Balkona çıkıp orayı gördükçe çok mutlu olurdum. Bir daha o kadar sevildim mi bilmiyorum 😒

Son düzenleme:
Akrep bi sevgilim vardı çok sever sahiplenirdi.Ben istemeden herşeyimi düşünür yapar, her konuda destekler, ağzımdan çıkacak bir harfe bakar, üzerime titrerdi. Genç ve toydum o zamanlar hangi kursa eğitime gitsem en sevdiğim yemekleri yollar (yemek kırmızı çizgim😂), her güne çiçekler ve hediyelerle başlardım. Aaah ah çok güzel kokardı, çok romantik, tutkulu ve libidosu yüksekti, fazla yakışıklı olmasa da değişik bi havası vardı bütün kızlar peşindeydi ama göz ucuyla bile bakmazdı.Tüm hayatını bana kanalize etmişti.Evimin tam karşısındaki bi yeri satın alıp sevdiğim yemekleri yapan bi yere dönüştürüp mekana adımı vermişti.Balkona çıkıp orayı gördükçe çok mutlu olurdum. Bir daha o kadar sevildim mi bilmiyorum 😒
Çok merak ettim, bu kadar ilgili adam sonra n'oldu?

Çok merak ettim, bu kadar ilgili adam sonra n'oldu?
😂 Öyle anlatınca kulağa harika geldi dimi farkındayım dsdsdh. Maddi durumları iyiydi sanırım buna güvenip eğitimine gereken önemi göstermiyordu, geleceğe dair bir hedefi vizyonu yoktu. Bazı hareketleri boyu posu giyimi yürüyüşü yüzü bile batmaya başladı bi süre sonra neden bilmiyorum. Ama daha önemli bir nedeni var tabi🙃Herhangi bir madde veya ot kullandığından şüphelendim baya soğudum ve tırstım araştırmadım bile doğruluğunu, direk topukladım 😂😂

Son düzenleme:
Back
X