- 9 Temmuz 2009
- 538
- 117
- 303
Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum annemin arkadaşı aracılığıyla biriyle tanışabilirim evlilikte kırmızı çizgiler vardır, nişanlılık süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenler vardır ya ,ilk tanışmada da bunun gibi kıstaslar neler var nelere dikkat edeyim neleri sorayım konuşmayı soru sormayı bilmediğimden değil...
Daha önce tabi ki birileriyle görüştüm ama spontaneydi ama bu bi tık görücü usulü gibi aracı yoluyla olduğu için soruyorum
Arkadaşlar yeni
Bir durum var ben bu kişiyle hala görüşemedim ve bugün haber geldi omicron olmuş bugün dışarı çıkabilmiş sanırım karantina bitmiş yarın görüşmek istiyor bulaşma riskinin fazla old düşünüyorum sizce görüşmeli miyim ertelemeli miyim ? Sağlık açısından endişeliyim
Daha önce tabi ki birileriyle görüştüm ama spontaneydi ama bu bi tık görücü usulü gibi aracı yoluyla olduğu için soruyorum
Arkadaşlar yeni
Bir durum var ben bu kişiyle hala görüşemedim ve bugün haber geldi omicron olmuş bugün dışarı çıkabilmiş sanırım karantina bitmiş yarın görüşmek istiyor bulaşma riskinin fazla old düşünüyorum sizce görüşmeli miyim ertelemeli miyim ? Sağlık açısından endişeliyim
Son düzenleme: