Görücü usulü evlenen bayanlar, bir bakarmisiniz???

canım merhaba yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm...bende görüşmelerimde rahat olmaya çalışıyorum...1.görüşmede mutlaka uzun uzun konuşurum,beğenmesem bile...hani belki tanıdıkça bişeyler hissederim diye...ama hissetmiyorsam devam etmem...2.görüşmeyi yapamam işkence gibi gelir bana...en son görüşme yaptığım kişiyle ailemin israrıyla görüşmek zorunda hissettim kendimi...2hafta sonra beni aradığında dayanamayıp devam edemeyeceğim dedim...
buara yine yeni biriyle görüşeceğim...bana hep şans ver diyorlar ama içim ısınmayınca olmuyor...sende bu durumu yaşadınmu...tavsiyen ne olur...

merhaba kizlar,

yazilarinizi yeni okuyorum. Bu durumda bir tek ben degilmisim buna sevindim:)

Tavsiyeleriniz önerilieriniz icin tesekkürler.
Tecrübelerinizide paylasmissiniz onun icinde ayrica tesekkürler :)

Biz karsilikli olmayacagina karar verdik ve baslamadan yollari ayirdik.....

Sizinde dediginiz gibi insanin ici isinmayinca olmuyor. Isterse dünyanin en iyi insani olsun.
Bundada icime sinmeyen seyler vardi. Huzursuz eden seyler...

En onemlisi icinin isinmasi zaten..tipi,yasi,parasi,pulu hicbisey onemli degil...sonucta bi omur geciriceksin..yasinda kucuk cok aceleye getirme bence ama benim gibi otuzunada kalma derim sonra insan daha secici oluyor...

En onemlisi icinin isinmasi zaten..tipi,yasi,parasi,pulu hicbisey onemli degil...sonucta bi omur geciriceksin..yasinda kucuk cok aceleye getirme bence ama benim gibi otuzunada kalma derim sonra insan daha secici oluyor...

Nasip Kismet her sey...bilemiyorum su an banada sanki hic evlenmeyecekmisim gibi geliyor. Kimi karsima tanis diye cikarsalar itici geliyor. Artik hic istemiyourm bile..Kafa yapima uyan yokki aralarinda..Cözemedim gitti.. Benimle tanismak Isteyenlerin hepside benzer karakterdelerdi.
Sogudum cidden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…