- Konu Sahibi minikkurba
-
O ihtimali düşündüm eğer öyleyse üzülürüm gerçektenbelki sıkıldığınız için kalkalım dediğinizi düşünmüştür.
Aracı bana sordu noldu nasıl geçti diye.bilmiyorum dedim.çocuğun annesini tanıyor hiç ses çıkmadı onlardan dediAracı olan kişi kimse ona sorsanız?
Bence de atardı ama konuşma esnasında oda olumlu olduğu sinyalini veriyordu onun için beklenti oluştu bendeBozulmuş olabilir ama gene de istese bi adım atardı bence
Valla bende sor demedim yani kız tarafıyız ya bi gurur yapıyor insanYaşamadım bilmiyorum ama dönüş olmasa olumsuz olduğunu düşünürdüm.
İçimde şüphe varsa aracı olan kişiye sordururdum,güveniyorsam.
(siz 'kalkalım' dediğinizde bozulmuş olma ihtimali varsa)
Yaaaa ovv çok ayıp etmiş amaOoo siz yine oturup lahve icmissiniz sonra aramamis benimki telefonla aradi davet etti davet gunu sirra kadem basti
Gorse begenmedimi diyecegim niye kacti hala cozemedim
Bence de atardı ama konuşma esnasında oda olumlu olduğu sinyalini veriyordu onun için beklenti oluştu bende
Üstünden baya zaman geçti ama şimdi.o zaman aracı bana sorunca bir hafta geçmişti.çocuğun annesi beni arardı bişey olsa dedi tanıştıran komşu.öyle diyince bişey diyemedimSizin haberiniz yok gibi onları arasın bence noldu daha onla konuşamadım nasıl geçmiş die oglanın annesne sorsun derimm
Hmm zaman da geçtiyse olumsuz demek ama gene de insan bir ararlar görücüyü neyse sizde düşünmeyin o zaman bu kadar nasip değilmiş demek kiÜstünden baya zaman geçti ama şimdi.o zaman aracı bana sorunca bir hafta geçmişti.çocuğun annesi beni arardı bişey olsa dedi tanıştıran komşu.öyle diyince bişey diyemedim
O zaman üstünde durmayın.Valla bende sor demedim yani kız tarafıyız ya bi gurur yapıyor insan
Valla kısmet dedikleti bu heralde..benim istememle yada uyumlu olmaylada ilgisi yok.millet nasıl evleniyor gerçekten hayret ediyorum.Hmm zaman da geçtiyse olumsuz demek ama gene de insan bir ararlar görücüyü neyse sizde düşünmeyin o zaman bu kadar nasip değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?