- Konu Sahibi BeniSizDelirttiniz
-
Canim evlenmek istiyorsan ama evlilik adaylarinla iliskin flort duzeyinde bile degil. Boyle yapacagina en az bir 6 ay biriyle evlilik amaci gutmeden gorussen tanissan daha iyi olmazmi? Kendini bu kadar sartlama ... tanimadigin bir kac kez gordugun aranda bag olmayan insanlarla evlenmeye kalkisma. Benim tavsiyem cok uzulebilirsin.Herkes gibi normal bir iliskiyle basla niyetine gerisi gelir zaten.
Adamin guvenini sarstiginiz icin sizi aramaktan cekiniyordur.
Siz arayin demiyorum. Eger yazilmissa olacak demektir.
Bir de bu yasi buyuk adam neden hep birilerinin tanistirmasini bekliyor?
Cevresi yok mu? İs ortami, sosyal hayati?
Niye hep araci koyuyor? Boyle tiplerde vardir bir bit yenigi.
Ben de he böyle dusunmusumdur, çok mu şüpheciyiz ne :18:
sana katılıyorum canım...konu sahibi kusura bakmasın ama daha ilk görüşmede bu kadar kaptırmış kendini eğer bundan sonra o çocuk kabul ederde görüşmeye devam ederlerse bu işin sonu vahim üç güne kalmaz evlenir bunlar....tabi şayet ararsa... bence aklında kalmasın ara görüş kabul ederse.... ama sadece görüşün...hemen kapılma...bi erkeğin kaşına gözüne gülümsemesine bakıp ta evlenilmez canım... o dediklerin üç gün sonra gözüne batmaya başlar haberin olsun....görüşürseniz de gözüne kaşına bakmak yerine tanımaya çalış sana uygun olup olmadığına kısacası adammı diye bakmaya çalış...
Adamin guvenini sarstiginiz icin sizi aramaktan cekiniyordur.
Siz arayin demiyorum. Eger yazilmissa olacak demektir.
Bir de bu yasi buyuk adam neden hep birilerinin tanistirmasini bekliyor?
Cevresi yok mu? İs ortami, sosyal hayati?
Niye hep araci koyuyor? Boyle tiplerde vardir bir bit yenigi.
Mutaassıp biri olduğu olduğu için araya birilerini koyuyor.Yani görücü usulünü tercih ediyor.Tabiiki de çevresi,iş ortamı,sosyal hayatı var.
Canim evlenmek istiyorsan ama evlilik adaylarinla iliskin flort duzeyinde bile degil. Boyle yapacagina en az bir 6 ay biriyle evlilik amaci gutmeden gorussen tanissan daha iyi olmazmi? Kendini bu kadar sartlama ... tanimadigin bir kac kez gordugun aranda bag olmayan insanlarla evlenmeye kalkisma. Benim tavsiyem cok uzulebilirsin.Herkes gibi normal bir iliskiyle basla niyetine gerisi gelir zaten.
bence ne yapip et onu tekrar bul!
öyle unuturum demekle unutulmuyor malesef, ilerde çok pi$man olursun
Kalbim senin dediğin gibi diyor ama...Mantığım,aklım ya red edilirsen diyor.Endişeleniyorum.
ama aracilar var i$in kolay, mesela arkada$ina de "ya bence çok yaki$iyordunuz ke$ke bir $ans daha verseniz birbirinize, ikinizde evlenmediniz hala....ben Benisizdelirttiniz'e bahsettim tekrardan ama sesi çikmadi bence ararsan sana $ans verme ihtimali büyük" mesela aynen böyle dese çocuga hem sen reddedilmi$ olmazsin hemde sana kar$i bir$eyler hissediyormu etmiyormu ögrenirsin
oncelıkle bu adam kac yasın da calısmıyor mu cevresı hıc mı yok da,
hep araya bır aracı koyup bırılerıyle tanıstırılma geregı duyuyor
sonra sen bu cocugu ılk tanısıtırıldıgın da kesın net bırsey soylememıssın
dusuneyım ıkı gun sonra kararımı vereyım demıssın .ama aranızı yapmaya calısan
arkadasınız gıtmıs cocuga baska bır kız ayarlamıs ,senın kararını bıle duyma geregı duymadan .
madem baskasıyla tanıstırcakdı da ne dıye sana 2 gun dusun tasın haber ver bana dıyor .
sonra bu adam gıtmıs ,cok samımı olmasanız da uzaktan tanıdıgın arkadasınla nısanlanmıs .
sonra anlasamamıs ayrılmıslar .sonra sen de baska bır cocukla gorusup sozlenme asamasın da
terkedılmıssın cocuk evlılıge hazır degılım dıyerekden terketmıs senı ."buyuk ıhtımalle cocuk acele evlılık ıstemenden korktu "
neyse, bu sefer sen terkedılınce ıyıkı terkettı aklım dıger cocuk da kaldı deyıp dıger cocuga ulasmanın cabalarını arıyorsun .
cıdden kafam dondu dallas gıbı oldu yahu
neyse eger cok ulasmak ıstıyorsan cekınme ara ulas ,ama o cocuk bıraktıgın yerdemıdır mechul .
ancak benım anlamadıgım ,sen ve o ılk gorustugun cocuk neden bu kadar hızlı evlılık ıstıyorsunuz ?
neden sevgılı bıle olmadan evlılık olarak sartlandırdınız kendınızı ?
ACaba EVLENEMEMEKTEN MI korkuyorlar?Yangindan mal kacirir gibi resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?