- 19 Haziran 2025
- 325
- 475
- 18
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Akrepse yürü bacım buldun da bunuyon sendeAkrep burcu. Ben ikizler. Olur mu sizce. O 33, ben 30 yaßımdayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrepse yürü bacım buldun da bunuyon sendeAkrep burcu. Ben ikizler. Olur mu sizce. O 33, ben 30 yaßımdayım.
Tamam, akrepse koy sepete, devam. Valla olumlu bir şeyler hissediyorum.Akrepse yürü bacım buldun da bunuyon sende![]()
İnşallah yaa. Daha tanımaya çalışıyorum.Akrep erkeğinin dışarıdan da farkedilen bir enerjisi vardır. Karizmatik olurlar ama bir o kadar da sahiplenici oluyorlar. Bazıları takıntılı kıskanç oluyor. Ama tabi burca göre değerlendirme çok yapılmamalı. Mesela ben ana burcumun değil yükselen burcumun özelliklerini taşıyorum. Umarım iyi biridir sizin enerjinizi sevdim umarım mutlu olursunuz![]()
Akrep bi sevgilim vardı çok sever sahiplenirdi.Ben istemeden herşeyimi düşünür yapar, her konuda destekler, ağzımdan çıkacak bir harfe bakar, üzerime titrerdi. Genç ve toydum o zamanlar hangi kursa eğitime gitsem en sevdiğim yemekleri yollar (yemek kırmızı çizgimTamam, akrepse koy sepete, devam. Valla olumlu bir şeyler hissediyorum.![]()
Çok merak ettim, bu kadar ilgili adam sonra n'oldu?Akrep bi sevgilim vardı çok sever sahiplenirdi.Ben istemeden herşeyimi düşünür yapar, her konuda destekler, ağzımdan çıkacak bir harfe bakar, üzerime titrerdi. Genç ve toydum o zamanlar hangi kursa eğitime gitsem en sevdiğim yemekleri yollar (yemek kırmızı çizgim), her güne çiçekler ve hediyelerle başlardım. Aaah ah çok güzel kokardı, çok romantik, tutkulu ve libidosu yüksekti, fazla yakışıklı olmasa da değişik bi havası vardı bütün kızlar peşindeydi ama göz ucuyla bile bakmazdı.Tüm hayatını bana kanalize etmişti.Evimin tam karşısındaki bi yeri satın alıp sevdiğim yemekleri yapan bi yere dönüştürüp mekana adımı vermişti.Balkona çıkıp orayı gördükçe çok mutlu olurdum. Bir daha o kadar sevildim mi bilmiyorum
![]()
Ben ikizler eşim akrep. Zor.Akrep burcu. Ben ikizler. Olur mu sizce. O 33, ben 30 yaßımdayım.
Yok çok zor çok.Akrepse yürü bacım buldun da bunuyon sende![]()
Çok merak ettim, bu kadar ilgili adam sonra n'oldu?