Görücü usulü tanışıp hayır dediğim çocuğa geri dönmek istiyorum.

ben de anlamadım kı canım buyuk ıhtımalle evlenememekden korkuyorlar ama ,

jet hızıyla evlılık jet hızıyla bosanmaya da sebep olur .

onemlı olan gec olsun da guc olmasın .

Haklısınız evlenemekten korkuyoruz sanırım.Yaşlarımızda ilerlemiş olunca endişeleniyorum sanırım.Geri dönmeyi düşündüğüm kişi 40 ben 30 yaşındayım.Geç olsun güç olmasın derken??? yani bende 45 50 yaşında evlenmek istemem.Sanırım buda baya geç olur canım :)

ben de anlamadım kı canım buyuk ıhtımalle evlenememekden korkuyorlar ama ,

jet hızıyla evlılık jet hızıyla bosanmaya da sebep olur .

onemlı olan gec olsun da guc olmasın .

Haklısınız evlenemekten korkuyoruz sanırım.Yaşlarımızda ilerlemiş olunca endişeleniyorum sanırım.Geri dönmeyi düşündüğüm kişi 40 ben 30 yaşındayım.Geç olsun güç olmasın derken??? yani bende 45 50 yaşında evlenmek istemem.Sanırım buda baya geç olur canım :)

Hani bazen alış veriş yaparken çok beğendiğiniz birşey olur.Ama onu alamazsınız.Sonra almak istersiniz 10 yer dolaşırsınız fakat aradığınızı bi türlü bulamazsınız ve ilk beğenip alamadığınızı arar durusunuz ya...İşte ona benziyor canım bu durum.Hoş yada değil.Fikir edinmek işte benim ki :)

Çocukta maşallah sultan süleyman gibi haremden kız beğeniyor sanki ahah
Kaç kişiyle görüşmüş öyle

şöyle bir okudumda gerçekten dallas gibi olmuş Hemen evleneceğimi söyelemiyorum zaten.Tanımak için bir süre görüşürüm tabi ki.
Beni terk eden kişi 41 yaşında acele evlilikten mi yoksa evlenmekten mi korkuyordu bilemiyorum artık.Gerçekten bende dallas gibi oldum şimdi

canım benım acele etmeye hıc gerek yok .henuz 30 yasındasın gec kalmıs degılsın .

sımdı artık herkes 30lu yaslar da evlılık yapıyor .dogruyu yanlısı ayırt edercek

daha tecrubelı evlılık yapıyorlar .gerı donmeyı dusundugun kısı ıle

evlılık ıcın mı yoksa bırseyler hıssettıgın ıcın mı ulasmak ıstıorsun .

eger hıc bırsey hıssetmıyorsan ulasma bıle .evlenemem dıye de endıselenme .

kader kısmet ıslerıne hıc bellı olmaz .kısmetının nereden cıkacagı da hıc bellı olmaz.

evlenmem lazım dıye sartlandırma kendını .zamana yay olayları .herseyı zaman bırak .

eminol zamanı geldıgın de zaten evlenıceksın .stres yapma sartlandırma kendını .

Yaşım size fikir verecek kadar büyük değil ama bence o çocukta nelerden bu kadar etkilendiniz onu iyi düşünün. Evlilikte bakıştan gülüşten daha çok şeye ihtiyacınız olacak. Eğer gerçekten istiyorsanız tekrar görüşmek istemek için gurur yapmayın bence ama önce bu konuyu takıntı haline getirmediğinizden emin olun. Bir kaç kez oturup konuşmakla tanımış olabileceğinizi sanmıyorum ama tanımak istiyorsanız da bence çekinmeyin. Hem zaten o da sizin hakkınızda iyi şeyler düşünüyormuş. En fazla hayır cevabını alırsınız yolunuza devam edersiniz. Bu kadar çözümü kolay bir konu için hayatı kendinize dar etmeyin bence

Görüşmek istediğim kişiyi tanımak istiyorum.Bilemiyorum belkide bu ilgim Ona ulaşamamış olmamdan yada arkadaşlarımın etkisinde kalmamdan.Offf bilemiyorum belki tanıyınca herşey bitecek,belki herşey yeni başlayacak..Aslında haklısın sanırım stres yapıyorum.

adam annesine görüştüklerim arasında en güzel oydu demiş.sonra dediğinize göre bunu bir kaç daha dile getirmiş.sizi bir kez gördüğüne göre sizi tanımıyor. 'içlerinde en iyisi oydu ' demeside dış görünüş olarak beğenmesi demek.O zaman;sizden daha güzel bir adayla tanıştığında siz kafadan elendiniz

İlk görüşmenizden sonra sizden net bir cevap almadan başkasıyla görüşmüş olması hiç hoş değil..

