görücü usulü ilk buluşma

Yok üzülecek bir durum yok,ben emin olamadım benden mi kaynaklı ondanmı diye.oda gelecekten bahsetti konuşma gayet oldu bu iş tarzında geçti.bende onun için şaşırdım ses çıkmamasına.ama kalkarken benim olumsuz düşündüğümü sandı o kafamı kurcaladı hep.ama işte olmadı

bir arkadasim begenmedi adami sonra adam israr ede ede kabul ettirdi..yani begenseydi arardi

Haklısınız hep bu iletişimsizlik bitiriyor başlamadan herşeyi.aslında yazılabilirdi en azından kafamda soru işareti kalmazdı.eğer istemiyorsa oda teşekkür eder kapatırdı konuyu
Aynen öyle hep karşı taraf adım atsın diye bekliyoruz ama mantıken zaten o seni davet ederek adım atıyor onun içinde olumluysa sohbet uzar gider mesajda

Üstünden baya zaman geçti ama şimdi.o zaman aracı bana sorunca bir hafta geçmişti.çocuğun annesi beni arardı bişey olsa dedi tanıştıran komşu.öyle diyince bişey diyemedim
Görüştüğü başka birisi daha vardır diye düşünürdüm ben olsam.

Bence aracıya sordurun. Güzelce aynen bize izah ettiğiniz şekilde anlatın. O da sizin ne düşündüğünüzü bilmiyormuş gibi davranarak karşı tarafın görüşünü öğrensin. Açık olun adam sizi beğenmemiş olabilir. Nedeni bilirseniz içiniz daha çok rahat eder. Belki de atıyorum sizin fark etmediğiniz ama çok basit bir şeydir, öğrenince çözeceksiniz. Fiziksel olarak da beğeni oluşmamış olabilir, o da çok normal. Burada öz güven zedeleyici bir hale sokmayın kendinizi. Bu tarz durumlarda olmayacaksa baştan olmamasını daha doğru buluyorum, sonrasında taraflar daha çok üzülüyor çünkü. Hayal kuruyorsun, belki diyorsun sonra çat olmadı, ben aslında önceden de olumsuz bakmıştım. O zaman baştan itibaren söyleyeceksin. Bence kendinizi üzmeyin. Açıkça nedeni öğrenin, siz de bundan sonra kriterlerinizi ona göre gözden geçirirsiniz.

Yok üzülecek bir durum yok,ben emin olamadım benden mi kaynaklı ondanmı diye.oda gelecekten bahsetti konuşma gayet oldu bu iş tarzında geçti.bende onun için şaşırdım ses çıkmamasına.ama kalkarken benim olumsuz düşündüğümü sandı o kafamı kurcaladı hep.ama işte olmadı
Hayirlisi olsun hakkinizda ama sizden gercekten etkilenseydi donerdi sonucta olumsuz dememissin.gorucu usulunde olumsuz oldugunda donulmuyor.

Bence aracıya sordurun. Güzelce aynen bize izah ettiğiniz şekilde anlatın. O da sizin ne düşündüğünüzü bilmiyormuş gibi davranarak karşı tarafın görüşünü öğrensin. Açık olun adam sizi beğenmemiş olabilir. Nedeni bilirseniz içiniz daha çok rahat eder. Belki de atıyorum sizin fark etmediğiniz ama çok basit bir şeydir, öğrenince çözeceksiniz. Fiziksel olarak da beğeni oluşmamış olabilir, o da çok normal. Burada öz güven zedeleyici bir hale sokmayın kendinizi. Bu tarz durumlarda olmayacaksa baştan olmamasını daha doğru buluyorum, sonrasında taraflar daha çok üzülüyor çünkü. Hayal kuruyorsun, belki diyorsun sonra çat olmadı, ben aslında önceden de olumsuz bakmıştım. O zaman baştan itibaren söyleyeceksin. Bence kendinizi üzmeyin. Açıkça nedeni öğrenin, siz de bundan sonra kriterlerinizi ona göre gözden geçirirsiniz.
Aracı bana sordu o zaman nasıl geçti diye ben dedimki hemen kalktım belki yanlış anladı bilmiyorum düşüncesini dedim.kadında onlardan da haber yok zaten annesi beni arardı dedi.ben bunu net olumsuz algıladım kapttım konuyu o zaman.sonradan düşündüm aklıma düştü acaba benmi olumsuz imaj yarattım filan diye.yoksa şu an bi önemi kalmadı.ben bu işler böylemi oluyor sormak istedim herkese

Acaba istekli gözükmeyeyim diye çok mu soğuk duruyosun görüştüğün insanlara. Beğenmedi istemiyor imajı mı çiziyorsun. Eğer karşıdan olumlu tepki alırsan sen de ufak ufak yeşil ışık yak, çekingen durma, durum böyleyse tabi.

Acaba istekli gözükmeyeyim diye çok mu soğuk duruyosun görüştüğün insanlara. Beğenmedi istemiyor imajı mı çiziyorsun. Eğer karşıdan olumlu tepki alırsan sen de ufak ufak yeşil ışık yak, çekingen durma, durum böyleyse tabi.
İşte benimde tam olarak kafama takılan bu..eğer ben öyleysem ve kendi kısmetimi tepiyorsam valla ağlarım:)

Olumsuzdur bence.Öyle saçma sapan buluşmalara eş dost baskısıyla gitmiştim bir kaç kez , olumlu düşünen daha buluşma sonrası yoldayken arar ya da yazardı hele de erkek tarafı kesin yazardı yani.Sorma kimseye bence.Boşver gitsin.

Eğer olumlu olsa erkek mutlaka sana bir şekilde ulaşır
Seni tanımayınca bilemiyorum

Back
X