Görücü usulü tanışma isteyip aramamak

8 aydır araştırma yaptıkları halde gelmemeleri gösteriyor ki sizden başkalarında araştırıyorlar. Yani tek seçenekleri siz değilsiniz gibi.

Bunlar da sürekli aradı en son hâlâ acele etmeyin daha köydeler bi gelsinler deyince aramamışlar 2 hafta oldu
Sürekli aramalarını istemiyorlardi madem niye acele etmeyin,bekleyin dediler ?
Dediler ama sürekli aramalarını içten içe yine istediler demekki Ne saçma işler yahu. Naz evi de bir yere kadar.

8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir

Acele etmeyin nene ve dede gelecek dediyseniz adamlar dumandanmı haber alacak geldiklerini. Biraz daha bekleyin. Aramazlarsa gönlünüz varsa siz geldiler buyrun felan diyin.

Acele etmeyin nene ve dede gelecek dediyseniz adamlar dumandanmı haber alacak geldiklerini. Biraz daha bekleyin. Aramazlarsa gönlünüz varsa siz geldiler buyrun felan diyin.
Birde asla kötü niyetle söylemiyorum ama görücü usulu vakalarda genelde aile sizle birlikte bi çok kızada haber göndermişlerdir. Hangisi tutarsa gibisinden. Genelde böyle oluyor. Hani 8 ay sırf sizi beklememişlerdir, ona fazla anlam yüklememek lazım.

Kim araci oldu o soylesin erkek tarafina
Kizin nenesi dedesi geldi arayip uygun zaman sorun hayirlisiyla gorusulsun falan desin
Bi dusunelim bakalim napilabilinir, valla hicbisi yapilamaz, kim acele etmeyin dedi hem? Neneniz dedeniz gelince tekrardan bi haber verin madem. Ay tuhaf tuhaf işler ya!
Derdinizi tam olarak anlatamiyorsunuz bile.
Uzunca yazmadım okunmaz diye
Aracı olan kişi kızın halası, kızın halasına sormuş çocuğun ablası, aynı zamanda hala ve çocuğun ablası arkadaşlar, hala acele etmeyin nene dede köyde önce onlar bi gelsin demiş, sonrada neneye daha arayıp sormadılar bile demiş olay bu

Aracı olan kişi kızın halası, kızın halasına sormuş çocuğun ablası 8 ay , aynı zamanda hala ve çocuğun ablası arkadaşlar, hala acele etmeyin nene dede köyde önce onlar bi gelsin demiş, sonrada neneye daha arayıp sormadılar bile demiş olay bu

E nene dede ne zaman koyden gelecekler yani 8 ay olmus o surede cocuk olusup doguyor
Ben oglan tarafi olsam bahane uydurdular galiba der gecerdim sahsen

8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Tanışmadan konuşmadan isteme mi olacak

Acele etmeyin diyen sizseniz 'artık müsaitiz istediğiniz zaman buyrun' diye haber göndermesi gereken de sizsiniz.

Öff amma protokol kasıyorsunuz, eğer gönlüm varsa arayıp "nenemgil geldi siz de gelecekseniz gelin" derdim. Yok kız evi naz eviymiş, yok beklemek gerekirmiş
Daha kötüsü var. Önce kız, erkek annesinin onayından geçecekmiş

Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Ohooooo, iyiymiş bu yaaa, hep pohpohlasınlar hep pışpışlasınlar.

Üzgünüm canım, bu saatten sonra nene dede gelince onlara haber uçuracak olan sizsiniz, 8 ay koşmuşlar daha ne kadar koşacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…