- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
Önyargılarını hafızanı anılarını geçmişte ki ilişkilerini yaşadıklarını herşeyini unutarak tanış ve o ilk görüşte ki hissettiğin neyse ötesi yok.Konuyu uzatmayacagim.
26 yasinda evlilik niyetinde bir insanim.
Simdiye kadar karsima cikanlardan yani kendi bulduklarimdan bir sey cikmadi. Daha dogrusu nerde olmaz insan var onu begendimde diyebiliriz. Bu konuda beceriksizde olabilirim bilmiyorum. Gorsellik takintim oyle cok yok. Benim icime sinsin yeter.
Gorucu usulu gorustuklerimde olmadi. Icime sinmedi yani simdiye kadar.
Simdi yine gorucu usulu birisiyle gorusecegim. Ama aklimda hep soru isareti. Gorucu usulunu is gorusmesi gibi goruyorum duygusal hareket edemiyorum baslica sorunum bu. Yada simdiye kadar hic gorucu usulu birisinden etkilenmedim belkide o yuzden bilmiyorum. O yuzden kenditanisip duygusal hareket ettiklerimde gozume batmayan seyler gorucu usulunde batiyor.
Birde sanki sevemeyecekmisim gibi geliyor.
Size sormak istedigim ilk dakikada etkilenme olmasi onemlimi yoksa sonradan bi yakinlik olabilir mi?
Kriterler onemli denir ama bence etkilenme onemli sizce durum nasil olmasi gerek? Tecrubeleriniz dogrultusunda bana yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Bence ilk goruste etkilesim onemli:)bende sonradan olmuyo oyle seyler:))Konuyu uzatmayacagim.
Simdiye kadar karsima cikanlardan yani kendi bulduklarimdan bir sey cikmadi. Daha dogrusu nerde olmaz insan var onu begendimde diyebiliriz. Bu konuda beceriksizde olabilirim bilmiyorum. Gorsellik takintim oyle cok yok. Benim icime sinsin yeter.
Simdi yine gorucu usulu birisiyle gorusecegim. Ama aklimda hep soru isareti. Gorucu usulunu is gorusmesi gibi goruyorum duygusal hareket edemiyorum baslica sorunum bu. Yada simdiye kadar hic gorucu usulu birisinden etkilenmedim belkide o yuzden bilmiyorum. O yuzden kenditanisip duygusal hareket ettiklerimde gozume batmayan seyler gorucu usulunde batiyor.
Size sormak istedigim ilk dakikada etkilenme olmasi onemlimi yoksa sonradan bi yakinlik olabilir mi?
Kriterler onemli denir ama bence etkilenme onemli sizce durum nasil olmasi gerek? Tecrubeleriniz dogrultusunda bana yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Bende görücü usulü evlendim şükür çok mutluyum çok sevdim çok sevildim birbirinizi tanımaya çalışırken seneler akıp gidiyo 18 yıl olmuş iyi kötü şükür ..görsel olarak hoşunuza gittiyse hayırlısıyla oluruna bırak kavun değilki bilemeyiz ..ilk görüşte aşk diye birşey yoktur ..Zaman'la onun gülen yüzü size davranışı hareketleri içinizi ısıtır bişiler hissetmeye başlarsınKonuyu uzatmayacagim.
Ben oyle ewlendim, direkt etkilendim oda tabi, sonra bulustuk ettik oyle oyke icime sindi iyice ama kor kutuk asik degildim tabi ewlenince ,, fakat sonra daha cok asik oldum ben, bi yatagi bir yastigi paylasuosun Rabbim daha sicaklik veriyor ve hemen su noktaya geldim ' ben esimden baskaa hicccccccc kimse ile yapamazdin asla, ondan baskasinu da sewemezdim ' kayinvalidemde beni sewio cok iy ki yok dememisim ewlnemisim ,4yıllık ewlıyım bıde kızımız var Rabbıme sukur olsunKonuyu uzatmayacagim.
annem sorarsa bunu gösterÇok uzattim heralde velhasil isteme oldu 1 ay sonra nisan sonra rüya gibi bi nişanlılık evresi gecirdim hediyeler süprizler karşılıkli tabi iki kat ustumuzde ark vardı eşimin ordan bizim balkona iple kutu birakmis gece falan aşık olduk birbirimize sonrasında evlendik ilk gecemiz de skntlydi uzatmayim benim zar esnekmis patlamadi hastaneye gidelim dedim ben ole ogrendik esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım oda ağladı başlasi olsa ilk gün babasinin evine yollardim sana kiyamadim yine olsa yine seni secerim dedi ama o 3 gün zorlu geçmişti bizim için neyse sonrasında her evde oldugu gibi sorunlarimiz oldu oluyoda
esim banyoya girdi gelince kapı kilitli suphelendim çıktı beyaz bez olurya gerdek2 bezi onu almış parmagini kesmiş kana bulamış annem sorarsa bunu göster dedi
annem sorarsa bunu göster
başkası olsa ilk gün babasının evine yollardım
valla sağolun beni kocalardan kaynanalardan evlilikten soğuttunuz.
---
şahsen görücü usülü evliliğe sıcak bakmıyorum.
Ben bundan igreniyorum işte
Alınma da yani genel anlamda.
Erkek bunu yapmak yerine tam tersine o iğrenç bez parcasi istenildiğinde sert tepki verip susturmali adamsa. Hastane kısmına hic deginmeyecegim bile. Bi fedakarlık göremedim bundan dolayı anlattiysan.[/
Fedakarlık olduğu için anlatmadim
Ayrıca kv sormadı bile eskiden gelen bi düşünce olduğu için esim sorarsa diye düşünmüş kendince ayrıca olaki sordu alıp eline verecek değilim neyse anlattigimada pişman oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?