Görücü usulu evlilik.

Hanımefendi bence karşınızdaki insanları etkileyemeyen bir adam olarak düşünüp gitmeyin. Çünkü bilemezsiniz belki kız arkadaşları oldu bir şekilde kötü şeyler yaşadı hayalkırıklıkları oldu onun da.İnsanlar sandığı gibi çıkmadı vs. Bir sürü sebep olabilir yani. Zaten bana görücü usulü aslında iyi gibi geliyor.Çünkü sizi tanıştıracak kişiler gerçekten özelliklerinizi biliyorsa bir nevi uyumlu insanla tanıştırıyorlar. Yani olabilir bence önyargısız gidin sadece

Önyargılarını hafızanı anılarını geçmişte ki ilişkilerini yaşadıklarını herşeyini unutarak tanış ve o ilk görüşte ki hissettiğin neyse ötesi yok.
İyi anlamda etkilenirsen aşık olursun ama hiç elektrik almazsan sana itici gelirse hemen numaradan ayağını burk ve ordan uzaklaş derim
Sonradan aşık olunmuyor canım.
(Tecrübeyle sabittir )

bana da ilk görüşte aşk yoktur gibime geliyor. yani durduk yere adamın tipine niye aşık olayım ki ergen değiliz. ben eşimi tanıdıkça sevdim. huylarını karakterini öğrendikçe. ilk seferde karar verip iyi ki de bitmemiş

dikaktimi ceken biseyi sormak istedim sadece.
bence cokda buyuk olmayan bir yastasin 26.
ve bircok kendi tanidigin bircokda gorucu usulu tansitigin insan oldugundan abhsetmissin, biraz evlilik olayini takinti haline getirmmis olabilirmisin?
bence bir sure bu konudan uzaklas ve rahatca hayatini yasa.
arkadaslarin tanidiklarin yine birileriyle tanistirabilir seni ama adini gorucu usulu yada evlilik niyeti gibi adlandirmasaniz daha iyi olur bence.
once bi konusun tanisin bir zmn gecsin olaylar evlilige dogru gider belki.

Bence ilk goruste etkilesim onemli:)bende sonradan olmuyo oyle seyler:))

Ben şuan 3 yıllık evliyim önce onu soyleyim ve görücü usulu evlendik

2. Gorustugum kisiydi görücü usulu olarak 3 gün aglamam sonucunda kv geldi agladi nerdeyse bi kere görüş yok dersen ısrar etmicem dedi neler söyledi ikna etmek için çünkü esim demiş eğer x yok derse bi daha kimseye ısrar etmiceksin gidelim diye olursa x olacak neyse ben tamam dedim annemde şaşırdı neyse aksam gelelim dediler saat 5 ark ne giydin diyolar ben daha düş bile almadim neyse 8 de geleceklerdi 7de geldiler kaynis dayanamamis tez canlıdır odaya geçtik ikimizdik bizimkilr biliyo yok dicemi neyse konustuk ikimizde soracaklarimizi sorduk ikimizde hayirlisi olsun dedik ama net bisey yokk

Salona geçtik yanlarina esimin eniştesine kafasiyla işaret ederken gormus babam üzülmüş x yok dedi cocugun yüzü dusmus diye kafayi kaldirmiyo hic neysee bunlar gitti annem geldi noldu dedi heralde istemeye gelirler dedim esime sormuslar eve giderken oda istemeye gidek heralde kabul edecek demiş bizimkiler sokta hani yok diyodun 3 gündür agliyodun falan çünkü babam basta istemedigime çok üzülmüştü esimi çok severdi hatta bekarken gidekte baba isteyek falan diye ugrasirdim ben gulerdi evlatlik alalim falan derdim

Çok uzattim heralde velhasil isteme oldu 1 ay sonra nisan sonra rüya gibi bi nişanlılık evresi gecirdim hediyeler süprizler karşılıkli tabi iki kat ustumuzde ark vardı eşimin ordan bizim balkona iple kutu birakmis gece falan aşık olduk birbirimize sonrasında evlendik ilk gecemiz de skntlydi uzatmayim benim zar esnekmis patlamadi hastaneye gidelim dedim ben ole ogrendik esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım oda ağladı başlasi olsa ilk gün babasinin evine yollardim sana kiyamadim yine olsa yine seni secerim dedi ama o 3 gün zorlu geçmişti bizim için neyse sonrasında her evde oldugu gibi sorunlarimiz oldu oluyoda

Ama görücü usulu evlendigim için hic pişman değilim

Eğer sevdiğin biri yoksa 26 yaş bana evlilik için erken geliyor. Heleki evlilikten ümidi kesmiş gibi görücü usulüne yeşil ışık yakmak anlamsız.. Daha çok gençsiniz, hayatınızı yaşayın, mutlu olun, mutlu oldukça zaten birini bulursunuz.

