- 12 Mart 2023
- 1.472
- 1.561
- 63
- Konu Sahibi betuliyidir
-
Hm o zaman birinin geldiler diye demesi gerekir kim acele etmeyin demiş onlara o kişi geldiler diye haber etsin o vakitBunlar da sürekli aradı en son hâlâ acele etmeyin daha köydeler bi gelsinler deyince aramamışlar 2 hafta oldu
Evet ama bizimkiler de geldiler diye haber göndertmemiz uygun olmaz naz eviyiz biz diyorlar
Sizinkiler mevzunun b.kunu çıkartmışlar. Karşı taraf için en hayırlısı olmuş.Evet ama bizimkiler de geldiler diye haber göndertmemiz uygun olmaz naz eviyiz biz diyorlar
Sürekli aramalarını istemiyorlardi madem niye acele etmeyin,bekleyin dediler ?Bunlar da sürekli aradı en son hâlâ acele etmeyin daha köydeler bi gelsinler deyince aramamışlar 2 hafta oldu
Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Birde asla kötü niyetle söylemiyorum ama görücü usulu vakalarda genelde aile sizle birlikte bi çok kızada haber göndermişlerdir. Hangisi tutarsa gibisinden. Genelde böyle oluyor. Hani 8 ay sırf sizi beklememişlerdir, ona fazla anlam yüklememek lazım.Acele etmeyin nene ve dede gelecek dediyseniz adamlar dumandanmı haber alacak geldiklerini. Biraz daha bekleyin. Aramazlarsa gönlünüz varsa siz geldiler buyrun felan diyin.
Kim araci oldu o soylesin erkek tarafina
Kizin nenesi dedesi geldi arayip uygun zaman sorun hayirlisiyla gorusulsun falan desin
Uzunca yazmadım okunmaz diyeBi dusunelim bakalim napilabilinir, valla hicbisi yapilamaz, kim acele etmeyin dedi hem? Neneniz dedeniz gelince tekrardan bi haber verin madem. Ay tuhaf tuhaf işler ya!
Derdinizi tam olarak anlatamiyorsunuz bile.
Annenin onayından mı geçmeniz gerekiyor önce? Bunlar haber yollasa nolur yollamasa nolur?Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
Acele etmeyin nene ve dede gelecek dediyseniz adamlar dumandanmı haber alacak geldiklerini. Biraz daha bekleyin. Aramazlarsa gönlünüz varsa siz geldiler buyrun felan diyin.
Aracı olan kişi kızın halası, kızın halasına sormuş çocuğun ablası 8 ay , aynı zamanda hala ve çocuğun ablası arkadaşlar, hala acele etmeyin nene dede köyde önce onlar bi gelsin demiş, sonrada neneye daha arayıp sormadılar bile demiş olay buAcele etmeyin nene ve dede gelecek dediyseniz adamlar dumandanmı haber alacak geldiklerini. Biraz daha bekleyin. Aramazlarsa gönlünüz varsa siz geldiler buyrun felan diyin.
E nene dede ne zaman koyden gelecekler yani 8 ay olmus o surede cocuk olusup doguyorUzunca yazmadım okunmaz diye
Aracı olan kişi kızın halası, kızın halasına sormuş çocuğun ablası, aynı zamanda hala ve çocuğun ablası arkadaşlar, hala acele etmeyin nene dede köyde önce onlar bi gelsin demiş, sonrada neneye daha arayıp sormadılar bile demiş olay bu
Tanışmadan konuşmadan isteme mi olacak8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Daha kötüsü var. Önce kız, erkek annesinin onayından geçecekmişÖff amma protokol kasıyorsunuz, eğer gönlüm varsa arayıp "nenemgil geldi siz de gelecekseniz gelin" derdim. Yok kız evi naz eviymiş, yok beklemek gerekirmiş
Ohooooo, iyiymiş bu yaaa, hep pohpohlasınlar hep pışpışlasınlar.Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?