- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
bence hicte olmaz. öyle şartlıyorsunuz kendınızıde ondan. aşk omadan o heycanı yaşamadan evlenılmemelı. o ne öyle iş görüşmesi gibi aılece dızılıyorlar tanımadan etmeden kacıncı yüz yıldayızGörücu usulünde etkilenme olmaz diye kendini sartlama. Oluyor çünkü ,bizzat yaşadım .
arkdas üzerıne tanışmak görücü usulu degılkı.aileyle lap diye eve gelmek görücü usulu:)Esimle bi arkadasim vasitasiyla tanistim..bi nevi gorucu usulu..ama o kadar cok kisiyle tanismistimki bu kezde olmiycak diye o kadar kendimden emin gittimki yanina...bak simdi bebis bekliyoruz..o senin kismetinse sen ne yaparsan yap oluyor..tanis denemekten ne zarar cikarki....belkide oda senin kaderin olacakk
eşinizde sizde cok cahilsiniz o ne iğrenc oyle yok parmak kestı yok bezi görmek isterse. sesli güldümBen şuan 3 yıllık evliyim önce onu soyleyim ve görücü usulu evlendik
2. Gorustugum kisiydi görücü usulu olarak 3 gün aglamam sonucunda kv geldi agladi nerdeyse bi kere görüş yok dersen ısrar etmicem dedi neler söyledi ikna etmek için çünkü esim demiş eğer x yok derse bi daha kimseye ısrar etmiceksin gidelim diye olursa x olacak neyse ben tamam dedim annemde şaşırdı neyse aksam gelelim dediler saat 5 ark ne giydin diyolar ben daha düş bile almadim neyse 8 de geleceklerdi 7de geldiler kaynis dayanamamis tez canlıdır odaya geçtik ikimizdik bizimkilr biliyo yok dicemi neyse konustuk ikimizde soracaklarimizi sorduk ikimizde hayirlisi olsun dedik ama net bisey yokk
Salona geçtik yanlarina esimin eniştesine kafasiyla işaret ederken gormus babam üzülmüş x yok dedi cocugun yüzü dusmus diye kafayi kaldirmiyo hic neysee bunlar gitti annem geldi noldu dedi heralde istemeye gelirler dedim esime sormuslar eve giderken oda istemeye gidek heralde kabul edecek demiş bizimkiler sokta hani yok diyodun 3 gündür agliyodun falan çünkü babam basta istemedigime çok üzülmüştü esimi çok severdi hatta bekarken gidekte baba isteyek falan diye ugrasirdim ben gulerdi evlatlik alalim falan derdim
Çok uzattim heralde velhasil isteme oldu 1 ay sonra nisan sonra rüya gibi bi nişanlılık evresi gecirdim hediyeler süprizler karşılıkli tabi iki kat ustumuzde ark vardı eşimin ordan bizim balkona iple kutu birakmis gece falan aşık olduk birbirimize sonrasında evlendik ilk gecemiz de skntlydi uzatmayim benim zar esnekmis patlamadi hastaneye gidelim dedim ben ole ogrendik esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım oda ağladı başlasi olsa ilk gün babasinin evine yollardim sana kiyamadim yine olsa yine seni secerim dedi ama o 3 gün zorlu geçmişti bizim için neyse sonrasında her evde oldugu gibi sorunlarimiz oldu oluyoda
Ama görücü usulu evlendigim için hic pişman değilim
aynen katiliyorum cok buyuk askmis :))annem sorarsa bunu göster
başkası olsa ilk gün babasının evine yollardım
valla sağolun beni kocalardan kaynanalardan evlilikten soğuttunuz.
---
şahsen görücü usülü evliliğe sıcak bakmıyorum.
"başkası olsa ilk gün babasının evine yollardım"...sanki eşya almış beyefendi de defolu çıkmış, sanki kadınlar mal.ayrıca kaynananız o bezi sormamışsa bile böyle bir adetin eşinizin aklına gelmesi, bunu göster diye kanlı bez vermesi yeterince iğrenç.çünkü adetin kendisi çok çok iğrenç eşiniz bunu düşünemiyor mu ne kadar yanlış bir şey olduğunun farkında değil mi.Kaynanam o bezi sormadı bile eskiden gelen bi dusunce olduğu için esimdede yer etmiş ve sorarsa diye düşünmüş
Ayrıca ben anlattigim hic bişeyde soğuyacak bi taraf göremiyorum Kusura bakma
Ben de 26 yasindayim kalbimin isimdigi insanlarda sonra dan hep yamukluk cikti gorucu usulu degilde 1 yildir konustgm normal biri var arkadasm o hep benle evlenmek isterdi ben umursamiorm soyle soyleyim isinmadim hep te soyledjm yuzune ama bana cok iyi davraniyor ben hic elektrk alamadm ama mantigim evet diyor kalbim hayir bana da akil verin yaGörücü usulü görüşmelerim oldu benim . Artısı da var eksisi de...
Karşındakinin ailesini biliyorsun en azından ama illa hemen elektrik alınır mı bilmem biraz konuşmak lazım.
TavsiyeM kalbinizin tam ısınmadigı birini kabul etmeyin
Beklemenizi tavsiye ederim eminim ikisi bir arada çıkacak karşınıza;-)Ben de 26 yasindayim kalbimin isimdigi insanlarda sonra dan hep yamukluk cikti gorucu usulu degilde 1 yildir konustgm normal biri var arkadasm o hep benle evlenmek isterdi ben umursamiorm soyle soyleyim isinmadim hep te soyledjm yuzune ama bana cok iyi davraniyor ben hic elektrk alamadm ama mantigim evet diyor kalbim hayir bana da akil verin ya
Ben şuan 3 yıllık evliyim önce onu soyleyim ve görücü usulu evlendik
2. Gorustugum kisiydi görücü usulu olarak 3 gün aglamam sonucunda kv geldi agladi nerdeyse bi kere görüş yok dersen ısrar etmicem dedi neler söyledi ikna etmek için çünkü esim demiş eğer x yok derse bi daha kimseye ısrar etmiceksin gidelim diye olursa x olacak neyse ben tamam dedim annemde şaşırdı neyse aksam gelelim dediler saat 5 ark ne giydin diyolar ben daha düş bile almadim neyse 8 de geleceklerdi 7de geldiler kaynis dayanamamis tez canlıdır odaya geçtik ikimizdik bizimkilr biliyo yok dicemi neyse konustuk ikimizde soracaklarimizi sorduk ikimizde hayirlisi olsun dedik ama net bisey yokk
Salona geçtik yanlarina esimin eniştesine kafasiyla işaret ederken gormus babam üzülmüş x yok dedi cocugun yüzü dusmus diye kafayi kaldirmiyo hic neysee bunlar gitti annem geldi noldu dedi heralde istemeye gelirler dedim esime sormuslar eve giderken oda istemeye gidek heralde kabul edecek demiş bizimkiler sokta hani yok diyodun 3 gündür agliyodun falan çünkü babam basta istemedigime çok üzülmüştü esimi çok severdi hatta bekarken gidekte baba isteyek falan diye ugrasirdim ben gulerdi evlatlik alalim falan derdim
Çok uzattim heralde velhasil isteme oldu 1 ay sonra nisan sonra rüya gibi bi nişanlılık evresi gecirdim hediyeler süprizler karşılıkli tabi iki kat ustumuzde ark vardı eşimin ordan bizim balkona iple kutu birakmis gece falan aşık olduk birbirimize sonrasında evlendik ilk gecemiz de skntlydi uzatmayim benim zar esnekmis patlamadi hastaneye gidelim dedim ben ole ogrendik esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım oda ağladı başlasi olsa ilk gün babasinin evine yollardim sana kiyamadim yine olsa yine seni secerim dedi ama o 3 gün zorlu geçmişti bizim için neyse sonrasında her evde oldugu gibi sorunlarimiz oldu oluyoda
Aman ne mikemmel bir hikaye...Düğün üstü banyoda bir beze bakıp ağlayan iki cahil, ilkel insan.
Aman ne mikemmel bir hikaye...Düğün üstü banyoda bir beze bakıp ağlayan iki cahil, ilkel insan.
Kadını çürük elma gibi görüp satıcısı olarak gördüğü ailesine malınız çürük çıktı der gibi iade edebileceğini söyleyen bunu kendine hak gören bir adama romantik diyor yahu. Bir de oturup ağlamış babana yollardım ama sen olunca yollamadım diye. Zihniyete bak. Bu zihniyete de bir kadın romantik diyor pes.
Kalkıp öyle parmak kesip doktora gidip esnek mi diye sorup beni anama babama yollayacağını söylecek adama, bir zar mevzusuna ağlayan adama ben koca demem romantik hiç demem.
Ne merhametli adammış acımışta yollamamış. Ya peki size acımasaydı? Babanızın evine paketleseydi o zaman ne olacaktı. Hastane kısmına değinemiyorum bile rezillik. Düğün günü hastaneye karısını zar kontrolüne getiren adama hastanedekiler ne gözle bakıyor haberiniz var mı sizin? Hastaneye gitmeseydiniz sonunuz zaten babanızın evi olurdu..Ben şuan 3 yıllık evliyim önce onu soyleyim ve görücü usulu evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?