- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.454
- 333
- 49
- Konu Sahibi minikkurba
-
beğenen erkek devamında arar telefon numaralarınız verilmişti sanırım kendisi dönüşte iyi akşamlar teşekkür mesajı felan yazabilirdi bu gibi durumlarda kadın beklemde kalmalı benim fikrimArkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..
çalışıyorum ya ev kızı da değilim olmadı mı olmuyor işte. ama işyerinden olmadı.işyerinden olma ihtimali olanlarıda ben püskürttüm zamanında.bende tanşıtırmalara sıcak bakmıyodum ama belki doğru kişi öyle gelir dedik ne bileyim işteCanım aradan baya uzun zaman geçmiş boşver olumlu olsa dönerdi bi şekilde hem Yaşin suan tam evlilik yaşi artık herkes 30 ki yaşlarda evlenıyor ben 29 evlendim 2 yıllık evliyim kısmet bu işler bazen emin ol ki seninde bi yerde kismetin vardır hem neden görücü usulü calisıyormusun çevren yok mu kendin belki bir ortamda felan tanışırsın biryle hani biri gelip biri var tanışmak istermisin demek sanki böyle çok ıtıcı geliyor kiii bende hiç öyle evlenmek istemedim amaöyle oldu saka gibi büyük konuştum sanırımya rahat ol emin ol var bir kismetin seni bekliyen ve sabır gerek
Ben de yeni biri ile görüşüyorum şimdi , 1 ay oldu. İlk buluştuğumuzda, ben kalkalım mı demiştim, sonra bana 3 gün yazmadı, ben de beğenmedi sandım. 3. gün yazdı, olumsuz düşündün sandım o yüzden yazamadım dedi, kalkalım mı dedin, oturuken 2 kere saate baktın, arabadan inerken görüşürüz demedin çünkü dedi. Ben farkında değildim, bunlara takılmış mesela 3 gün yazamamış. Ama sen 6 ay geçti diyosun tabi uzun süre o, artık yazmaz. Beğenen hoşlanan erkek, bir kere olsun mesaj atardı. Kendisi bilir boşver, hayırlı değilmiş senin için demek canım. Kimler çıkar daha :)bilmiyorum ki yok ya öyle somurtarak demedim.yavaş yavaş kalkalım mı dedim.aklımda bidaha görüşrüz diye bir düşünce vardı bunun için kalktım.ilk görüşmede tamam yada devam diyip demeyeceğime karar veremedim ben .
büyük ihtimal oda bu sizin durum gibi ufak şeylere kalkalım mı ya falan takıldı ve beğenisi gururunu yenemedi :)ben de saate baktım sürekli şu an hatırladım..erkekler karşıdan alacağı sinyale çok dikkat ediyor.senden olumlu sinyal almadıysa harekete pek geçmiyolar.o sinyali yanlış verdik sanırımBen de yeni biri ile görüşüyorum şimdi , 1 ay oldu. İlk buluştuğumuzda, ben kalkalım mı demiştim, sonra bana 3 gün yazmadı, ben de beğenmedi sandım. 3. gün yazdı, olumsuz düşündün sandım o yüzden yazamadım dedi, kalkalım mı dedin, oturuken 2 kere saate baktın, arabadan inerken görüşürüz demedin çünkü dedi. Ben farkında değildim, bunlara takılmış mesela 3 gün yazamamış. Ama sen 6 ay geçti diyosun tabi uzun süre o, artık yazmaz. Beğenen hoşlanan erkek, bir kere olsun mesaj atardı. Kendisi bilir boşver, hayırlı değilmiş senin için demek canım. Kimler çıkar daha :)
Artık kimse kimsenin peşinde deli divane gibi dolaşmıyor onu farkettim. Karşılık alamazsa vazgeçiyorlar. Ben o buluşmaya giderken, düşünmüştüm zaten, ben kalkalım demeliyim ilk diye:) Sonuçta biri diyecek, sonsuza kadar orda oturmayacağız, ondan önce demem lazım demiştim, saate baktım , 2 saat olmuş oturalı , dedim hemen:) Bunlar tabi karşı tarafa , sıkıldı izlenimi verebilir. Ama yine de bir mesaj atmalıydı seninki diye düşünüyorum. Hayır vardır tabiki canım, daha iyisi olacaktır emin ol:)büyük ihtimal oda bu sizin durum gibi ufak şeylere kalkalım mı ya falan takıldı ve beğenisi gururunu yenemedi :)ben de saate baktım sürekli şu an hatırladım..erkekler karşıdan alacağı sinyale çok dikkat ediyor.senden olumlu sinyal almadıysa harekete pek geçmiyolar.o sinyali yanlış verdik sanırımben her işin olmamasında bir hayır ararım.anlaşamayacaktık belki bilmiyorum.