Beni bu durum rahatsız ederdi ve bu yüzden vazgeçebilirdim.

sen adım at.
güvendiğin başka bir arkadaşından rica et
buluşma ayarlasın.
buluşmayı kabul ederse o da istiyor demektir.
gelmezse unutursun.

HTML:
Icinde kalmasin. Adimi sen at. Bende 5 Sene sonra dondüm ilk ve tek askıma, gururumu hiçe saydım pişmanda değilim. Gerçi hala birlikte değiliz yani kısa sürdü kavuşmamız ama nasip iste bence aramalısın !!

gurur yapma madem hoşlandınız birbirinizden aramalısın bence.
belki başkası ile de evlensen aklında kalabilir hala hayatını zehir etme bence kimi seviyorsan onunla ol ki mutlu ol.

benim düşüncelerim belki sizi üzebilir ama bence aramayın..neden derseniz??ileride sen geldin sen istedin sen aradın olacak...
evlilik bir ömür sürmesi gereken ve bu süre içinde bariz sorunların yaşanması muhtemel..
size kendimden örnek vereyim..geçen yıl bana da görücü usulüyle teklif geldi..annem sigara içiyor diye istemedi..
ben istemeyerek reddettim.reddedince çok üzüldü telefonda aradım çünkü..
ama benim aklım onda kaldı..eğer adam gibi biriyse sigarasına göz yumabileceğimi söyledim anneme ve haber gönderip görüştüm..
bu olan bitenlerden kendisinin de haberi olmuş..annemin istememesine rağmen benim ona tekrar dönmem egosunu tatmin etti sanırım ki
görüşmelerimizde acayip bir özgüven..2 hafta görüştük..hali tavrı sanki ben hep biryerde onun için hazırım gibiydi..
sonra düşündüm taşındım bu şimdiden böyleyapıyorsa ileride nasıl davranır kim bilir dedim ve fazla uzatmadan tekmeyi bastım..
bu arada annemi dinlemediğim için de pişman oldum biraz..biz kızlarda belli bir yaşa gelince evlilik arzusu hatsafhaya geliyor kendimden biliyorum..
bende 26 yaşındayım çok istiyorum evliliği ama rabbimin gönlümdekini vereceği günü bekliyorum sabırla..
sen de sabret..Allah bizi bizden daha iyi biliyor..
ama yine de herşeyi göze alırım ben diyorsan istediğini yap canım..bol şanslar..

Yazdıklarına üzülmedim canım.Hatta verdiğim kararda beni cesaretlendirdin.Geçen gün bir arkadaşımdan öğrendim ki beni mesleğimden dolayı aramamış tekrar.Ben bir ziraat teknikeriyim.Ve evet ben atanamayan bir mesleğe sahibim.Bir kaç yıldır bu durumu çok yaşar oldum.Bu yüzden beni geri çevirenler artmaya başladı.Bu tarz düşünen birinin beni maddi manevi huzursuz edeceğini düşünüyorum.Bundan sonra kimseye geri dönüş yapmamaya karar verdim.HEPİNİZE DEĞERLİ FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

yanı şimdı senın o arkadaşın zamanında ayıp etmış..senden haber almadan başkasıyla goruşturmuş...
neyse.. aradan uzun zaman gecmış..
başlıgı okuyunca bende aracı olmuştum bır arkadaşıma o geldı aklıma.
arkadaşım pek begenmemıştı eşimin arkadaşını sarışındı cunku:) reddettı..
sonrasında ne oldu bılemıyorum..
bana yenıden goruşmek ıstedıgını soyledı..
bende sarısın cocugu:) arayarak bı yenıden goruşsenız belkı ıkna olur gıbı şeyler soyledım ve yenıden cıktılar..
şuan evlıler 3 cocukları var cok mutlular allah bozmasın amiin..
şimdı sızınde arada bır aracınız var gerekenı soylemış ama halen aramamış..
kımbılır belkıde kırılmıştır cevap gelmeyınce senden..
ben olsam aramam numaranı almış cunku..
senı unutamamışsa hala arar elbet..
kısmetın cıkarsada ha aradı arayacak dıyede bekleme evde kalma mısalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…