Görücü usulü ilk görüşme

Birine hemen ısınılmaz ki zaten.
Ha ters bi huyunu görürsün okey ama insanları tanıdıkça seversin sevmezsin zaten.

Sana tavsiyem sunlar:
1. Görüsmeye ücüncü sahislari götürme. Rahat muhabbet edemezsiniz, eglenceli konular olusmaz, is görüsmesi gibi gecer. Kimse sevmez, zevk almaz bu tarz görüsmelerden.
2. Araciyi aradan cikarmaya calis. Söyle araciya, adam seni WhatsApp'tan eklesin. Oradan ilk biraz konusursun, biraz tanirsan, nasil tip oldugunu görürsen ve ortak ilgi alanlariniz var mi diye ortaya cikar, ve görüsmek istiyorsan, oradan ikiniz anlasir, bulusursunuz, bir kafe'de mesela, baska insanlarin oldugu mekan sec. Böylece hem görüsme daha keyifli gecer, hem olmadi diyelim, araciya laf anlatmaya gerek kalmaz, direkt cocuga olumlu/olumsuz dersin. Kaderini baskalarin eline birakma, kendin ele al :).

Birine hemen ısınılmaz ki zaten.
Ha ters bi huyunu görürsün okey ama insanları tanıdıkça seversin sevmezsin zaten.
Çok haklısınız ama ben ilk gün herhangi bir şey hissetmemiş olursam büyük ihtimalle görüşmeye devam etmem daha.
Alsında haklısınız ama erkekler genelde olmadı deyince işin peşini bırakmıyorlar kolay kolay benim gördüğüm genelde. Olmayınca neden olmadı, hemen nasıl karar veriyorsun, deneyelim olursa olur, olmazsa yolumuza bakarız diyorlar ama çabuk kapılıp zor kopuyorlar. Riskli geliyor biraz bana direkt kendisiyle iletişim kurmak. Doğru şeyler yazmışsınız ama ben bu konuda hiç cesaretli değilim

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin canım. Olmadı dersin olur biter. Hem bu konulara olumsuz yaklaşma, olumlu bak, yeni bir insanla tanisacagim diye düşün en kötü, illa sevgili/evlilik olmasin aklinda. Ha beğenirsen, hoşlanırsan, oradan yürürsün artık:)

Görüştünüz mü konu sahibi :)
Görüştüm, korktuğum kadar zor geçmedi açıkçası :) Ama herhangi bir şey hissedemedim. Gayet güzel konuştuk sohbet ettik düzgün birisiydi ama hissedemedim herhangi bir şey. Abla fikrimi sormak için aradığında bu şekilde de açıklama yaptım. Israr etmedi sağolsun. Her şeyin hayırlısı olsun. Burada bana fikir veren herkese çok teşekkür ediyorum :)

yansizin için hesabı açtım .iyi günşer umarım becerip maj gönderevilirimsiz çok uzun zamn önce sağ burun deliğinizden sıvı geliyor demiştiniz aynı şeyler benim başıma geliyor ne oldu lütfen süreci anlatırmısınız

Merhaba,
yeni üye olduğunuz için acemilik çekiyorsunuz, sağlıkla ilgili sorunlarınız için Herşeyin başı sağlık ! bölümüne konu açmalısınız, konulara girip sorununuzu yazınca hem konuyu dağıtmış oluyorsunuz, hem de konuyla alakası olmayan bir soru sormuş oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…