- 17 Temmuz 2021
- 7.428
- 24.418
- 298
- Konu Sahibi betuliyidir
-
Yahu dedeler ne zaman geliyor yazsaniza ay catliyyycemTek aday biziz demedik onayladık gelelim o zaman dediler nene ve dede köyde acele etmeyin dendi onlara onlarda daha aramadı bizim mi haber vermemiz gerekiyor yani geldiklerinde
Evet bir kaç defa olumsuz hayır cevabı almasına rağmen tekrar istemişler onayladık bizde bu sefer de dede ve nene köyde acele etmeyin gelsinler görüşülsün dendi ama onlardan haber yok bu sefer
Arada hala ve müstakbel görümce varmış zaten, onlar birbirine uçurur haber, siz dert etmeyin bence. Ama konunsizin değilse neden bu kadar dertlendiniz onu anlamadımFotoğraftan kız da çocukta beğenmiş çocuğun annesi kızla tanışmak istiyor aile tanışması yani olsun isteniyor ama nene dede köyde acele etmeyin demiş büyük hala o yüzden 2 haftadır onlarda arayıp sormamış
Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Annesi evlilik boyunca her işe burnunu sokacak.Çocuğun annesi önce görmek istiyormuş
Annesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demişKiz siz degil misiniz kendinizden mi ucuncu sahistan bahseder gibi bahsediyosunuz anlamadim. Fotografla olacak is mi once tanisin oturun konusun sonra annesi tanisir sizinle.
Babayigit mi ev islerinde nasildir agir halilari sirtlayip balkondan cirpabilir mi ona bakacak herhalFazla aksiyonlu anası niye görecekse
3. Tekil şahıs.kız siz misiniz ?
Kimsiniz kuzum siz ?
Olmaz bu adamdan o zaman bosuna beklemeyin.Annesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demiş
Yaşlı kaadın 70 yaşında amaBunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Annesi evlilik boyunca her işe burnunu sokacak.
Kızın ebeveyni3. Tekil şahıs.
Eee yani yaşıyla bunun ne alakası var.? 100 yaşında da olsa karışan karışır.Yaşlı kaadın 70 yaşında ama
Filtrelidir o fotoğraflar, gerçeği öyle güzel çıkmaz, hayal kırıklığına uğramasınlar sonraÇocukla kız fotodan birbirini görüp beğenmiş çocuğun annesi kızla tanışmak istiyor karşı taraf gelmek isteyince acele etmeyin dedi kız tarafı onlarda hala sormamış
Boşuna biz kız bulamadık dememişler o zamanOlmaz bu adamdan o zaman bosuna beklemeyin.
Kızın annesiyimArada hala ve müstakbel görümce varmış zaten, onlar birbirine uçurur haber, siz dert etmeyin bence. Ama konunsizin değilse neden bu kadar dertlendiniz onu anlamadım
Ay daha kötü, gelir eve yerleşir 'ben artık yapamıyorum' diye. Kadın 70 yaşında damat adayı ve gelin adayı kaçar yaşındalar merak ettim çokYaşlı kaadın 70 yaşında ama
Anne sen bir dur malamat olma. Böyle aileye kız mız verilmez.Kızın annesiyim
Belli değil işleri ne zaman biterse 1 ayı bile bulabilirYahu dedeler ne zaman geliyor yazsaniza ay catliyyycem
Ay vermeyin kızınızı bunlara yaaaa, bana sonu hiç iyi gelmedi bu işinKızın ebeveyni
Keske bastan belirtseydiniz kim oldugunuzu.Kızın annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?