- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
Ailesini bilmiyorum yabanci.Görücü usulü görüşmelerim oldu benim . Artısı da var eksisi de...
Karşındakinin ailesini biliyorsun en azından ama illa hemen elektrik alınır mı bilmem biraz konuşmak lazım.
TavsiyeM kalbinizin tam ısınmadigı birini kabul etmeyin
Iste simdiye kadar olmayinca acaba sorun bu gorucu usulu mevzusubdami diye dusunmeden edemedim.Görücu usulünde etkilenme olmaz diye kendini sartlama. Oluyor çünkü ,bizzat yaşadım .
Konuyu uzatmayacagim.
26 yasinda evlilik niyetinde bir insanim.
Simdiye kadar karsima cikanlardan yani kendi bulduklarimdan bir sey cikmadi. Daha dogrusu nerde olmaz insan var onu begendimde diyebiliriz. Bu konuda beceriksizde olabilirim bilmiyorum. Gorsellik takintim oyle cok yok. Benim icime sinsin yeter.
Gorucu usulu gorustuklerimde olmadi. Icime sinmedi yani simdiye kadar.
Simdi yine gorucu usulu birisiyle gorusecegim. Ama aklimda hep soru isareti. Gorucu usulunu is gorusmesi gibi goruyorum duygusal hareket edemiyorum baslica sorunum bu. Yada simdiye kadar hic gorucu usulu birisinden etkilenmedim belkide o yuzden bilmiyorum. O yuzden kenditanisip duygusal hareket ettiklerimde gozume batmayan seyler gorucu usulunde batiyor.
Birde sanki sevemeyecekmisim gibi geliyor.
Size sormak istedigim ilk dakikada etkilenme olmasi onemlimi yoksa sonradan bi yakinlik olabilir mi?
Kriterler onemli denir ama bence etkilenme onemli sizce durum nasil olmasi gerek? Tecrubeleriniz dogrultusunda bana yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Iste bende cok sicak bakmazdim ama kendi tanistiklarim hep bi sorunlu cikinca ister istemez bi olur gozuyle bakmaya basladim. Ama ne kadar bakabildim bilmiyorum.Gorucu usulu tanismaya sicak bakmiyorum. Boyle birinden etkilenecegimi de sanmiyorum ama yapi meselesi belki frekanslariniz tutar ve etkilenirsin.
Iste gorucu usulu gorusmelerimi ozetlemissiniz. Bilmiyorum kafam cok karisik.karşıdaki adam kadınları etkileyebilen birisi olsa zaten görücü usulü birisini aramaz. Karşınıza geçip kasılıp doğru düzgün konuşamayacağı için samimi ortam olmaz. O doğal olmadığı için sizde rahatsız olursunuz. Sonuç olarak rahatsız olduğunuz ortamda bulunmak istemezsiniz. Zamanla açılabilir ama çok bir gelişme göstermeyedebilir.
Hayırlı zamanda olsun dua edin inanin evlilik kolay değil o malum elektriği aldığınla bile zorAilesini bilmiyorum yabanci.
Simdiye kadar hicbirisinden alamadim bakalim bu nasil olacak.
Goruslerinizin bir coguna kariliyirum.Sana bir sorum var,Evlenmek zorunda mı hissediyorsun kendini?
Ben de 29 yaşındayım,ama evliliğe başka bakıyorum.
Mesela,evlilik niyeti ile tanıştırılmak tuhaf geliyor bana.
Evlilik,güzel giden şeylerin taçlandırılmış hali..
Sevdiğin biri yoksa,seven biri yoksa körü körüne evlilik isteme..
İllaki seversin birini,ama hayatın akışında olsun bu.Doğasında yaşa ..
Lütfen kendini evlenmek zorunda hissetme,buna mecbur bırakma.Önüne çıkan seçenekleri sevmek zorunda değilsin.
Hele bu şekilde her görüştüğün de her şey gözüne batar.Karşıdaki adama potansiyel eş adayı olarak bakınca normal şeyler de bile sıkıntı yapıyorsun.
Çevremdekiler de beni tanıştırmak istiyor birileri ile ..
Ama ben,bunun bu şekilde olmasına karşıyım.
Aşk yoksa,ne yapayım evliliği..Evliliği bir görevmiş gibi yapmak yerine,ayaklarım yerden kesile kesile bana evliliği düşündürecek adamı beklemeyi tercih ediyorum.
Elbet bir yerde karşılarız onunla,yeter ki bunu gerçekten isteyip kendimizi mecbur hissetmeyelim bir şeylere.
