Baska kizi gormeye geliyorlar ve sen gorusmek mi istiyorsunahahha tamda öyle oldu inanırmısın taa ekimde ama suan yine aynı konu açıldı oturdugum şehre baska bir kızı görmeye geliyorlarmış istersen aile olamdan bi görüşün dediler ama bilmiyorum içimdede keşke kalmasın istiyorum tanışmadan tanıyamıyorsun insanları aracılarda düzgün aracı olamadılar zaten
aynen ama telefon num isteyen ben oldum çocuk bi girişimde bulunmadı bence bu yanlısBenim yakin arkadasim gecen sene gorucu usulu nisanlandi. Soyle oldu. Ilk once aileler buldu. Fotograflarini gosterdiler. Sonra telefon numaralarini verdiler. Ordan konusmaya basladilar. Bir kac defa bulustular. Uc ay ya da bes ay konustular. Anlastiklarini farkettiler. Nisanlandilar.
hayır onlar tekrar görüşmek için teklif etti bu sefer sadece cocukla bende içimdeki acaba yı atmak keşke tanısaydım sadece olup olmayacagını anlayacaktım dememek için kararsızımBaska kizi gormeye geliyorlar ve sen gorusmek mi istiyorsun
işte ailelerin oanyından önce ben erkekle görüsmek istedim aileler konusmadı aracı sadece konustu iki taraf ileBen öyle tanıştım
Benden iki ay once bı arkadasım gorucu usulu tanıstı nişanlandı.benmde nişanım yakın.
Önce oğlanın ailesi dusunur.resmını gosterır.oglan begenırse gelır aılene soylerler.ailen uygun gorurse sizi tanıstrrlar.siz konusursunuz.evlılıge dair aklınıza ne gelırse konuşun.evlılıkten beklentıler huylarınız.neyı sevıp sevmezsn.duygusal bı bag kurmadan bunların konusulması gerekır.ztn anlaşırsanız gerısı gelıyor.olmazsa anlasamadık der ayrılırsınz
Bence gorusme bu ne yani pazardan elma secer gibi her pazarciya ugramislarhayır onlar tekrar görüşmek için teklif etti bu sefer sadece cocukla bende içimdeki acaba yı atmak keşke tanısaydım sadece olup olmayacagını anlayacaktım dememek için kararsızım
o konuda haklısın sürekli kız bakıyorlar ve begenmiyorlar falan tabi begenmeme her iki taraflıda olabilir orasını bilemiyorumBence gorusme bu ne yani pazardan elma secer gibi her pazarciya ugramislar
Bence bosver kac yasindasin ki daha iyileri cikar karsinao konuda haklısın sürekli kız bakıyorlar ve begenmiyorlar falan tabi begenmeme her iki taraflıda olabilir orasını bilemiyorum
aynen ama telefon num isteyen ben oldum çocuk bi girişimde bulunmadı bence bu yanlıs
En basta Gorucu usulu evlilik cahilce bana sorarsan. Yillarca flort edenler bilr evlenince bocaliyor birini tanimadan evlenip nasil mutlu olunur ben anlayamiyorum.Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. görücü usulü evlilik aşamaları nasıl olur ?
kız önce damatla tanışıp anlaşabildiğini gördükten sonra aile ile mi tanışmalı, yoksa ilk olarak erkek tarafının annesi babası kardeşleri kız evine gelip kız ve ailesiyle tanıştıktan sonramı damatla görüşülüp konuşulmalı ?ilk sadece fotograflar'ı görüp yüz yüze görüsüneceye kadar telefonda konuşulmaması mı gerekli çevremdekiler damatla ilk başta görüsmenin (aile haricinde) yanlış oldugunu ve benim cahilce düşündüğümü söylüyorlar sizce? sizce görücü usül evlilikte olaylar nasıl gelişmeli?
Hmm anladım canım.bizim aıleler tanışıyodu.işte ailelerin oanyından önce ben erkekle görüsmek istedim aileler konusmadı aracı sadece konustu iki taraf ile
ben dedim cocukla t4lde görüseyim olmasa gelmesinler bosunaAcaba cocuk begmedi miydi. Ilk gorusme teklifini kim teklif etti
Ben oyle evlendim cok da mutluyum. Asik olup evlenmek inanmadgm bisy oldugu icin. Ama ben adamla cok kaynasmadan ailelerin de ne cins nasil oldklarini gormektn yanayim. Ki ona gore adama iyice baglanayim. Benm icin aile soy sop kultur onemli. Eger senin icin de onemliyse adamla biraz konusup sonrasnda aileleri taniyp ona gore devm edeblrsn. En guzeli direk yuz yuzs gorusmek. Resim falan da bence bos isArkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. görücü usulü evlilik aşamaları nasıl olur ?
kız önce damatla tanışıp anlaşabildiğini gördükten sonra aile ile mi tanışmalı, yoksa ilk olarak erkek tarafının annesi babası kardeşleri kız evine gelip kız ve ailesiyle tanıştıktan sonramı damatla görüşülüp konuşulmalı ?ilk sadece fotograflar'ı görüp yüz yüze görüsüneceye kadar telefonda konuşulmaması mı gerekli çevremdekiler damatla ilk başta görüsmenin (aile haricinde) yanlış oldugunu ve benim cahilce düşündüğümü söylüyorlar sizce? sizce görücü usül evlilikte olaylar nasıl gelişmeli?
aynen zaten aileyle konusucam ama sonraBen oyle evlendim cok da mutluyum. Asik olup evlenmek inanmadgm bisy oldugu icin. Ama ben adamla cok kaynasmadan ailelerin de ne cins nasil oldklarini gormektn yanayim. Ki ona gore adama iyice baglanayim. Benm icin aile soy sop kultur onemli. Eger senin icin de onemliyse adamla biraz konusup sonrasnda aileleri taniyp ona gore devm edeblrsn. En guzeli direk yuz yuzs gorusmek. Resim falan da bence bos is
Aynen ama direk aile hakketn sacma :) o tam gorucu usulu olur herlde. Belki begenmezsiniz yani. Ama ben aileyle de arayi acma derim okey verdikten sonra. Evet aileyle evlenmyrz ama onlarn soyadini aliyrz. Onlarin kanini tasicak evladimizz. Tanimiyrsaniz ozellikle bunlari ogrenmek lazim. Cok mu detyli dusunuyrm bilmyrm ama ciddi kalitsal hastalik. Nasila ask yok:))) didiklencek cok sey var. ama en onemlileri size verdkleri deger.aynen zaten aileyle konusucam ama sonra
ben dedim cocukla t4lde görüseyim olmasa gelmesinler bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?