Görücü usulü tanışma isteyip aramamak

1. Görücü usulü işlerde görüşme onayı almak için 8 ay uzun süre. Bu süre zarfında çeşitli görüşmeler yapılmıştır, tek aday siz değilsinizdir.
2. Nişan değil söz değil, dedeyi nineyi karıştırmaya gerek yoktu. Anladığım kadarıyla misafirlik boyutunda bir tanışma olacak. Naz da bir yere kadar.
3. Görüşme niyetininiz var ise buyurun bekleriz diyen artık siz olmalısınız. Ama siz ne deseniz ailelerin işin içinde olduğu ortamda anne babanız bekle diyince bekleyeceksinizdir.

Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak
Senin adamı beğeneceğin kesin mi ki bunlar böyle önden kv namzeti gönderiyorlar. Neresi kuzum sizin memleket. Ben böyle görücü usulü tedavülden kalktı sanıyordum.

İletişim kurmakta ne zoruz ya vallahi ilginç
Acele etmeyin diyorsunuz ama darlamalarını istiyorsunuz
Nene gelsin öyle diyorsunuz nene gelmemiş yinede neden aramıyorlar diyorsunuz
Nenenin gelip gelmediğinden nasıl haberleri olacak bu insanların hem darlamasınlar,aceleci gözükmesinler hemde hala kızı istediklerini belli etsinler ne kadar zoruz ya insanı çatlarız biz ama olsun sonuçta NAAAZ EVİYİZ BİZ NAZ
Canısı sen zor evlenirsin ben diyim bari sende kaynanaya bak gelince beğenmezsen ikinci görüşmeyi kabul etmezsin

Senin adamı beğeneceğin kesin mi ki bunlar böyle önden kv namzeti gönderiyorlar. Neresi kuzum sizin memleket. Ben böyle görücü usulü tedavülden kalktı sanıyordum.
Fotoğraftan kız da çocukta beğenmiş çocuğun annesi kızla tanışmak istiyor aile tanışması yani olsun isteniyor ama nene dede köyde acele etmeyin demiş büyük hala o yüzden 2 haftadır onlarda arayıp sormamış

Tek aday biziz demedik onayladık gelelim o zaman dediler nene ve dede köyde acele etmeyin dendi onlara onlarda daha aramadı bizim mi haber vermemiz gerekiyor yani geldiklerinde

Tek aday biziz demedik onayladık gelelim o zaman dediler nene ve dede köyde acele etmeyin dendi onlara onlarda daha aramadı bizim mi haber vermemiz gerekiyor yani geldiklerinde
Görüşme niyetiniz var ise, dede nine de gelecekse gelsin yani. Bu kadar uzatmaya da gerek yok. Dede nine gelince çağırırız denmiş bir anlamda. Gelince aracıya söyleyin o iletsin, dere nine gelmiş diye.

Dede nene nalaka ya? Simdiki gorucu usulleri degisti artik once evlenme niyeti olan kisiler gorusuyorlar. Siz yuz yil oncesinde kaldiniz galiba. Annesi dedeninizi gorup napicak aa dedesi iyiymis alalim bu kizi mi diyecekler?
Çocukla kız fotodan birbirini görüp beğenmiş çocuğun annesi kızla tanışmak istiyor karşı taraf gelmek isteyince acele etmeyin dedi kız tarafı onlarda hala sormamış

Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
alttan alttan başkalarına sorup bilgi alıyorlardır nene dede geldi mi diye?
sizi yeteri kadar şımartmış gibi duruyorlar bakınca :)

Görüşme niyetiniz var ise, dede nine de gelecekse gelsin yani. Bu kadar uzatmaya da gerek yok. Dede nine gelince çağırırız denmiş bir anlamda. Gelince aracıya söyleyin o iletsin, dere nine gelmiş diye.
Aracı olanlar kızın halası ve çocuğun ablası, hala da ben arayamam kız ve naz eviyiz diyor

Çocukla kız fotodan birbirini görüp beğenmiş çocuğun annesi kızla tanışmak istiyor karşı taraf gelmek isteyince acele etmeyin dedi kız tarafı onlarda hala sormamış
Dede nene niye bekleniyor kızın anası babası yok mu?

Kiz siz degil misiniz kendinizden mi ucuncu sahistan bahseder gibi bahsediyosunuz anlamadim. Fotografla olacak is mi once tanisin oturun konusun sonra annesi tanisir sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…