görücü usulü ilk buluşma

aracıya ben görüşmeyi anlattım olduğu gibi, kalkalım dedim diye söyledim oda belki senin beğenmediğini sanmıştır dedi.bende bilmiyorum ondan ses çıkmadı dedim.bilmiyorum demem o yani.numaralar vardı karşılıklı.

Beğense arardı
Ya da aracıya söylerdi
Bu arada madem beğendin niye kalkalım dedin

Numaralar vardiysa keşke 2 gün sonra bir naber mesajı gonderseymissiniz. Beğendiyseniz, istiyorsanız sizde peşinden biraz kosabilirdiniz. bu kötü veya yanlış bir şey degil. Biraz daha girişken olmakta fayda var

Benim görüşmelerinden sonra olumsuz olunca geri dönüş hiç olmadi:))) ben begenmedigimde aradıklarında annem söyledi istemiyor diye. Telefon no alıp verme olmadı mi? Eşimle tanıştığım gün numaralarımızı alıp mesajlasmistik. Öncekilerde hiç öyle olmadı. Nasip meselesi

Canını hiç sıkma. Nasibindeki kişi çıkar inşallah. Benim annem eşime o kadar kişiyle görüştü hiçbirini beğenmedi. Senin neyini beğendi ki dedi:)))) Âşık oldum dedim anama. Akrabalar tanıştırdı. Ikimizi de yıllardır yanıt kişiler. Olur demişler kendilerince oldu. Ilk görüşte aşık oldum. Haftasına nisan tarihimizi isteme tarihimizi belirledik. Ocakta tanıştık haziranda aileler tanıştı nişanlandık. Ocakta dugin yaptık. Şimdi kucağımda çocuğum var. Olur olur nasibindeki hayalindeki dualarindaki kişiyle olursun insallah

Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Evlenmek amaçlı tanışmak bana ters geliyor. Olduğu gibi davranmayabilir, nasıl görünmek istiyorsa öyle davranır pekala..
Aynen denedim zmninda olmadi.. begenesim varsada olmadi.. kv adayi begenmis beni ama demekki evlenecek olan begenmedi :) gorusrz diyerek ayrildik ama gorusmiycemizi ikimizde bilioduk :)

Aynen denedim zmninda olmadi.. begenesim varsada olmadi.. kv adayi begenmis beni ama demekki evlenecek olan begenmedi :) gorusrz diyerek ayrildik ama gorusmiycemizi ikimizde bilioduk :)
Eger kaderinde yaziliysa gorur gormez işte bu diyorsun yani ben oyle olmustum esimden onceki gorustuklerimde kararsiz kaldim hep kabuletsemmi etmesemmi diye.ama esime gelince gorur gormez tm dedim kendi icimde

Bende eşimle görücü usulü evlendim.ilk konuşmadan sonra hemen sordu tekrar ne zaman görüşeceğiz diye. Gönlü varsa o seni buluyor. Ama sana tavsiyem içinde kıpırtı yoksa onunla vakit geçirmek mutlu etmiyorsa nişanlı bile olsan devam etme. Sonradan zor seversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…