Görücü usulü sorunsalı

Aaa öyle mi? Yorumları okumadan cevaplamıştım. O zaman gidip zamanını boşa harcama bence. Onunla görüşeceğin vakti film izlemekle değerlendir :-)
Yaaa biliyor musun geçmişte böyle bir şey yaptım sonradan çok pişman oldum bak hala olsa belki evlenmem o kişiyle ama keşke tanısaydım nedir necidir ben anlasaydım dedim ne olacaktı ki bi konuşmadan diyip o pişmanlığı yaşadığım için öylesine de olsa içimden çıksın hemde bir şans değerlendirmek gibi düşünüyorum

Yaaa biliyor musun geçmişte böyle bir şey yaptım sonradan çok pişman oldum bak hala olsa belki evlenmem o kişiyle ama keşke tanısaydım nedir necidir ben anlasaydım dedim ne olacaktı ki bi konuşmadan diyip o pişmanlığı yaşadığım için öylesine de olsa içimden çıksın hemde bir şans değerlendirmek gibi düşünüyorum
Haklısın aslında. Yapılmayanın pişmanlığı daha kötü. Dediğin gibi yap madem git bi bak bakalım. Belki bi kıvılcım olur 😌😅

Maaşlı değil ama sonuçta gidiyor ve masa da birilerinin yanında oturup resim çekip te paylaşmış ilginç yani her gece de acile gittiğini belirtti 😅 tek iyi yanı arayıp nezaketli davranıp beklediğimi düşünüp 15 gün daha gelmeyeceğini söylemesi o kadar ama arada kalmasından bende çok sıkıldım görüşseydik te bitseydi şu iş benimde kafam rahatlayacaktı bilenler sorup duruyor
Tabi yoluma bakıyorum bu süreçte ama bence bu olaylar da biraz enerji de tıkanıklığa yol açıyor yeni birilerini engelliyor

Adam görsel olarak çok mu ilgi çekici ?

Gozluge gore degisir
Güzel cevap
Adama laf atıyırum da benimde whatsap profilimde fotoğraf vs hiçbir şey yok gri ekran var bitki böcek bile yok amaaa tabi
O benim yüzümü fiziğimi attığım fotolardan net anladı ben ise anlayamadım o yüzden bana saçma geldi atılan fotolar da yine gözlüklü adam profili de gözlüklü 😅

Güzel cevap
Adama laf atıyırum da benimde whatsap profilimde fotoğraf vs hiçbir şey yok gri ekran var bitki böcek bile yok amaaa tabi
O benim yüzümü fiziğimi attığım fotolardan net anladı ben ise anlayamadım o yüzden bana saçma geldi atılan fotolar da yine gözlüklü adam profili de gözlüklü 😅
Gözlüksüz cirkin muhtemelen

Back
X