Bende görücü usulü evlendim şükür çok mutluyum çok sevdim çok sevildim birbirinizi tanımaya çalışırken seneler akıp gidiyo 18 yıl olmuş iyi kötü şükür ..görsel olarak hoşunuza gittiyse hayırlısıyla oluruna bırak kavun değilki bilemeyiz ..ilk görüşte aşk diye birşey yoktur ..Zaman'la onun gülen yüzü size davranışı hareketleri içinizi ısıtır bişiler hissetmeye başlarsın

Ben oyle ewlendim, direkt etkilendim oda tabi, sonra bulustuk ettik oyle oyke icime sindi iyice ama kor kutuk asik degildim tabi ewlenince ,, fakat sonra daha cok asik oldum ben, bi yatagi bir yastigi paylasuosun Rabbim daha sicaklik veriyor ve hemen su noktaya geldim ' ben esimden baskaa hicccccccc kimse ile yapamazdin asla, ondan baskasinu da sewemezdim ' kayinvalidemde beni sewio cok iy ki yok dememisim ewlnemisim ,4yıllık ewlıyım bıde kızımız var Rabbıme sukur olsun

Bence Görücü usulune ön yargıyla bakmaman gerek araştırmalara göre görücü usulu evlilikler daha uzun sürüyormus.Kanın ısınırsa kabul edersin olmasada zorlama.
Bende görücü usulü evlilik dusunüyorum.

İlk görüşte aşka inanmıyorum. .
Zamanla,tanıdıkça sever insan . .
Görücü usulü evlendim. .
Şükür. .

annem sorarsa bunu göster
başkası olsa ilk gün babasının evine yollardım
valla sağolun beni kocalardan kaynanalardan evlilikten soğuttunuz.
---
şahsen görücü usülü evliliğe sıcak bakmıyorum.

Görücü usulü derken?
Hani eski tip gelip ailesi ile birlikte tanışacak mısınız yoksa aileler vasıtası ile telefonunuzu verip özelden mi tanımaya çalışacaksınız.

İlki ise çok zor ya, yani etkilenen vardır belki de o ortamda çok çok zor, belki siz de o ortamda duygularınıza konsantre olamıyorsunuzdur ve olacağı varsa sa olmaz. İkinci gibi bir durum ise bence iyi bir başlangıç olur.

Görücü usulüne ben de sıcak bakmıyordum ama artik öyle düşünmüyorum.

Vallahi evlilik beyaz eşya gibi şans işi resmen..

Burda ne konular gördük. Evlenmeden once bilmem kaç yılimiz, düğünümuz, balayimiz vs rüya gibiydi diye başlayip kötü bir sekilde biten.

Ya zaten görücü usulü bile olsa tanisir tanismaz evlenecek değilsin ya. Bir iki görüşürsun olmadi istemeyecegini söylersin ya da bir süre daha görüşüp taniyalim birbirimizi dersin.

Ben görücü usulü tanışmadım hayatımdaki kişiyle ama o beni seviyordu, çabaladı. Sonradan sevdim. Sizinle yakın yaşlardayız. Bunun bir standartı olmaz.
Ama ilk görüşte ya bu insanla olur diyorsunuz aşk gibi, etkilenme gibi olmasa da. O duygu oluşursa bir şans verebilirsiniz.

esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi

Ben bundan igreniyorum işte

Alınma da yani genel anlamda.

Erkek bunu yapmak yerine tam tersine o iğrenç bez parcasi istenildiğinde sert tepki verip susturmali adamsa. Hastane kısmına hic deginmeyecegim bile. Bi fedakarlık göremedim bundan dolayı anlattiysan.

annem sorarsa bunu göster
başkası olsa ilk gün babasının evine yollardım
valla sağolun beni kocalardan kaynanalardan evlilikten soğuttunuz.
---
şahsen görücü usülü evliliğe sıcak bakmıyorum.

Kaynanam o bezi sormadı bile eskiden gelen bi dusunce olduğu için esimdede yer etmiş ve sorarsa diye düşünmüş

Ayrıca ben anlattigim hic bişeyde soğuyacak bi taraf göremiyorum Kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…