inşallah öyle olur.sizin de hakkınızda hayırlısı olsun :)Artık kimse kimsenin peşinde deli divane gibi dolaşmıyor onu farkettim. Karşılık alamazsa vazgeçiyorlar. Ben o buluşmaya giderken, düşünmüştüm zaten, ben kalkalım demeliyim ilk diye:) Sonuçta biri diyecek, sonsuza kadar orda oturmayacağız, ondan önce demem lazım demiştim, saate baktım , 2 saat olmuş oturalı , dedim hemen:) Bunlar tabi karşı tarafa , sıkıldı izlenimi verebilir. Ama yine de bir mesaj atmalıydı seninki diye düşünüyorum. Hayır vardır tabiki canım, daha iyisi olacaktır emin ol:)
şöyle oldu, iş güç okuduğu bölümle alakalı şeyler konuştuk ortak konular ne ise onlardan bahsettik zaten.kendisi sadece evi olduğunu söyledi ben hiç maddiyat konusunda soru sormadım.aileyle alakalı işte kardeşler napıyor baba anne ne iş yapar gibi şeyler konuşuldu.genelde o sordu.dış görünüş anlamında da bir falso olmadığını düşünüyorum .genel anlamda muhabbet sıkıcı değil akıcıydı.belki kendi kafasında belli kriterler vardı ve o kritelere ben uymuyordum.benimde vardı tabi kriterlerim.dört dörtlük uyuyordu diyemem.hani herkes bu görüşmelerde evet işte bu dedimi ben onu merak ediyordum az çok anladım buraya yazdıktan sonra.gerçek bir elektrik olsaydı her türlü
Kimse zaten ilk bulusmada kendisi gibi davranamaz heyecan olur stres olur ornegin esimle bende heyecanliydik esim neredeyse hic konusmamisti :) benim ise ceneme vurmustu resmen ki normalde asla cok konusan bir insan degilimdir ama kader kismetten öte baska bir sey yok.. O an heyecanli oldugunu anlamistim hic takilmadim dedi. Ben o ilk gorusmede farkli seylerin olacagini zaten hissetmistim. Sanirim allah o zaman kalp gozuyle bakmani sagliyor iki kisiye de.. Siz hic kafaya takmayin zaten kismet ederse mevla her sekilde karsilasirsiniz birbirinizi bulursunuz zaten oluruna birakin gecikiyorsa güzellesiyordur bilemeyiz. Zaten ozen gosteren karsisindaki insana deger veren biri guzel bir mesaj atardi bir sey hissedemedim diye ama suruncemede birakmak kabaliktir.
[/QUO
bir süre görücü usulü düşünmeyeceğim sanırım.zoraki bir durum oluyor ve hoşlanacaksanda hoşlanamıyorsun.kasılıyor insan.bana göre değil galiba görücü usulü
İstememiş net:)napalım kaderde evlenmek yoksa evlenmeyiz ya benim elimden gelen bişey yok kiErkek istese şimdiye yüzükler bile takılmıştı. Düz yaratıklardır öyle karmaşık değil. Ya tamamdır ya devam.
İstememiş net:)napalım kaderde evlenmek yoksa evlenmeyiz ya benim elimden gelen bişey yok ki
Sana nasıl sorduysa ona da sorsun. Bir de bilmiyorum denmez. Etkilendiyseniz etkilendim tekrar görüşmek isterim falan denebilir. Brgenmediyseniz beğenmedim denir. Ayrica zaten o kadar karsilikli anlasma olsaydi bir sonraki gorusme icin iletisim bilgileri alinir verilir. En gotusu facrbookdan instagramdan falan eklenilir. Bir de hani annesi ısrar etmiş göndermiş. Aracı kişinin arkadaşı olsa daha iyi olurdu bence. Dünyalariniz bambaşka olabilir.Aracı bana sordu noldu nasıl geçti diye.bilmiyorum dedim.çocuğun annesini tanıyor hiç ses çıkmadı onlardan dedi
Böyle görüşmelerde erkeğin birden fazla kız çıkarıyorlar maalesef büyük ihtimal diğer görüşmedeki kızı beğendi. Çünkü bende eşimle görücü usulüyle tanıştık ve ben tanışmaya epey kabalık gitmiştim. Sonucu olumlu olursa dönüş yapıyor zaten. Görüşme sonunda eve gittiğinde mesajla da olsa iletişime geçerdi. Boşverin hakkınızda hayırlısı buymuş.Arkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..
Evet cidden :) ilahi bir sey bu bence. Hic tanimadigin birine karsi tarifi olmayan seyler hissediyorsun. Rabbim herkese nasip etsin insallahO an cok guzel oluyor degilmi kalbin yerinden cikacak gibi oluyor.sanki biliyorsun o adamin alnina yazili oldugunu.
AminEvet cidden :) ilahi bir sey bu bence. Hic tanimadigin birine karsi tarifi olmayan seyler hissediyorsun. Rabbim herkese nasip etsin insallah
öylemi diyosunuz.olabilir beğenmemiştirCanım bana tek sebep beğenilmeme gibi geldi.
bir iki mesaj atmıştık buluşmadan önce.faceside kapalıydı bakmıştımGitmeden bi on arastirma yapin isterseniz sosyal medyasina vs bakin ya da direkt gorusmektense bir kez tlf konusun oyle de olabilir. Hakkinzda hayirlisi olsun.
valla başka birini daha söyledilermi bilmiyorum.öncesinde çok ısrar ettiler ama bu grüşmeyi ayarlamak için hatta annesi direk bize gelecekti ben kabul etmedim annesiyle niye tanışayım dedim çocuğu görmeden etmeden.Böyle görüşmelerde erkeğin birden fazla kız çıkarıyorlar maalesef büyük ihtimal diğer görüşmedeki kızı beğendi. Çünkü bende eşimle görücü usulüyle tanıştık ve ben tanışmaya epey kabalık gitmiştim. Sonucu olumlu olursa dönüş yapıyor zaten. Görüşme sonunda eve gittiğinde mesajla da olsa iletişime geçerdi. Boşverin hakkınızda hayırlısı buymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?