Görücü usulü ilk görüşme

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar 26 yaşındayım. Şimdiye kadar iki kişiyle arkadaşlarımın vasıtasıyla görüştüm ama ikisi de olmadı. Aynı arkadaşım aracı oldu bu ikisine. İlkinde karşımdaki çocuk konuştu da konuştu havalı bir şekilde. Ben çok konuşmadım. İkisinde de yarım saat kadar yalnız konuştuk ama normal şeylerden. Olmadı ikisine de ısınmadım. Bu defa daha önceden iş yerinden tanıdığım, çok sevdiğim bir abla var o abisine uygun görmüş beni. Uygun olan bir zamanda görüş dedi kıramadım. Açıkçası evliliği düşünen biri değilim. Hayırlısı deyip bekliyorum. Hiçbir şekilde cesaret edemiyorum. Kendisine de söyledim. Ama o yine de bi görüş dedi. Buluşmada ne konuşulur hâlâ bilmiyorum. Nasıl başlanır konuya neler sorulur? Önceki iki görüşmede vesile olan abla yanımızdaydı. Bu defa kimse olmayacak. Bir de sen gün belirle dedi abla. Günü ne zaman söylemeliyim? Kısa süreliğine çalıştığı ilden gelmiş abisi. Fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba nasılsınız diye konuya girersiniz devamı gelir zaten
Memleket, meslek, hayaller, hayatlar vs.
Bu kadar gerilmeyen
Ben güvenilir insanların önerilerinin dikkate alınması taraftarıyım
Hayırlısı olsun
Teşekkür ediyorum. Evlilikle ilgili düşünceler hemen tanışmadan sonra söylenmeli midir? Tarihi söylemedim bugün haber vermeli miyim şu gün olabilir diye?

Havadan Sudan...
Konu konuyu açar...

Maksadınız evlilik...
Zaten ısınamadınız mı bir daha görüşmeZsiniz...
Bende karşı değilim görücü usulü bu tarz görüşmelere...

Teşekkür ediyorum. Evlilikle ilgili düşünceler hemen tanışmadan sonra söylenmeli midir? Tarihi söylemedim bugün haber vermeli miyim şu gün olabilir diye?
Ne diyeceksiniz ki evlilikle ilgili
Ben benimle görüşmeye gelen biri evlilik düşünmüyorum dese mükemmel bir cevap veririm
Beyfendinin kardeşi sormadı mı bi daha yoksa direkt tarih bekliyorsa gitmesine üç beş gün kala yarın görüşebiliriz diyebilirsin.
Zaten iletişiminiz tutmazsa bi daha gmrüşmezsiniz ama tutarsa belki bir kere daha görüşmek için vakit kalsın :)

Sen oldugun gibi davran. Zaten o sana sorar nasilsin neler yapiyorsun diye böylelikle konu konuyu acar.
Bulusma gününü hafta sonuna ayarlayabilirsin hem uykunu almis olursun hem rahat rahat hazirlanmis olursun hemde is stresinden uzak olursun.

Sizi görüştüren kişiler evlilik amaçlı tanıştırıyordur muhtemelen. Yani öğrenci vs olsanız flört amaçlı olur ama artık belli yaşa gelmiş iş güç sahibi insanlarsınız...

Yine de direkt evlilik konusunu açmayıp karşı tarafın açmasını bekleyebilirsiniz. Mesleğiyle, memleketiyle ve ailesiyle ilgili detaylar sorabilirsiniz, karakterini öğrenmeye çalışabilirsiniz...

Mesela normalde konuşkan mıdır, nelerden hoşlanır, tiyatro/sinema/kitap, seyahat sever mi, memleketine ne sıklıkla gider, resmî tatillerde çalışıyor mu, yıllık izni kaç gün, çalışmadığı günle de ve yıllık izinlerinde neler yapar...

çok sevdiğim bir abla var o abisine uygun görmüş beni.
Başkalarının uygun gördüğü biri olmak nasıl bir duygu :| hangi sıfatla uygun görüyor ,paşa torunu mu ? Öyle olsa kaç yazar ?! Biri bana "seni abime uygun gördüm " dese , hoşt derim ..

Seveceğin ilgi duyabileceğin birileriyle ciddi birşeyler düşünsen nasıl olur ?

Havadan Sudan...
Konu konuyu açar...

Maksadınız evlilik...
Zaten ısınamadınız mı bir daha görüşmeZsiniz...
Bende karşı değilim görücü usulü bu tarz görüşmelere...
Bir de hani bir şey hissetmeyince aracılar açıklama istiyorlar ya neden, bir kez görüşmeyle anlaşılmaz, hemen karar verme vs. diyenler olunca hiç görüşmek bile istemiyorum o yüzden. Ben açıklama yaparken olumsuz derken bile çekinerek söylemeye çalışıyorum. Olumsuz olurda direkt bir şey hissedemediğimi söylemem yeterli olur umarım.

Bu yazdıklarınız benim için çok faydalı olacak. Teşekkür ediyorum

Tabiki...
Birşey hissedemedim diyeceksiniz olucak bitecek...

Hatır için evlenecek değilsiniz ya:)))

Hafta sonu gidecekmiş ben bu hafta içi uygun olur dedim. Bilmiyorum evlilik bana korkutucu geliyor,hiç hazır hissetmiyorum kendimi ablaya da söyledim ama olsun yine de bir görüşmeni isterim nasip deyince bir şey diyemedim. Bir anda mı geliyor o his bilmiyorum ama şimdiye kadar hep bekarlık daha güzel diye düşündüm

Tatil gününü söyledim ablaya. Bilmiyorum ben daha çok olumsuz olduğunda nasıl açıklamalıyım kırmadan diye düşünüyorum. Normalde nasıl oluyor nasıl hissediliyor bilmiyorum ama sanki hiçbir zaman hissedemeyecekmişim gibi geliyor.

Eger olumsuz düsünüyorsan acikca söylemelisin ablana. Bisey hissedemedigini vs.

Havadan suda
Görümcenle aynı iş yeri mi, kaç kaç kaç!

Normal insanlar gibi. Merhaba merhaba.Zaten konu konuyu açar.Nasıl geçti yolculuk vs. Ama size tavsiyem daha çok siz sorun, o cevaplasın. Birde şu var. Bir tane ilişki uzmanı var, çok sevdiğim.Buradan reklam olmasın diye yazmıyorum.İsterseniz özelden atarım.

Şu an herhangi bir şey olmadığı için ilişki uzmanı için erken olduğunu düşünüyorum ama teşekkür ediyorum. Bakalım hayırlısı :)

Eger olumsuz düsünüyorsan acikca söylemelisin ablana. Bisey hissedemedigini vs.
Aynen ben de öyle düşünüyorum ama karşımdakilerin neden nasıl vs. sorularından çekindiğim için hiç görüşmek bile istemiyordum kimseyle. Kendisi de bekar olduğu için zaten önceden belirttim şu an için aklımdan böyle bir şey geçmediğini. Kendisi de sadece bir şans vermem konusunda konuştu olmazsa bir sebep olur zaten dedi o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…