Valla ben ilk bakista ozelliklede tipinden hoslandiysam devam ederim tanimak isterim ama tipi etkileyici gelmediyse dur bi taniyim belki karaktei iyidir demem.. Bence bu kendini kandirmak karakteri mukemmel olsa ne olucak gulusu icini isitmadiktan sonra.. Ama suda var bak bu onemli bi ayrinti cok yakisikli olsa bile etkileyemeye bilir seni gulusu bakisi minikleri .. Etki yoksa tanimayada calismayada gerek yok cunku mehmet coskundeniz bile ayni seyi der sonradan asik olunmaz sonradan sadece taniyip seversin ask ilk bakista ilk baslarda olurKonuyu uzatmayacagim.
26 yasinda evlilik niyetinde bir insanim.
Simdiye kadar karsima cikanlardan yani kendi bulduklarimdan bir sey cikmadi. Daha dogrusu nerde olmaz insan var onu begendimde diyebiliriz. Bu konuda beceriksizde olabilirim bilmiyorum. Gorsellik takintim oyle cok yok. Benim icime sinsin yeter.
Gorucu usulu gorustuklerimde olmadi. Icime sinmedi yani simdiye kadar.
Simdi yine gorucu usulu birisiyle gorusecegim. Ama aklimda hep soru isareti. Gorucu usulunu is gorusmesi gibi goruyorum duygusal hareket edemiyorum baslica sorunum bu. Yada simdiye kadar hic gorucu usulu birisinden etkilenmedim belkide o yuzden bilmiyorum. O yuzden kenditanisip duygusal hareket ettiklerimde gozume batmayan seyler gorucu usulunde batiyor.
Birde sanki sevemeyecekmisim gibi geliyor.
Size sormak istedigim ilk dakikada etkilenme olmasi onemlimi yoksa sonradan bi yakinlik olabilir mi?
Kriterler onemli denir ama bence etkilenme onemli sizce durum nasil olmasi gerek? Tecrubeleriniz dogrultusunda bana yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
bir yanindan hayatta yapmak istediklerim. Oteki yanimdan evlenen esleriyle mutlu arkadaslarim. Diger taraftanda neden evlenmiyosun diyen cevre cekistirup diruyor.Görücü usulüne sıcak bakmıyorum, etkilenilmez gibi geliyor bence.
Arkadaşımı dürtüp of kızım şu çociğe bak deyince bu görücü usulü oluyorsa buna karşı değilim ama heheh
Bence mantığın yanlış konu sahibi.
Görücü usulü mantık evliliğidir. Senin mantığına gözüne hitap edenle evlenirsin esasen. Bu sebepten ötürü açık bulman doğal
Akışına bırak bakalım, 26 yaş çok genç
Neden acele ediyorsun?
Belki aşk seni bulacak gelip şırank diye, bunu yaşa bakalım.
Olmazsa bunu da değerlendirirsin.
iki dakika da etkilenme olup olmaması önemli değil önemli olan uzun vadede olabilecekmi karşındaki kişiye vereceğin şans önemli sen ondan iki dakikada etkilenmiyorsun diye sanıyormusun ki o senden iki dakikada etkilenecek hayır ikiniz için aynı durum söz konusu ama bu işe ben bununla evlenmeliyim diye başlarsan o zaman hep onun suratına bakarsın ay bunun kaşı böyle yok dişi böyle dersin hep olumsuz şeyleri bulursun olmaması için kendine sebep yaratırsın yani bu işi uzun vadeye yaymalısın arkadaş olarak başlamalısın karşı tarafta öyle başlamalı
Iste o etkilenme cok onemli. Gorusme olacak artik ondan sonra duruma bakacagim. Benide geriyor bu isler ama yine dustum bi yola. Hayirlisi bakalim.Valla ben ilk bakista ozelliklede tipinden hoslandiysam devam ederim tanimak isterim ama tipi etkileyici gelmediyse dur bi taniyim belki karaktei iyidir demem.. Bence bu kendini kandirmak karakteri mukemmel olsa ne olucak gulusu icini isitmadiktan sonra.. Ama suda var bak bu onemli bi ayrinti cok yakisikli olsa bile etkileyemeye bilir seni gulusu bakisi minikleri .. Etki yoksa tanimayada calismayada gerek yok cunku mehmet coskundeniz bile ayni seyi der sonradan asik olunmaz sonradan sadece taniyip seversin ask ilk bakista ilk baslarda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?